Forum üyelerine dostane bir tavsiye

myozkan

Kayıtlı Üye
Kaç gündür bir blogger sevdası aldı başını gidiyor. biri gelip bir taş attı kuyuya 100 kişi deliler gibi çıkarmaya çalışıyor. Bu işten çokça para kazandığını iddia eden bir kardeşimiz insanlara "dua" karşılığı binlerce lira(!) kazanabileceği bir yöntem veriyor. Tabii işin içinde para olunca kimse sorgulamadan patır patır dökülüyor ortaya. Sıkıntım insanların para kazanması falan değil estağfirullah. Zaten bu durumdan hoşnut olsam gelip buraya konu açmazdım.

Bakın bu blogger işinden kesinlikle kazanamayacağınızı iddia etmiyorum zaten. 1-2 ay belki bir şeyler kazanırsınız, sözüm yok. Ancak o kısa süreç için yaptığınız çalışma size sonrasında 5 kuruş kazandırmayacak. O kısa süreç içinde kazandığınız para ise zaten bitecek. Ki google'ın bu parayı size vereceğini zannetmiyorum, aksini düşünen kardeşlerim en kibar tabirle saftır.

Youtube işinde ne olduğunu hep beraber hatırlayalım; belirli bir süre boyunca iyi paralar kazandık. Bu süre 2-3 seneydi çünkü google henüz biz spamcı yamyamlara gözünü açmamıştı ve video sektöründe kopya içeriği yakalamak görece zordu. Ama tüm o zorluklara rağmen google bu sektörü bitirdi mi bitirmedi mi? Bir de web sektörünü düşünelim, adamlar youtube işinde olduklarından daha uzun süredir bu işin içindeler, sizce size o parayı yar ederler mi?

Bu kadar kişi yüklenince olayın aslını astarını araştırıp çok küçük bir düzenlemeyle bu işi temizce bitirecekler. Bu işle uğraşan her üye forumu ağlama duvarına çevirip; "hörsöz gögöl" diye ortalığı ayağa kaldıracak.

Ana fikre geçmeden önce şunu belirteceğim :) ben de bir kaç ay önceye kadar spam yaptım. Spam işinin geleceği olmadığını anlayınca bıraktım(son adsense banları). Size bir kaç aylık değil, ömür boyu getiri sağlayacak şeyler üzerine çalışın, stresten uzaklaşın. Değmez bilgisayar başında para için kendinizi paralayıp sürekli 0'a düşmeye. Hobi olarak gelecekte yarar sağlayacak işlere girişin. Bunun benzeri işler her zaman bitti, bu da bitecek ne yazık ki.

not: biraz nutuk atar gibi oldu ne olur kusuruma bakmayın, sizleri seviyorum kendinizi yormayın. hepiniz hafif asosyal :) kafası çalışan insanlarsınız. sistemi bükmeye çalışırken sistemin sizi bükmesine izin vermeyin. sistem hep kazanır.

Yazdıklarınıza saygı duyuyorum.
Ancak birçok noktaya katılmıyorum.

yazar burda diyorki youtube bitti, google bitti, internetten para kazanma bitti, gidin başka iş bulun.
hocam kusura bakma ama bunu özetlemişsin. ayrıca saftır demişsin, bence sen saf oluyorsun şu yukarıdaki özette.

blogger işinde sabıt parada var,
adsenseye bıle gerek yok,sadece emek ve zaman istiyor,1 senede adam akıllı 20tane blogger ac 20 tane domain al,2017de bana dua et

Ortada o kadar bilgi kirliliği varki;
insan yarım yamalak tecrübesiyle hangisinin doğru hangisinin yanıltıcı olduğunu malesef anlıyamıyor.

Bildiklerin var acik konussan sevinirim :) sen ozgundenckazanmayami basladin .websitenmi var ozgun bunlardan bas et orneklerini veri :)

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

adsenseye bıle gerek yok,sadece emek ve zaman istiyor,1 senede adam akıllı 20tane blogger ac 20 tane domain al,2017de bana dua et

Hocam özgün bloggermi?

Haklısın bence zaten blogdan spam yapıyoruz adsense zarar görecek adam gibi reklam firması yok en iyisi okumaya devam iş sahibi olmak :)

yazar burda diyorki youtube bitti, google bitti, internetten para kazanma bitti, gidin başka iş bulun.
hocam kusura bakma ama bunu özetlemişsin. ayrıca saftır demişsin, bence sen saf oluyorsun şu yukarıdaki özette.

yanlış anlamışsınız malesef, eleştirdiğim kazanç sistemi spam.

aynı şekilde, özgün olduğu sürece hocam. son günlerde ki blogger yöntemini eleştirdim. özgün blogger'ı değil.

Kaç gündür bir blogger sevdası aldı başını gidiyor. biri gelip bir taş attı kuyuya 100 kişi deliler gibi çıkarmaya çalışıyor. Bu işten çokça para kazandığını iddia eden bir kardeşimiz insanlara "dua" karşılığı binlerce lira(!) kazanabileceği bir yöntem veriyor. Tabii işin içinde para olunca kimse sorgulamadan patır patır dökülüyor ortaya. Sıkıntım insanların para kazanması falan değil estağfirullah. Zaten bu durumdan hoşnut olsam gelip buraya konu açmazdım.

Bakın bu blogger işinden kesinlikle kazanamayacağınızı iddia etmiyorum zaten. 1-2 ay belki bir şeyler kazanırsınız, sözüm yok. Ancak o kısa süreç için yaptığınız çalışma size sonrasında 5 kuruş kazandırmayacak. O kısa süreç içinde kazandığınız para ise zaten bitecek. Ki google'ın bu parayı size vereceğini zannetmiyorum, aksini düşünen kardeşlerim en kibar tabirle saftır.

Youtube işinde ne olduğunu hep beraber hatırlayalım; belirli bir süre boyunca iyi paralar kazandık. Bu süre 2-3 seneydi çünkü google henüz biz spamcı yamyamlara gözünü açmamıştı ve video sektöründe kopya içeriği yakalamak görece zordu. Ama tüm o zorluklara rağmen google bu sektörü bitirdi mi bitirmedi mi? Bir de web sektörünü düşünelim, adamlar youtube işinde olduklarından daha uzun süredir bu işin içindeler, sizce size o parayı yar ederler mi?

Bu kadar kişi yüklenince olayın aslını astarını araştırıp çok küçük bir düzenlemeyle bu işi temizce bitirecekler. Bu işle uğraşan her üye forumu ağlama duvarına çevirip; "hörsöz gögöl" diye ortalığı ayağa kaldıracak.

Ana fikre geçmeden önce şunu belirteceğim :) ben de bir kaç ay önceye kadar spam yaptım. Spam işinin geleceği olmadığını anlayınca bıraktım(son adsense banları). Size bir kaç aylık değil, ömür boyu getiri sağlayacak şeyler üzerine çalışın, stresten uzaklaşın. Değmez bilgisayar başında para için kendinizi paralayıp sürekli 0'a düşmeye. Hobi olarak gelecekte yarar sağlayacak işlere girişin. Bunun benzeri işler her zaman bitti, bu da bitecek ne yazık ki.

not: biraz nutuk atar gibi oldu ne olur kusuruma bakmayın, sizleri seviyorum kendinizi yormayın. hepiniz hafif asosyal :) kafası çalışan insanlarsınız. sistemi bükmeye çalışırken sistemin sizi bükmesine izin vermeyin. sistem hep kazanır.

kişisel düşüncemi belirtmek istiyorum yazdıklarınıza saygı duyuyorum

arkadaşlar ileride bloga girmedim diye pişmanlık çekmemeniz için içinizdeki tüm blog sevdasının üzerine gidip birşeyler yapın kazanamayanlar vardır elbette kaznacak yeni strateji geliştirecek arkadaşların yoluna engel olmayalım herşey bir tecrübedir diye düşünüyorum

2. olarakta ömür boyu kazanç getirecek sistem üzerine yoğunlaşmak sözüne katılıyorum ömür boyu kazanç getirecek işe girmek herşeyden sağlıklı olacaktır

ama yinede blog denemelisiniz blog herzaman karşımıza çıkacak ve lazım olan şeylerdendir

En azından Blogger hakkında bir şeyler öğrenmiş olduk ,Birisi Nasıl Özgün Blog yapılır , nelere dikkat edilmeli v.s. gibi şeyleri anlatsa çok iyi olur..

Son düzenleme:
Bildiklerin var acik konussan sevinirim :) sen ozgundenckazanmayami basladin .websitenmi var ozgun bunlardan bas et orneklerini veri :)

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

Hocam özgün bloggermi?

yarı ozgun dıyelım

ya öyle bir cevaplar gelmişki sanki blog işini anlatan adam blogda para kazanmayı buldu.
arkadaşlar adam blogdan para kazanmazsınınız dememiş. Sadece spma işinde uzun süreli kazanamazsınız google tepenize biner salak değil demiş.
yoksa bloglardan sitelerden para kazanıldıgını herkes biliyor elbette kaliteli bir site blog aç 1 2 yıl ilgilen içerik gir özgün olsun kaliteli olsun elbetteki para kazanırsın.
ama konuyu açan arkadaş spamla uzun süreli olmaz 1 2 alırsınız google onunda önüne geçer demek istemiş herkes işine geldiği gibi anlamış. konuyu açan arkadaş bırak kim ne yaparsa yapsın kötü sen olursun
bendeki kişisel blog sitesi 6 aylık ama toplamda 5k parayı geçmiştir kazandırdıgı kaliteli yaparsanız geliriniz daim olur onu anlatmaya çalışmış

Son düzenleme:
uyarınızın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ancak bırakın herkes kendi denesin tecrübe etsin. 2 veya 3. oldu bu blogger işinin içinde bi bit yeniği var temalı konulardan açılan. sonuç iyi veya kötü de olsa kendileri görsün en güzeli.
karşınızda google olduğunu unutmayın ama. :)

Eğer full özgün günde 1 saat blogger a vakit ayır 1 ay sonra sbt gelir elde edersin

Buda bitene kadar yine en az 1-1,5-2 sene sürer.
O süre zarfında saldırın Forum üyeleri.
Gerisi hikaye.
:D

Sene 2013 forum facebook gibi bağımlılık yapıyordu şimdi bi twitter :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
hergün soru işaretine isyan ettiğim güne lanet ediyorum yemin ederim allahım şimdi bana ünlem soru işareti dg ver ama beni affet! affette artık azda olsa kazanalım :(

kardeşim, 2. kez açıklıyorum. yanlış anlaşılmayı sevmem çünkü; derdim bloggerla değil spamla.

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

ben de eski sayılırım :/

Ne deyim kardeşim? Ben tavsiye veriyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri