Foruma üye olmak paralı olmuş galiba :)

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
5-6 ayda 0 çeken varsa bırakıp başka işlere yönelsin hocam.
Bu foruma üye olmak en az 150tl olmalı ki çoluk çocuk dolmasın.
Hatta bot sahipleri anlaşıp bot fiyatlarını 4-5kata çekmeli ipini koparan foruma gelip bot alıyor 1 kanala 500-600 video basıyor sonra olan bizede oluyor.

haklısında ona zaten çözümü youtube buldu artık çok geç.kurunun yanında yaşta yanıyor artık malesef.

Ben 300 lira yapılsın diyorum var mı arttıran ??
Hatta adminler ile skype üzerinden videolu bir sohbet. Bir nebi mülakat olabilir. Öyle para verdim girdim yok. Devlet okulundan özel okula dönüşüm başlasın gari

Ben 300 lira yapılsın diyorum var mı arttıran ??
Hatta adminler ile skype üzerinden videolu bir sohbet. Bir nebi mülakat olabilir. Öyle para verdim girdim yok. Devlet okulundan özel okula dönüşüm başlasın gari

Dostum o kadar abartmaya gerek yokta, en azından bi 100tl yapılmalı çünkü okullarda yakında kapanıyor iyice liseli dolar burası

Dostum o kadar abartmaya gerek yokta, en azından bi 100tl yapılmalı çünkü okullarda yakında kapanıyor iyice liseli dolar burası

Şaka yaptım zaten hocam. Çok karışık bir durum. Tamam forumun kalitesi artsın diye belli bir yaş grubu engellenebilir ama bu sefer de ne bileyim bir haksızlık oluşabilir gibi. 100 lira uygundur gibi. Tüm üyelikler pasif hale getirilir. 100 tl ile aktifleştirilir tekrar. Kuralara uymayana da ver ban'ı. Tamam işte tertemiz forum olur sana. Ne kadar etik veya doğru olur bilemem tabi.

nasıl anladın hergün üyemi oluyosun ben bukadar karıştıramıyorum zaten bundan kaybediyorum para kazanmak için herşeyi kurcalamak şart

iyi oldu bu,adam gibi iş yapıcam diyen için ödenmeyecek bir tutar değil en azından boş beleş tipleri bir miktar azaltır

Son düzenleme:
Şaka yaptım zaten hocam. Çok karışık bir durum. Tamam forumun kalitesi artsın diye belli bir yaş grubu engellenebilir ama bu sefer de ne bileyim bir haksızlık oluşabilir gibi. 100 lira uygundur gibi. Tüm üyelikler pasif hale getirilir. 100 tl ile aktifleştirilir tekrar. Kuralara uymayana da ver ban'ı. Tamam işte tertemiz forum olur sana. Ne kadar etik veya doğru olur bilemem tabi.

Bence etik açıdan problem yok. Bi çoğumuz bu forum sayesinde iyi para kazandık, bu forum 100 liradan daha fazlasını hak ediyor. Böyle bişe yapılmalı.Dolandırıcılar ve Hunharca spam yapan acemilerde önlenmiş olur.

Bence etik açıdan problem yok. Bi çoğumuz bu forum sayesinde iyi para kazandık, bu forum 100 liradan daha fazlasını hak ediyor. Böyle bişe yapılmalı.Dolandırıcılar ve Hunharca spam yapan acemilerde önlenmiş olur.

Forumdaki bilgiler cidden çok değerli fakat herkes dediğiniz miktarlarda kazanamadı.Bu yüzden üyeliklerin 100 lira gibi fiyatlardan satılması hiç uygun bir davranış olmaz.Bazı insanların karaktersizliği,hataları yüzünden diğer hepsini ipe ***ürmek hiç mantıklı bir davranış değil.Bu düşüncelerinizden vazgeçmenizi tavsiye ederim

Ekleme:

Youtube'ın hunharca çöplüğe dönüşmesi konusunda haklısınız.Ne yazık ki oda botların marifeti.İnsanlara pratik bir şekilde 300-400 video yüklemelerini sağladıkları için youtube gün geçtikçe çöplüğe dönüyor ne yazık ki.

Parali olmasi bencede iyi olmus ama bazi arkadaslar 100 TL olsun demis fakat soyle birsey var.Bu forumda cogu kisinin 2-3 tane uyeligi vardir mutlaka.Bu seferde 100 TL olunca fazla uyelikler daha az bir fiyata satilacak.Bence fiyat tam uygun olmus.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla forumda da 3.taraf eşleşeni için "birden fazla üyelik eşleşeni" yada dünya engeli içinde " Forum engeli " falan yapılsa olur. Gerçi o zamanda konular ""ya biraderler şu birden fazla hesap açma eşleşenini aşamıyorum napsam acaba üyeliğime çerçeve falan mı eklesem """bu yönde açılırsa diye korkmuyorum değil ha :D

Hayırlısı olsun.
Zengin olma sevdasıyla bu işe atılacak olan 15-19 yaş arasındaki kişiler biraz düşünüp taşınır siteye girerken.
Konu açarkende birkaç on kez düşünür Abuk-Subuk konular açmazlar umarım. . .

Çok iyi oldu. Belki de bu sitenin yaptığı en doğru adım. Bazı bölümlerde gizlenmeli.

foruma kapitalistler darbe yapmıs galiba. şeriat istiyoruz.......:)

Son düzenleme:
Muhteşem oldu bu, emeği geçen herkese teşekkürler.
Forum kalitesi düşmesin ergenlerle.

20 tl yine iyi r10.net bir ara 140 tl karşılığı üyelik alıyordu. Sonra sanırım fazla bir getirisi olmadı tekrar davetiye sistemin de döndüler.

Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela üyelik olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkınan da çok güzel oldu. herkesin üyeliğine kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil üye olurum ,o şu şekil üye olur, şu şu şekil.. amma hiçkimse kimsenin üyeliğine garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. haa, üyelik, kurban olduuum ytparandan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. eyyorlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri