FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN! Önemli Duyuru! Kullanıcılarımızın Dikkatine!

hey allam bende 2 saattir giriş yapmaya çalışıyorum pw yanlış diyor sonunda sıfırlayıp girdim

Hesabım falan çalındı sanmıştım. :)
Geçmiş olsun.

forumda sunucu değişikliğindne sonra hata oluşmuş büyük ihtimalle, konuları düzenle butonuna bastığımızda konu içi boş çıkıyor bilginize

Nasılsınız delüvanlılar :D konuyu okumasam, foruma giremiyorum diye teoriler üretmeye başlamıştım neredeyse, geçmiş olsun :)

benım şifremide ele geçirmişler şimdi değiştirdim sıkıysa bulssunlar artık

Bende sabah girmeye çalışıyorum bir türlü giremedim şifreyi sıfırladım ama sonradan yine eski şifreyi koydum en iyisi şifreyi değişmek.

beyler alıntı yapmayın yoksa üstte mesajı yazan arkadaş gibi forumun neresinde alıntı yapıldı diye aramak zorunda kalıyoruz :D

hehehe yaşasın kötülük.seni seçtim astalawista :D ara bul bakalım alıntıyı :D puhahaha
abi giremedimki :D şimdi girdim şuan çalışıyor :D malesef kötülük olmadı :D:D: :D

o ******** benim hesabı hackleyince tüm şifrelerimi falan değiştirdim keylog falan yedim sandım. steam oyunu almışım devamlı müşterisi olmuşum postu atmış hesabımdan
2 gün başımı ağrıttı. Adres verin arabayla ezicem.Mahkemeyle uğraşmaya gerek yok.

o ******** benim hesabı hackleyince tüm şifrelerimi falan değiştirdim keylog falan yedim sandım. steam oyunu almışım devamlı müşterisi olmuşum postu atmış hesabımdan
2 gün başımı ağrıttı. Adres verin arabayla ezicem.Mahkemeyle uğraşmaya gerek yok.

Bugün mü oldu bütün bunlar?

çok geçmiş olsun hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri