Forum sitesine chat bölümü açılması ?

DreamLuka

Kayıtlı Üye
Herkeze hayırlı geceler, aklıma gelen birşey var mümkünse yararlı olacağını düşünüyorum,

Forum gece gündüz sürekli aktif ve yazışma alanı çok sık olan biyer, forum anasayfasına, kategoriler ve üst bölmenin tam arasına bir chat sayfası oluşturulsa forum sitesi kullanıcıları için daha iyi akıcı bir sohbet yeri oluşturulabilir diye düşünüyorum, hemde bi nebze sıkıntı şikayetlerin çoğu anlık birşekilde cevaplanabilir konu kalabalığıda azalmış olur :D

çok fazla üye var , faydalı olacağını zannetmiyorum.

bence gereksiz cünkü her yeni hep aynı seyleri yazacak kategori lazım,borcum var ,yardım edin vs vs vs zaten forumda herseyle ilgili konu varken bence gereksiz olacagını düşünüyorum.

bence gereksiz cünkü her yeni hep aynı seyleri yazacak kategori lazım,borcum var ,yardım edin vs vs vs zaten forumda herseyle ilgili konu varken bence gereksiz olacagını düşünüyorum.

Dediğiniz açıdan baktığımda hak veriyorum hocam iki türlüde hem oluru var hem olmazı var gibi

Gereksiz bana göre , forum üye sayısı yüksek 1000 kişi online olsa 1000 kişide chat yapmaya kalkışsa kimse kimsenin yazısını takip edemez.

Sınır getirilebilir. Üyelik tarihi sınırı veya mesaj sınırı. En kötü ihtimalle paralı üyelikler konusabilir

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Online rekorumuz: 3,351
bu kadar kafadan aynı anda ses çıksa ?? ki ayrıca premium üyeler için açılmıştı zamanında.Şuan için ne düşünülüyor bilmiyorum ama açılsa bile premium üyeler için açılır

r10da chat bölümü açıldı hala geliştiriyorlar ordaki sistem gibi olabilir aslında.arkadaş listemizde ekli olanlarla anlık görüşsek chatten.

Online rekorumuz: 3,351
bu kadar kafadan aynı anda ses çıksa ?? ki ayrıca premium üyeler için açılmıştı zamanında.Şuan için ne düşünülüyor bilmiyorum ama açılsa bile premium üyeler için açılır

Bir çok forum sitesinde olan birşey aslında biraz karmaşık olsada takip edilebiliyor, özellikle radyo forumları vb. olan yerlerde saniye başı bi yazı düşüyor :D ama orda bile takip edilebiliyor genel olarak, sistem sağlam olursa forum bir gömlek daha kaliteli olacaktır diye düşünüyorum.

forum ilk açıldığında şubat 2013te chat vardı, sonra kaldırıldı, sonra tekrar getirildi, sonra yine kaldırıldı, sonra premüm üyeler için getirildi, şuanda durum nedir bilmiyroum :)

bu forumda 15-20 kişi varken iyiydi oluyodu, sonra cacık oldu kapatıldı zaten. Olmaz chat imkansız. En fazla irc serveri açılır o belki tutar :)

Detaylı bir sistem lazım, Forum'da online çok olunca kakafoni olur.. Alt gruplara ayırmak gerek, o da uğraştırır epey..

r10da chat bölümü açıldı hala geliştiriyorlar ordaki sistem gibi olabilir aslında.arkadaş listemizde ekli olanlarla anlık görüşsek chatten.

Evet Bu Olabilir.Herkesin Bİ anda Yazacağı Deilde Facebook Tarzı Böle Anlık Arkadaş Listesinde Ekli Olanlarla Konuşma Güzel Olur Bence.Skype Gel Gibi Şeyler Biter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri