forum suan ne alemde ?

hommate01

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben eski sayılacak bir üyeyim eskiden çok takılırdım buralara bir çok kişiyle tanıttım hatta reel hayatta bile görüştük ve gerçekten güzel paralar kazandım çoktandır foruma girmıyorum acaba suan forum ne alemde eski üyeler duruyormu youtube eskısı gibi kazandırıyormu merak ettım sadece hepinizie sevgiler saygılar

üye olarak 20 kişiyiz, spam yapan 10 kişiyiz, iyi kazanan 5 kişiyiz, öyle bir durum şu an :)

vay be eskıden forum çok canlıydı herseyın devrı bıttı belkıde

bı konu acardık 10 dk ya ana sayfadan düşerdi şimdi iseeee..

vay be eskıler gelın buraya :) [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] selam olsun :D

[MENTION=11730]mean[/MENTION] , başkan bu son durum ne olur acaba bugun bende gıdıp ıfade verdım

Bence üyelikler bir süreliğine açılmalı can gelir belki foruma tabi bunun zararlı yanlarıda var :D

Eskilerin %80 i artık yok.Yt de artık işler her geçen gün daha da zorlaştı.O yüzden şu an spam yapan belirli bir kitle ve özgün çalışan sabit bir kitle kaldı.Forumun eski havası, yardımlaşma ruhu da bu yüzden biraz zayıfladı.

Youtube eskisi gibi degil ve bence forum yenilikleri takip edemiyor. Son trendler hakkinda kategori acilip bir mod atanirsa cok daha aktif olacagini dusunuyorum. Ornegin onca kisi dropshipping yapiyorken neden bir dropshipping kategorisi yok?
[MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] Selamlar kardesim :)

Benim gözümde spam halen devam ediyor çoğu içerik mimli . Video yükleyince kanal 1 hafta içinde kendini imha ediyor. Önceden 100 tane sıkıntısız içerik varsa şuan 3-5 tane kaldı. Eskisi kadar spam kanal kalmadı yt de ama yinede güzel denebilecek spam içerikler mevcut.

Benim gözümde yt zorluk aşamasında gerçek anlamda zorlaştı. 2018 haziran ayında birçok 3 aşamalı kanal patlayınca g*te geldik desek yeridir. Şuan elimde olsa şöyle 10-15 kanal aylık 5 hane yaparım çok rahat. Ama bir kanala 1,5 k vermem yani. Haziran güncellemesinden önce 40-50 tl idi kanallar şuan 1,5k. Spam bitmedi zorlaştır ama bitmeye doğru gidiyor. Benim gözümde yt spam için tek engel 3 aşamalı yada p.açık kanal bulmak. Kanal olduktan sonra her türlü kazanılır. Yarı özgün özgün günde 4 hane basan kanallar halen yt de var. Demek ki bitmemiş.

Yt spam genel olarak bitmesi için p.açık bir tane spam kanal kalmamış olması lazım ki spam bitti diyelim. Elde kanal olsa aaah ah :rolleyes:

Eskilerin %80 i artık yok.Yt de artık işler her geçen gün daha da zorlaştı.O yüzden şu an spam yapan belirli bir kitle ve özgün çalışan sabit bir kitle kaldı.Forumun eski havası, yardımlaşma ruhu da bu yüzden biraz zayıfladı.

seni eskıden beri biliyorum abi halen forumdasın :)

Eskisi kadar aktif değil. Ben bile eskisi kadar online değilim artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri