Forum yönetimine ithafen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen bu tarz yönetime olan şikayetlerinizi veya forum ile ilgili şikayetlerinizi adminlere pm atarak yazın. Rica ediyorum.

Arkadaşımız bana öm ile kanal fiyat araştırma yapacağını söyledi bende ona bemonth yöneticinin açtığı konuyu gönderdim.
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/37070-kazancli-kanal-satisi-yapmadan-once-okuyun.html

ben göndermeden önce konu açmıştı. Konuyada yazmış kendisi 25 günlük diye ve yolladığım konuda 30 günü geçmemiş kanalın fiyatının 30 tl olduğu belirtiliyor.
Ama kendisi araştırma yapmaya devam etti :)
Ayrıca konuyu ben kilitlemediğim halde beni suçlaması ve konuyu açmamı söyledi.
Bende kendisine ben kilitlemedim konuyu açmam kilitleyen arkadaşa saygısızlık olacağını belirttim. Olay bundan ibaret ayrıca kanal satış fiyatını bana sorması da ayrı bir tuhaf çünkü satıcı kendisi fiyatı benim belirlemem tuhaf olur.

Konuyu kilitleyen arkadaş bana özel mesaj göndersin, ilgilenelim ;) Ya da mNote gelince veritabanından işleml listesinden bakabilir :)

Konunun açılmasına 2 saat olmasına rağmen , modların aktif olmasına rağmen gelen olmamıs

siz kararı vermişsiniz zaten cevap yazmaya çekinir olduk sayenizde . yok yonetım oyle yok boyle . kural varsa uyulmalıdır bız sıkayet gelmedıgı surece konulara mudehale etmeyoruz pek once uyarıyıoruz bu konuyuda kım kıtlemısse gerekcesı vardır acıklar bırazdan artık yonetıme etıket asmayı bırakın kımse gırmemıs dıyosunda girip ne yazsın savunma yazsak saldırı savunsak işi beceremiyo. bıraz kendınıze bakın kımse dort dortluk deıldır

Müdahele edince neden müdahele ediyorsunuz ne dedikki oluyor. Müdahele etmediğin zamanda bu modlar neyden korkuyor. Mod dediğin girecek hakim olacak konuya kim suçlu ise cezayı verecek diyorsunuz.

Yönetim ile ilgili önerilerinizi adminlere bildirin arkadaşlar. Bizde ona göre bir inovasyon yapalım. Böyle konular açarak bir yere varılamıyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri