Foruma Neler Oluyor ?

2013-2014 yıllarını özledim. Konu dışı açılan konular bile kaliteliydi arkadaş.

xxxx marka araba arıyorum yada aldım.

xxxx şehirinden ev aldım

xxx marka telefon yeni çıktıt alacam.

xxx yerde ofis açtım. vs....

neyse yaramı deşmeyin :)

Hocam o konularda zaten geyik yok gayette hoş konular. Sonuçta o konuyu açan çalışmış kazanmış ve daha önce deneyimi olanlardan fikir almak istiyor. Bu tarz konularda yazılan yorumlar her zaman için daha kaliteli ve bilgilendirici oluyor. Mesela dün açılan bu konu http://www.ytpara.com/konu-disi/100005-araba-tavsiyelerinizi-bekliyorum.html . Arkadaş tecrübesi olanlardan fikir almak istemiş ve konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar da bu konuda fikir sahibi oldu. Kategori konu dışı ama bilgi var yorumlarda geyik yok.

Artık öyle bir hale geldi ki forum karnım ağrıdı, canım sıkılıyor, burnum kaşındı gibi konular bu gidişle çok uzakta değil ne yazık ki.

Hocam o konularda zaten geyik yok gayette hoş konular. Sonuçta o konuyu açan çalışmış kazanmış ve daha önce deneyimi olanlardan fikir almak istiyor. Bu tarz konularda yazılan yorumlar her zaman için daha kaliteli ve bilgilendirici oluyor. Mesela dün açılan bu konu http://www.ytpara.com/konu-disi/100005-araba-tavsiyelerinizi-bekliyorum.html . Arkadaş tecrübesi olanlardan fikir almak istemiş ve konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar da bu konuda fikir sahibi oldu. Kategori konu dışı ama bilgi var yorumlarda geyik yok.

Artık öyle bir hale geldi ki forum karnım ağrıdı, canım sıkılıyor, burnum kaşındı gibi konular bu gidişle çok uzakta değil ne yazık ki.

haklısın hocam. Ben o kunuları gördükçe daha çok gaza geliyordum. Beni çalışmaya teşvik ediyordu. serkan hocamın paylaştığı bir konu vardı arada bakar gaza getirir beni. Youtube Sağolsun" Darısı Sizlerin Başına insallah konuları gözlerimiz arar oldu :)

Son düzenleme:
Ben herkesin aksine bir fikir olarak düşünüyorum. eskiden % 30 luk kisim yt yi bilirken suan % 90 lik kisim öğrendi. Eskiden bir çerçeve daha cok onemliydi. Suan herkes önemsiz oldu. Herkes yt yi bırakın diyor sonra ödeme konusunda 4 haneler havada ucusuyor. Ben anlamadim bazi kişiler ne yapmaya çalışıyor.

Önceden herkes youtube iyi paralar kazanıyordu ama youtube kosulları zorlastirinca kazanan sayisida azaldi ve isin sirrini cözenlerde bilgi paylasmayi kesti cünki zaten kazanclar baya düstu birde taktikleri paylasip kendilerine rakip olmalarini istemiyorlar durum boyle olunca forumda youtube disina cikmaya basladi ne kadar spam bitti youtube bitti bu isi birakin diyen adam varsa ne gariptirki adsense ödemelerinde bu ay 3 haneli alacam 4 haneli alacam diye yorum yapiyorlar :)

Çoğu sallamasyon olduğu için çok takılmamak lazım;çok duyduk öyle 5 hane alanları atıp tutanları,adam bunu yazıyor 2 gün sonra da herkesten fazla ağlıyor:rolleyes: ya da işler sıkıntılı oldu mu herkesin içeriği günlük 1k dan aşağı getirmiyor forumda sesi çıkmayan ama ciddi ciddi kazananlar bak hiç lafını ediyorlar mı;) Allah herkesin kalbine göre versin.

youtube haricinde bana çok faydası oluyor bu forumun. çek senet nasıl tahsil edilirden istanbulda nereye yatırım yapılıra kadar herşeyi öğrenebiliyorum. kafama takılan her konuda soru sorabilirim, muhakkak bilen birileri çıkar. ayrıca gündemi takip edebiliyorum bazen patlama oluyor haber sitelerinden önce buraya düşüyor o derece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri