Merhaba arkadaşlar..
Bi konu hakkında görüş belirtmek için bu konuyu açtım..
Dün gece "satmayı planladığım" bi kanal için fiyat araştırması yapmak adına konu açmıştım.. Kanal 26 günlüktü.. Sağolsun bir yönetici arkadaş hemen cevap olarak "30 günü geçmemişse 30 liradır" yazdı asıl öğrenmek istediğim buymuş gibi.. Sonrasında bir baktım konu kilitlenmiş.. Sonrasında [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kimin kilitlediğini bilmediğini sebebin tahminen "ekonomi araştırmalarının yasak" olması olabileceğini söyledi.. Kesin bir cevap istedim ve bu durumla ilgili konu açacağımı söyledim.. "Bilmediğini ve kendisinin kilitlemediğini , konuyu açarsam bunun kilitleyen kişiye saygısızlık olacağını" söyledi.. "Herhangi bir sebep yazmadan konuyu kitlemenin daha büyük bir saygısızlık olduğunu , yarın konu açarak saygısızlık yaparsam cezamı kesmelerini" söyledim..
Konu başlığı olarak resimde gördüğünü gibi "ARAŞTIRMA" yazıyo.. Yani burda bir satış yok.. Konu içeriğinde de "SATMAYI PLANLIYORUM" yazıyo.. Satış olmadığını burdan da anlayabiliriz..
Bu konuyu açma sebebim basit bi konudan değil.. Forum yönetiminin "asarız keseriz kimseyi sallamayız" zihniyetinde olan davranışları nedeniyledir.. Tepkim [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'a değil bir gerekçe göstermeyerek konuyu kilitleyen yöneticiye ve diğer tüm konularda hakkını arayan insanlara gereksiz yere ceza kesen forum yöneticilerinedir.. İyi forumlar.. Sevgiler..
Ekli dosyalar
Son düzenleme: