Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
100 farklı IP falan gerekli heraldeserkan abinin 250 küsür vardı, yanlış hatırlamıyorsam100 kanaldan fazla kanalı olan çok kişi var proflar
![]()
30 a yakın kanalım var şu anda ama hangisi nerde bilmiyorum. Kapananlarda vardır mutlaka belki 20 kalmıştır.Peki bu 100 kanal üstü olanlar farklı gmail mi açıyorlar yoksa aynı hesapta alt kanal mı açıyorlar
30 a yakın kanalım var şu anda ama hangisi nerde bilmiyorum. Kapananlarda vardır mutlaka belki 20 kalmıştır.
100 kanalı olanlar için farklı gmail açıyorlar. Yeni kanal sistemine daha geçmemişlerdir. Yeni kanal sistemi tehlikeli bence.
Muslera hocanın taktiği şu idi kendisi canlı yayında da anlattı. Ya düzgün video yapacaksın diyor yada kopyalıyacaksın. Günde 5 kanal aç 200 video yakın at her kanala ve ayarlarını etiketi açıklamayı kanal logo kapak yap para kazanma aktif yap ışıklar yansın sonra unut gitsin kanalı. Her gün düzenli kanal açarsanız mutlaka kazanca dönüşecektir.
Benim taktiğim şu günde 0.10 cent kazandıran kanallar yapmak. Her gün 3-5 arası kanal yapsam 1 ay sonunda 100 kanal eder ve 0.10 centten günde 10 dolar eder ki her kanal 0.10 kazandırmaz bazıları yüksek bazıları hiç kazandırmaz. Şu anda kazancım ise 2-3 dolar civarı.
30 a yakın kanalım var şu anda ama hangisi nerde bilmiyorum. Kapananlarda vardır mutlaka belki 20 kalmıştır.
100 kanalı olanlar için farklı gmail açıyorlar. Yeni kanal sistemine daha geçmemişlerdir. Yeni kanal sistemi tehlikeli bence.
Muslera hocanın taktiği şu idi kendisi canlı yayında da anlattı. Ya düzgün video yapacaksın diyor yada kopyalıyacaksın. Günde 5 kanal aç 200 video yakın at her kanala ve ayarlarını etiketi açıklamayı kanal logo kapak yap para kazanma aktif yap ışıklar yansın sonra unut gitsin kanalı. Her gün düzenli kanal açarsanız mutlaka kazanca dönüşecektir.
Benim taktiğim şu günde 0.10 cent kazandıran kanallar yapmak. Her gün 3-5 arası kanal yapsam 1 ay sonunda 100 kanal eder ve 0.10 centten günde 10 dolar eder ki her kanal 0.10 kazandırmaz bazıları yüksek bazıları hiç kazandırmaz. Şu anda kazancım ise 2-3 dolar civarı.
501 tane gmailim ve baglı youtube hesabım var
içlerinde 5 video olanda var 500 video olanda
15 20 tane kanalımda da 1-10 arası alt kanal var
1 tane kanalımda 50 tane alt kanal vardı ama alt kanalların hepsi silindi durduk yere o nedenle alt kanal tavsiye etmiyorum
kanallarımı plan dahilinde günde 10 kanal olarak kontrol edip kapananın yerine aynı katagoride yeni kanal acıyorum
düzgünce ilgilendigim 27 kanalım vardı gecen en iyisi banlandı 26 ya düştü
bu kanallarada elimden geldigince düzenli paylaşım yapmaya özen gösteriyorum
10 tane vps im var her vps te 5 er tane crome kullanıcısı her crome kullanıcısında da 10 tane sabit kanal 3 adet adsense hesabım var annemin kardeşimin ve benim adıma 3 adsense hesabınada evdeki pc den giriyorum aynı ip den 3 farklı crome oturumundan ama bu sıkıntı cıkarabilir sanırım
gelirimin %90 ı ilgilendigim 26 kanaldan geliyor %10 u diger 490 kanaldan tahmini
ama o 490 kanalda eskiyor aralarında patlama yapan videolar oluyor ve ilgilendigim kanallar arasına alıyorum o kanalı diger 26 kanalımda öyle oluştu zaten
kardeş özgün orjinal 1000 video yapsam burda ne işim var100 kanal sormak yerine, keşke özgün video çekip 100. veya 1000 videoya gelebilen varmı diye sorulabilse
Hocam özel değilse, aylık kazancınızı öğrenebilir miyiz?501 tane gmailim ve baglı youtube hesabım var
1 tane kanalımda 50 tane alt kanal vardı ama alt kanalların hepsi silindi durduk yere o nedenle alt kanal tavsiye etmiyorum
kanallarımı plan dahilinde günde 10 kanal olarak kontrol edip kapananın yerine aynı katagoride yeni kanal acıyorum
10 tane vps im var her vps te 5 er tane crome kullanıcısı her crome kullanıcısında da 10 tane sabit kanal 3 adet adsense hesabım var annemin kardeşimin ve benim adıma 3 adsense hesabınada evdeki pc den giriyorum aynı ip den 3 farklı crome oturumundan ama bu sıkıntı cıkarabilir sanırım
gelirimin %90 ı ilgilendigim 26 kanaldan geliyor %10 u diger 490 kanaldan tahmini
ama o 490 kanalda eskiyor aralarında patlama yapan videolar oluyor ve ilgilendigim kanallar arasına alıyorum o kanalı diger 26 kanalımda öyle oluştu zaten
Valla son 1 haftadır youtube video yükleme hizmeti veriyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren işleri azaltacağım ve kendime de yüklemeye başlayacağım artık. Son 20 gündür hiç kendime kanal açmıyordumböyle anlatınca iyi geliyor ben her gün video eklemeye çalışıyorum siz her gün kanal eklemeye çalışıyorsunuz ama onuda deneyeceğim![]()
Adsense ne zaman patlar bilmiyorum ama telif yemeyecek kanallar açacaksınız. Eğer kanal spamdan kapanırsa bulunduğu ayı doldurur sonraki ay patlarsa önceki ayın kazancı yansır ama diyelim ayın 22 sinde patladı o ay içinde olan parayı alamazsınız.aç ve unut iyimiş ama bu kanal kapanmaları adsensee yansıması nasıl olur ne zaman patlar adsense?
Hocam alt kanallarda çok rahat oluyor bu olay bende de olmuştu.aç unut soyleyınce ne guzeladam bi kanal sıleyım dedi 24 tane birden sıldı tum alt kanallarımı spamdan sılmıs
![]()
300 kanal hocam günde 0.10 cent getirse her kanal günde 30$ yapar. 1 ayda 900 dolar. TL karşılığı 2 bin lira. 300 kanal için aldığınız para ortalama 3-4 bin lira arasıdır. Fakat düzenli değildir yani 2 ay sağ çıksa hesaplar daha fazla kazanırsınız. Ama buna da şükür Allah bereket versin hocam.Suana kadar Kanal açıp upload yaptıgım kanal sayısı 300 ü geçmiştir kendime yapsam zengindim heralde
Bu dediğinizde mantıklı ama 300 videoya genelde Türkiye deki oyun kanalları geliyor. Muslera hoca zaten izlediğim en son konferansında bundan bahsetmişti. Ya özgün açarsın demişti yada bu şekilde. Yada 5 kanal açar bu 5 kanalla ilgilenirsin demişti. Yani seçim bizim ama herkes özgün yapamaz malesef.100 kanal sormak yerine, keşke özgün video çekip 100. veya 1000 videoya gelebilen varmı diye sorulabilse
kardeş özgün orjinal 1000 video yapsam burda ne işim var![]()
ali ağaoğluyla balkonda viski mi yudumlarken şantiye işçilerini seyrede dururdum![]()
Bunu kaçırmışım demekki. 1000 maşallah diyelim. Hatta bir gün yakalamıştım bir yerde ya yazdı ya söyledi 30 saattir ayaktayım 50 kanal kopyaladım 10-15 bin arası video attım demişti.16 Kanalım var 100 kanal hiçbirşey
Serkan abi bir konferansta kanal sayısının 1000 e yaklaştığını söylemişti.
Allah bozmasın maşallah diyelim.An itibari ile 175 calisan kanalim var
501 tane gmailim ve baglı youtube hesabım var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.