Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
23 yaşındayım. Bu yaşıma geldim kendi çorabını alan erkek görmedim. Ya annesi yada eşi alıyor. Ama instagram üzerinde bayanlara yönelik bir çalışma yapılabilir. Biz erkekler malum fazla alışveriş yapmayı sevmez, aldığımız bir şeyi en az 1 yıl giyeriz![]()
Hocam sen de kullanılmış boxerlarını satan eleman gibi bir iş yapma da![]()
23 yaşındayım. Bu yaşıma geldim kendi çorabını alan erkek görmedim. Ya annesi yada eşi alıyor. Ama instagram üzerinde bayanlara yönelik bir çalışma yapılabilir. Biz erkekler malum fazla alışveriş yapmayı sevmez, aldığımız bir şeyi en az 1 yıl giyeriz![]()
boxer siyah atlet çorap güzel fikir ilk müşterin benim D:
ben kendım alırım![]()
tamam hocam konuyu acıncabekliyorum
---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------
ben satııym hocam ayanıza gelsın![]()
Ytpara logolu olursa alırız![]()
Marka kalite fiyat nedir ?
pıyasaya gore aynı veya ucuza bırakırsan aradıgım pamuk olması ve saglam olması.renkelrde ıstedıgımız olursa alırız hocam tabıkı
tenga felan satarsınız aslında, ucuza getirtip, yasal bir şekilde, kişilerin mahrumeyetini en üst düzeyde kullanarak felan. iyi bir pazarlama ile erkekleri can damarından vurabilirsiniz.
Nasıl çorap hocam terlemeyen çorap kalitelimi yoksa, pazar yerinde gel 4 tanesi 10 tl misalimi![]()
Nasıl çorap hocam terlemeyen çorap kalitelimi yoksa, pazar yerinde gel 4 tanesi 10 tl misalimi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.