Forum üyelerine dostane bir tavsiye

Ben bekliyorum valla 2-3 ay sonra alınacak sonuçlara göre davranıcam bu işte. Web youtube gibi değildir. En önemli şey özgünlüktür. Spamı yaptın mı anında cezayı yersin webte. O yüzden kafam karışık. :)

En kısa örnek, bir e-ticaret sitesi açtın var 3000 tane ürün. Tedarikçide bu ürünlerin açıklamalarını aynı şekilde kullanıyor, sende sitene ondan çekiyorsun. Eğer o çekilen açıklamaları özgünleştirmezsen o işe başladığın gibi bırak.

Yani bu iş nasıl olacak, yapan arkadaşları görecez bakalım. İnşallah uğraştıklarına değer..

hergün soru işaretine isyan ettiğim güne lanet ediyorum yemin ederim allahım şimdi bana ünlem soru işareti dg ver ama beni affet! affette artık azda olsa kazanalım :(

Haha aynen soru işareti diye kafayı yedik sonra ünlem sonra virgül yani biraz ara ve en son noktayı koydu ve bitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer full özgün günde 1 saat blogger a vakit ayır 1 ay sonra sbt gelir elde ....

1 saatte 1 ozgun seo uyumlu makale yazmak ve bunu bi gunde 3 kere yapmak..? 6 ay devam etmek sonra sabit kazanca erersin...
Sen Yaptim 1 saatte 3 ozgun makale cikariyorum diyosanda edebiyatina hayran kaldimdan baska bisiy diyemem sana.

"Bunun benzeri işler her zaman bitti, bu da bitecek ne yazık ki" bu cümlenize kesinlikle katılmıyorum.Gitdikce "bu tür" dediğimiz işlerin çok daha kolay olacağına ve alternatiflerin de çoğalacağına inanıyorum ki,yıllardırda bu hep böyle oldu.

1 saatte 1 ozgun seo uyumlu makale yazmak ve bunu bi gunde 3 kere yapmak..? 6 ay devam etmek sonra sabit kazanca erersin...
Sen Yaptim 1 saatte 3 ozgun makale cikariyorum diyosanda edebiyatina hayran kaldimdan baska bisiy diyemem sana.

Yok kardeşim öyle değil. 1 saatte özgün 4 makale yapılır. 1 ayda 120 tane yapar. Ama öyle bi konu seçeceksin ki uzun ömürlü olcak orasını düşün

Blogger spamı şimdi 3-5 kazandırsada ilerisi yok
Spam işini webde yapan eninde sonunda çareyi özgünde bulur zaten.

Nasıl ki yt spamı zamanla youtube a özgün youtuber lar kazandırdıysa
Web spamıda özgün webmaster lar kazandırcaktır internet dünyasına...

Şimdilik spamda olsa herkes denesin birşeyler, en azından blog yazarlığı konusunda birşeyler öğrenmiş olur herkes.

1 hafta önce blog açmayı bilmiyordu kimse şimdi herkes öğreniyor
1 hafta önce google webmaster tool aracını kullanmayı bilmiyordu kime öğrenmeye başladı herkes
1 hafta önce adwords anahtar kelime aracını ve kullanımı bilmiyordu kimse öğrenmeye başladı herkes.

ne demek istedin anlamadım hiçbişey ?
adama iltifat mı ettin yere mi vurdun:D

Forumda şairde var edebiyatçıda ses tonu nu duydun:)

sen denedinmi hic diyorum cok rahat konusuyorsunda o kadar hizliysan ozgun 300 kelimelik seo uyumlu makaleyi 1 saatte 4 tane yazabiliyorsan... tanesini 4 5 tlden yazdiriolar saatte 20 tl alirsin hic blogla youtubela ugrasma yani risk yok en azindan ...
Yapabiliosan yermiyorum tabii ki hayranim ama yapmadan konusuyosun gibi geldi bana o yuzden yazdim... cumle dusuklugunden dolayida ozur dilerim gencler :)

Hepimiz Spamciydik,Sonra birden film ve dizi sektörüne daldik.O sektörün mokunu cikardiktan sonra ne yapsak diye düsünürken,R10' dan ithal bir arkadasinda yardimlariyla hep beraber haberci olduk.(bknz.imzam.:)) bu sayede sanirim forumun yarisi Sari basin karti sahibi olmustur.:).Derken haberciligin cok zahmetli oldugunu,Bizim gibi yt den kolay para kazanmis uyaniklara göre olmadigini fark ederek sonraki kurbanimizi aramaya koyulduk.Iste tam da bu sirada yine hayirsever bir arkadasimizin israrlarina dayanamayarak,Biraz da Google den intikam almak adina hepimiz birer pipo alip,Sandelyelerimizde kicimizi yan cevirip oturarak Blog hazirlamaya basladik.:).Tabii bu furya da kisa sürede patlamaya hazir bir balon haline gelmis bulunuyor.Bakalim sonrasinda hangi sektöre el atip kurutacagiz.:)

Üstad ne güzel konuşmuşsun ama bazıları için boşa yazıyorsun.Sen burda milletin iyiliğine yazarken hala yazında bi laf bulma çabası içinde olanlar var artık burunları sürtünce anlarlar.Teşekkürler güzel yazınıza.

Üstad ne güzel konuşmuşsun ama bazıları için boşa yazıyorsun.Sen burda milletin iyiliğine yazarken hala yazında bi laf bulma çabası içinde olanlar var artık burunları sürtünce anlarlar.Teşekkürler güzel yazınıza.
Kusura bakma ama, bak bakalım ytpara üyelerinin geneline? Spamcımı fazla bu forumda, özgün çalışanmı?
Konuyu açan arkadaş alınmasın, ancak çoğunluk spam çalıştığı bir otamda böyle bir konu hataydı diye düşünüyorum. Gerek yok böyle bir konuya, sebebi ise yorumların genelini okursan ortaya çıkar

Bu söylenen sözler 4 yıl öncede söyleniyordu, daha öncesindende söyleniyordu. Sadece yuotube için değil tüm adsense platformunda, kazanan yine kazanıyordu. :)
Ki herkes kazandıklarını kendisi bilir.
Yani bu saaten sonrada spam zorlaşmış olabilir ancak ben niye 2 aydır ödeme alıyorum ? Demekki başarabilen kişiler hala var. Ben olmasan bile bir başkası olacak.
Elbette özgün iyidir güzeldir ancak herkesin böyle bir yeteneği yok. Şu mantık var anlamıyorum?
Bizden kaynaklı yaptığımız fazla spamlardan ötürü google durumu çaktığı söyleniyor.
Böyle olacaktı tabi, ne bekliyorsunuzki, bu işin adı spam. Kazanan az veya çok gittiği yere kadar kazanacak. Tüm adsense platformlarında bu geçerlidir. Ben elimden geleni yaparım, herkes yapar, kazanırsa kazanır, kazanamazda ban yerse veya kanalı, bloğu, web sitesi kazanca kapanırsa kazanamaz. Bu kadar basit.

Birde şöyle bir algı var, bu işi abartan sadece Türkler gibi!!!
Kaç milyar insan yaşıyor dünyada, yazılım devi olarak bilinen onlarca ülke var. Buralarda spma yapılmıyormu sanılıyor anlamıyorum. Bırakın herkes kafasına göre özgür olsun :)

Son düzenleme:
Kaç gündür bir blogger sevdası aldı başını gidiyor. biri gelip bir taş attı kuyuya 100 kişi deliler gibi çıkarmaya çalışıyor. Bu işten çokça para kazandığını iddia eden bir kardeşimiz insanlara "dua" karşılığı binlerce lira(!) kazanabileceği bir yöntem veriyor. Tabii işin içinde para olunca kimse sorgulamadan patır patır dökülüyor ortaya. Sıkıntım insanların para kazanması falan değil estağfirullah. Zaten bu durumdan hoşnut olsam gelip buraya konu açmazdım.

Bakın bu blogger işinden kesinlikle kazanamayacağınızı iddia etmiyorum zaten. 1-2 ay belki bir şeyler kazanırsınız, sözüm yok. Ancak o kısa süreç için yaptığınız çalışma size sonrasında 5 kuruş kazandırmayacak. O kısa süreç içinde kazandığınız para ise zaten bitecek. Ki google'ın bu parayı size vereceğini zannetmiyorum, aksini düşünen kardeşlerim en kibar tabirle saftır.

Youtube işinde ne olduğunu hep beraber hatırlayalım; belirli bir süre boyunca iyi paralar kazandık. Bu süre 2-3 seneydi çünkü google henüz biz spamcı yamyamlara gözünü açmamıştı ve video sektöründe kopya içeriği yakalamak görece zordu. Ama tüm o zorluklara rağmen google bu sektörü bitirdi mi bitirmedi mi? Bir de web sektörünü düşünelim, adamlar youtube işinde olduklarından daha uzun süredir bu işin içindeler, sizce size o parayı yar ederler mi?

Bu kadar kişi yüklenince olayın aslını astarını araştırıp çok küçük bir düzenlemeyle bu işi temizce bitirecekler. Bu işle uğraşan her üye forumu ağlama duvarına çevirip; "hörsöz gögöl" diye ortalığı ayağa kaldıracak.

Ana fikre geçmeden önce şunu belirteceğim :) ben de bir kaç ay önceye kadar spam yaptım. Spam işinin geleceği olmadığını anlayınca bıraktım(son adsense banları). Size bir kaç aylık değil, ömür boyu getiri sağlayacak şeyler üzerine çalışın, stresten uzaklaşın. Değmez bilgisayar başında para için kendinizi paralayıp sürekli 0'a düşmeye. Hobi olarak gelecekte yarar sağlayacak işlere girişin. Bunun benzeri işler her zaman bitti, bu da bitecek ne yazık ki.

not: biraz nutuk atar gibi oldu ne olur kusuruma bakmayın, sizleri seviyorum kendinizi yormayın. hepiniz hafif asosyal :) kafası çalışan insanlarsınız. sistemi bükmeye çalışırken sistemin sizi bükmesine izin vermeyin. sistem hep kazanır.

kafası çalışan insanlarsınız. sistemi bükmeye çalışırken sistemin sizi bükmesine izin vermeyin. sistem hep kazanır.

Kesinlikle.. Ağzına Sağlık..

Hepimiz Spamciydik,Sonra birden film ve dizi sektörüne daldik.O sektörün mokunu cikardiktan sonra ne yapsak diye düsünürken,R10' dan ithal bir arkadasinda yardimlariyla hep beraber haberci olduk.(bknz.imzam.:)) bu sayede sanirim forumun yarisi Sari basin karti sahibi olmustur.:).Derken haberciligin cok zahmetli oldugunu,Bizim gibi yt den kolay para kazanmis uyaniklara göre olmadigini fark ederek sonraki kurbanimizi aramaya koyulduk.Iste tam da bu sirada yine hayirsever bir arkadasimizin israrlarina dayanamayarak,Biraz da Google den intikam almak adina hepimiz birer pipo alip,Sandelyelerimizde kicimizi yan cevirip oturarak Blog hazirlamaya basladik.:).Tabii bu furya da kisa sürede patlamaya hazir bir balon haline gelmis bulunuyor.Bakalim sonrasinda hangi sektöre el atip kurutacagiz.:)

Çaresizlik insana ampul icat ettirirmis Yavuz :)

Spam kısmına katılıyorum fakat internetden para kazanılmaz kısmına katılmıyorum.Bu işe baş koymuş adamlar yabancı içerikde özgün şekilde normal bir işte kazanamayacakları paraları kazanıyorlar.Spam evet illegal olduğu için eninde sonunda bitecekdi fakat özgün fikirler üretip yayınlamak her zaman kazandırır.Unutmayalım ki emeksiz olmuyor.Büyük dahiler dahi defalarca hayal kırıklığına uğramalarına rağmen vaz geçmemiş ve sonunda fikrini hayata geçirebilmiştir.Azim diyorum arkadaşlar...

Mobil olarak gönderildi.

ben de katılmıyorum 2 yıldır kazanan varsa bir ayda bitmez. elbet bukadar kişi saldırırsa bir süre sonra sonu gelecektir ama hedefimiz sonu gelene kadar para kazanmak. youtubeda bunu yaptık bloggerda neden olmasın?

internet'ten geçimimi sağlıyorum ben :) buda kazanılır demek oluyor sanırım o.O

Kusura bakma ama, bak bakalım ytpara üyelerinin geneline? Spamcımı fazla bu forumda, özgün çalışanmı?
Konuyu açan arkadaş alınmasın, ancak çoğunluk spam çalıştığı bir otamda böyle bir konu hataydı diye düşünüyorum. Gerek yok böyle bir konuya, sebebi ise yorumların genelini okursan ortaya çıkar

Bu söylenen sözler 4 yıl öncede söyleniyordu, daha öncesindende söyleniyordu. Sadece yuotube için değil tüm adsense platformunda, kazanan yine kazanıyordu. :)
Ki herkes kazandıklarını kendisi bilir.
Yani bu saaten sonrada spam zorlaşmış olabilir ancak ben niye 2 aydır ödeme alıyorum ? Demekki başarabilen kişiler hala var. Ben olmasan bile bir başkası olacak.
Elbette özgün iyidir güzeldir ancak herkesin böyle bir yeteneği yok. Şu mantık var anlamıyorum?
Bizden kaynaklı yaptığımız fazla spamlardan ötürü google durumu çaktığı söyleniyor.
Böyle olacaktı tabi, ne bekliyorsunuzki, bu işin adı spam. Kazanan az veya çok gittiği yere kadar kazanacak. Tüm adsense platformlarında bu geçerlidir. Ben elimden geleni yaparım, herkes yapar, kazanırsa kazanır, kazanamazda ban yerse veya kanalı, bloğu, web sitesi kazanca kapanırsa kazanamaz. Bu kadar basit.

Birde şöyle bir algı var, bu işi abartan sadece Türkler gibi!!!
Kaç milyar insan yaşıyor dünyada, yazılım devi olarak bilinen onlarca ülke var. Buralarda spma yapılmıyormu sanılıyor anlamıyorum. Bırakın herkes kafasına göre özgür olsun :)

Usta bak sende yanlış anladın, myozkanın anlattığı olay hepinizin geleceği için TAVSİYE.O arkadaş yada ben kesinlikle SPAM yapmayın şöyle böyle olur demedik.Bir müddet kazanırsınız belki yazmış ama bu olay tamamen bir müddet, spamda çıkardığın ürün elbet birgün kapanıyor ve önü kesiliyor.Arkadaşta kendi geleceğiniz için daha düzenli riski az olan işlere girmeniz iyi olacaktır demiş.Bazılarıda hemen yine yanlış anlayıp yok sen spamı bırak diyemezsin, biz kazanıcaz vs. demiş.Burda kimseye kesinlikle yapmayın diyen yok öneri öneri :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri