Forum yönetimine ithafen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
forumkonu.png

Merhaba arkadaşlar..
Bi konu hakkında görüş belirtmek için bu konuyu açtım..
Dün gece "satmayı planladığım" bi kanal için fiyat araştırması yapmak adına konu açmıştım.. Kanal 26 günlüktü.. Sağolsun bir yönetici arkadaş hemen cevap olarak "30 günü geçmemişse 30 liradır" yazdı asıl öğrenmek istediğim buymuş gibi.. Sonrasında bir baktım konu kilitlenmiş.. Sonrasında [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kimin kilitlediğini bilmediğini sebebin tahminen "ekonomi araştırmalarının yasak" olması olabileceğini söyledi.. Kesin bir cevap istedim ve bu durumla ilgili konu açacağımı söyledim.. "Bilmediğini ve kendisinin kilitlemediğini , konuyu açarsam bunun kilitleyen kişiye saygısızlık olacağını" söyledi.. "Herhangi bir sebep yazmadan konuyu kitlemenin daha büyük bir saygısızlık olduğunu , yarın konu açarak saygısızlık yaparsam cezamı kesmelerini" söyledim..

Konu başlığı olarak resimde gördüğünü gibi "ARAŞTIRMA" yazıyo.. Yani burda bir satış yok.. Konu içeriğinde de "SATMAYI PLANLIYORUM" yazıyo.. Satış olmadığını burdan da anlayabiliriz..

Bu konuyu açma sebebim basit bi konudan değil.. Forum yönetiminin "asarız keseriz kimseyi sallamayız" zihniyetinde olan davranışları nedeniyledir.. Tepkim [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'a değil bir gerekçe göstermeyerek konuyu kilitleyen yöneticiye ve diğer tüm konularda hakkını arayan insanlara gereksiz yere ceza kesen forum yöneticilerinedir.. İyi forumlar.. Sevgiler..

Ekli dosyalar

• forum konu.jpg
    forum konu.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
ister küçük bir forumda, ister koca bir ülkenin yönetiminde, kime yetki verilirse kendisini diğer insanlardan üstün görmeye ve adaletsizce hareket etmeye başlar. bu %90 böyledir. halbuki o kişilerin o mevkiide olmasının asıl sebebi "diğerleri" nin varlığıdır...

Forum kurallarını açıp okumalısın, Yanlış birşey yok. . .

Sorunda bu zaten, Forum kuralları tarihinden kalma.
+ Forum Genel kuralları bunlar.

Tüm Forum başlıklarına Özel Forum kuralları konulmadılır.
Bunu yönetimin yapması lazım.
Misal Satış bölümünde 100 mesaj altı yada i-Trader'i bilmem kaç olmayan Satış yapamaz diye Sabit başlıkla Satış konusunda yazılmalı.

Forum kurallarının İvedilikle Yenilenip Tüm Alt başlıklarla Alt başlıklara AİT Kurallar olmalı.
Fakat yönetim bu konuda biraz TR Bürokrasisi gibi Kağnı hızında ilerliyor.

Sorunda bu zaten, Forum kuralları tarihinden kalma.
+ Forum Genel kuralları bunlar.

Tüm Forum başlıklarına Özel Forum kuralları konulmadılır.
Bunu yönetimin yapması lazım.
Misal Satış bölümünde 100 mesaj altı yada i-Trader'i bilmem kaç olmayan Satış yapamaz diye Sabit başlıkla Satış konusunda yazılmalı.

Forum kurallarının İvedilikle Yenilenip Tüm Alt başlıklarla Alt başlıklara AİT Kurallar olmalı.
Fakat yönetim bu konuda biraz TR Bürokrasisi gibi Kağnı hızında ilerliyor.

yani özetle "forum kurallarını oku" demek pek bir işe yaramıyor.

kurallar herkesin kolayca bulabileceği bir yerde olmalı. ve tüm detayları içermeli. ben tüm forumu dolaşıp kural kural arayamam. hatta bu mesajı yazdığım sayfanın en altında solda "forum kuralları" yazan başka bir link daha var. nereye yönlendiriyor biliyor musun? "http://www.ytpara.com/misc.php?misc.php?do=showrulesdo=showrules" buraya.

birazcık empati.

yani özetle "forum kurallarını oku" demek pek bir işe yaramıyor.

kurallar herkesin kolayca bulabileceği bir yerde olmalı. ve tüm detayları içermeli. ben tüm forumu dolaşıp kural kural arayamam. hatta bu mesajı yazdığım sayfanın en altında solda "forum kuralları" yazan başka bir link daha var. nereye yönlendiriyor biliyor musun? "http://www.ytpara.com/misc.php?misc.php?do=showrulesdo=showrules" buraya.

birazcık empati.

Ben ne diyorum, Forum yönetiminin kendi içinde aldığı kurallar var ama Bunları Tek tek Forumun ilgili yerlerine yazmamışlar.
Bunlarıda artık Forum yönetimi halledecek ama sonuçta Kural dışı birşey varsa yöneticiler kapatıyor. . .
Aslında burdaki herkes aynı şeyi söylüyor, kuralların açıklayıcı bir dilde tek tek ilgili bölümlere sıfırdan yazılıp Sabitlenmesi lazım.
Bu kadar basit.

Birde eski ytpara DB'si vs derken ilgili linkler bulunmayabilir, onuda yine Forumun yöneticileri halledecekler.
Kırık linkleri, yönlenmeyen adresleri biz birşey yapamayız. . .

Ben ne diyorum, Forum yönetiminin kendi içinde aldığı kurallar var ama Bunları Tek tek Forumun ilgili yerlerine yazmamışlar.
Bunlarıda artık Forum yönetimi halledecek ama sonuçta Kural dışı birşey varsa yöneticiler kapatıyor. . .
Aslında burdaki herkes aynı şeyi söylüyor, kuralların açıklayıcı bir dilde tek tek ilgili bölümlere sıfırdan yazılıp Sabitlenmesi lazım.
Bu kadar basit.

Birde eski ytpara DB'si vs derken ilgili linkler bulunmayabilir, onuda yine Forumun yöneticileri halledecekler.
Kırık linkleri, yönlenmeyen adresleri biz birşey yapamayız. . .

ah be kardeşim. hala anlamıyorsun ne demeye çalıştığımızı.

kendin söyledin. "yöneticiler kuralları yazmamışlar" demişsin.

bu benim sorunum mu? yazsınlar. yazmak zorundalar. "yönetmek" nedir, ne değildir bilmek lazım.

gelmişsin hala yönetici savunuyorsun. burada kendin de bir forum üyesi olmana rağmen sesini yükselteceğin yerde " biz birşey yapamayız" modundasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ah be kardeşim. hala anlamıyorsun ne demeye çalıştığımızı.

kendin söyledin. "yöneticiler kuralları yazmamışlar" demişsin.

bu benim sorunum mu? yazsınlar. yazmak zorundalar. "yönetmek" nedir, ne değildir bilmek lazım.

gelmişsin hala yönetici savunuyorsun. burada kendin de bir forum üyesi olmana rağmen sesini yükselteceğin yerde " biz birşey yapamayız" modundasın.

:D :D :D

Bu yorumu yazdın ya ben sana ne diyeyim.
Yeri geldi, Forum yöneticileri en ağır şekilde ben eleştirdim, papaz oldum.
Daha 2 gün önce bir konuda bana atar yaptı Üyenin biri modlar mesajını silmedi, konuda eleştirdim.

Burda da bir eleştiri var zaten, Forum kurallarını onlar yazacakki millet bilecek dedim, Yöneticiler yazmazsa kuralları vede sabitlemezse sen ben nasıl bilcez?
Birşey yapamayız derkende zaten bunu kastettim.

Ben burda Modları savunmuyorum ama Şu kanal ne kadar eder diye forumda konu açanlarıda savunacak değilim.
Kanalına güvenirsen 2-3 aylık kanalsada gelir fiyat araştırması yaparsın, Daha 20 günlük kanal için kimse çıkıp Fiyatta vermez Parada, İnsanlarda o kadar bilinçsiz değil.
Fiyatı isteyen istediğini yazar alıcısı çıkar çıkmaz oda beni ilgilendirmez kanal zaten benim değil.

Konu nerelere geldi ya, Benim başıma kaldı konu.
:D

Ben daha da yazmıcam isteyen istediğini anlasın. . .
:cool:

[MENTION=12559]xkdhc[/MENTION] [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] ikinizde aynı şeyi savunuyorsunuz da birbirinizi anlayamadınız bir türlü :) sorun yok aynı yoldasınız ancak çözüme kavuşturacaklar yok :)

[MENTION=12559]xkdhc[/MENTION] [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] ikinizde aynı şeyi savunuyorsunuz da birbirinizi anlayamadınız bir türlü :) sorun yok aynı yoldasınız ancak çözüme kavuşturacaklar yok :)

"Forum kurallarını açıp okumalısın, Yanlış birşey yok. . ."

diyen biriyle aynı şeyleri savunduğumu pek zannetmiyorum. yanlış bir şeyler var. her zaman da olacak.

Arkadaşın neye dayanarak "Forum kurallarını oku yanlış bişi yok" dediğini ben de anlamadım ama kendi aramızda tartışmaya gitmeyelim.. Desteğiniz için teşekkürler..

Abartmaya gerek yok bence arkadaş birşey öğrenme çabasına girmiş.
Burda yanıt vermek gerek sadece.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] rica etsem biriniz bana ulaşabilirmisiniz özellikle [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri