foruma çaylak sistemi entegre edilsin.

bacanak

Kayıtlı Üye
bildiğiniz üzere sözlüklerde çaylak sistemi vardır. böyle bir sistemin foruma eklenmesi iyi olur kanaatindeyim. her gelen yeni üye aynı soruları soruyor.

belirli bir süre geçmeden ileti göndermeye başlamasın üyeler. sürekli bu kanal nasıl kapanmaz, tıklama artıyor tbm düşüyor, kanalı açtım adsense'e bağladım şimdi ne yapayım gibisinden yüzlerce konu oldu forumda.

çok mantıklı bir düşünce. hem çaylaklık süresince forumu sadece okumak için fırsatları olacaktır. aklına her geleni sormak yerine biraz araştırma yapmayı öğrenirler. herkes öğrenir. çünkü ban atıldığı zaman hiç bi şeyden yararlanılmıyor, çaylaklık daha insaflı olur.

hocam çaylaklığı foruma üyelik tarihiyle ölçmek dogru degil.FORUMA uyelik tarihi eski olan çoğu üyede hep aynı şeyleri soruyor dikkat etmediniz herhalde HATTA eskilerden bazılarının açtığı konuları sordugu soruları o çaylak dediklerinizin çoğu bile sormuyor

Aklımızda daha güzel şeyler var :) Biraz sabredin.
Fakat bu çaylak. vb. sisteminin foruma entegresi bana pek olumlu gelmedi. Entegre edeceğimizide pek sanmıyorum. Ama tabi yönetim olarak ortak karar ne olur onu bilmem.
Çünkü bu sistem sizinde dediğiniz gibi sözlüğe has bir durum. Bırakalımda sözlük de kalsın.

Ayrıca devamlı dikkatimi çekiyor. Yeni üye olan bir arkadaşımız veya başka bir kullanıcı konu açtığında konunun altına hemen "önce forumu ara", "daha önce açıldı." vb. cevaplar veriliyor ama biride çıkıp bunlarla ilgili link vs. vermiyor. Keşke bunları yazana kadar o açılan konun linkini veya sorulan sorunun cevabını bildiğiniz linki verseniz de bizde mutlu olsak.

Sonuç olarak, aklımızda daha yararlı daha faydalı eklentiler var. Tüm günümüzü foruma ayıramıyoruz. Zaman buldukça fırsat buldukça elimizden geldiğince eklenti yazmaya, sizlere yardımcı olamaya çalışıyoruz.

Çaylaklık Falan Boş İş Olur..

Her Forumda Olduğu Gibi Özel Kategoriler Açılacak..

Buraya Ücretli Veya Belli Bir Tecrübeye Ulaşmış Kişiler Girebilecek..

Diğer Amatör, Acemi Arkadaşlarımız Da Free (Özel Olmayan) Kategorilerde Abartmadan Soru ve Sorunlarını Halledecek..

Fakat Şu Son Mesajları Gösteren Bölümün Kesinlikle Kalkması Gerek..​

Çaylaklık Falan Boş İş Olur..

Her Forumda Olduğu Gibi Özel Kategoriler Açılacak..

Buraya Ücretli Veya Belli Bir Tecrübeye Ulaşmış Kişiler Girebilecek..

Diğer Amatör, Acemi Arkadaşlarımız Da Free (Özel Olmayan) Kategorilerde Abartmadan Soru ve Sorunlarını Halledecek..

Fakat Şu Son Mesajları Gösteren Bölümün Kesinlikle Kalkması Gerek..​

Bu önerinize, yazdığınız yazının durduğu yere ve üyelik tarihinize bakacak olursak sizi direk *onaysız kullanıcı yani sizin tabirinizle free kategorisine alalım.

*Onaysız Kullanıcı: Bu kategori şuanda forumda mevcuttur. Bu eklenti sadece izin verilen kategorilerdeki mesajları gösteriyor. Diğer kategorideki mesajların sadece 200 karakterini gösteriyor.

Lütfen daha mantıklı öneri sunalım.

Hocam zaten çaylakları farkedip tanımlıyor, 'çaylakca' gelen konulara gereken cevapları veriyoruz. Ancak belli bir ceza sistemi yapılabilir.
10 puandan düşülür ve her çaylak davranışta 1 puan düşer. 0a ulaştığında 3 gün forumda mesaj atamaz. Sonra tekrar 10dan başlar. Bu fikir detaylı profesyonelleştirilebilir.

gerekli görürse yönetim beni de o gruba dahil edebilirler hiç gocunmam hocam. kısaca sana o konular için açıklama yapayım.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/6308-telif-hakki-yedim-ne-yapabilirim.html burada soru sormamışım telif hakkı yediğinizde nasıl yol izleyebilirsiniz onu anlatmışım. keşke konu içeriğine bi baksaydın. :D

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21649-tbm-kendi-kendine-dustu.html bu konuda 1 tık almıştım 0.72 tbm'si vardı. yeniden tık almadığım halde tbm kendi kendine 0.05'e düştü. onu sormuştum. yani normal bir durum değildi bu.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...unsuz-olmasina-ragmen-reklamlar-cikmiyor.html bu konudaki bahsi geçen kanal müzik kanalıydı. bu kanaldaki videolar müzik kategorisinde olduğu için çıkmıyormuş. hatta serkan abi bile incelemişti o zaman ama çözememişti.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...urkce-icerigin-sayfa-degeri-aniden-dustu.html bu konuda çözüm aramamışım. genel olarak durum nedir diğer arkadaşlarda bunu sormuşum.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-butun-videolara-abone-ol-butonu-eklemek.html 500 tane videoya kısa yoldan abone ol butonu eklenip eklenemiyor mu bunu sormuşum. tek tek düzenlemek 500 video için pek kolay değil sanırım. bi dene istersen bunu. :)

örnek verdiğin konularda eski tarihli konular. o zaman bu kadar çok bilmiyorduk youtube hakkında. kanal adsense'e nasıl bağlanır bu bile doğru düzgün bilinen şeyler değildi. şimdikinden çok farklıydı anlayacağın.
Aklımızda daha güzel şeyler var :) Biraz sabredin.
Fakat bu çaylak. vb. sisteminin foruma entegresi bana pek olumlu gelmedi. Entegre edeceğimizide pek sanmıyorum. Ama tabi yönetim olarak ortak karar ne olur onu bilmem.
Çünkü bu sistem sizinde dediğiniz gibi sözlüğe has bir durum. Bırakalımda sözlük de kalsın.

Ayrıca devamlı dikkatimi çekiyor. Yeni üye olan bir arkadaşımız veya başka bir kullanıcı konu açtığında konunun altına hemen "önce forumu ara", "daha önce açıldı." vb. cevaplar veriliyor ama biride çıkıp bunlarla ilgili link vs. vermiyor. Keşke bunları yazana kadar o açılan konun linkini veya sorulan sorunun cevabını bildiğiniz linki verseniz de bizde mutlu olsak.

Sonuç olarak, aklımızda daha yararlı daha faydalı eklentiler var. Tüm günümüzü foruma ayıramıyoruz. Zaman buldukça fırsat buldukça elimizden geldiğince eklenti yazmaya, sizlere yardımcı olamaya çalışıyoruz.
umarım en kısa zamanda hayata geçer güzel düşünceler. iyi çalışmalar.

[MENTION=11620]era[/MENTION] Hocam forumda yeni konu acıldıgında azıcık mantıklı oldugunda yardımcı olmaya calısıyoruz ama , ünlemle ilgili konu acıp, ''forumda ünlemle ilgili konu bulamadım'' diyen arkadaslar var. Bu arkadaslara hangi linki yollayalım ? Ya da ne yazabiliriz ki ? Destan mı ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] Hocam forumda yeni konu acıldıgında azıcık mantıklı oldugunda yardımcı olmaya calısıyoruz ama , ünlemle ilgili konu acıp, ''forumda ünlemle ilgili konu bulamadım'' diyen arkadaslar var. Bu arkadaslara hangi linki yollayalım ? Ya da ne yazabiliriz ki ? Destan mı ?

Hocam siz bu tarz konular gördüğünüzde hiç konuya bakmayın cevap vs. vermeyin. Daha bilgili ve anlayışlı arkadaşlar gerekli cevabı soruyu soran arkadaşa verecektir. ;)

Hocam siz bu tarz konular gördüğünüzde hiç konuya bakmayın cevap vs. vermeyin. Daha bilgili ve anlayışlı arkadaşlar gerekli cevabı soruyu soran arkadaşa verecektir. ;)

Hocam bilgisiz olabilirim ama , anlayışlıyım :)

ben bu tarz bir düzenleme hususunda hala ısrarlıyım!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri