Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu forumda kanal reklamımı yapmak yasak mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu forumda kanal reklamımı yapmak yasak mı?
yasak değil ama kanalını kopyalayıp telif atıp kapattırabilirler daha zararlı çıkabilirsin.
Özgün bir kanala sahipsen arkadaşlara örnek teşkil etmesi sebebi ile kanalını veya özgün bir videonu paylaşabilirsin abartmamak şartıyla.
Ama gelipte spam yaptığın videoyu paylaşamazsın.
zaten 1 kere konu açıcam orada kanalımı linkini vereceğim. Kanal abonem ve izlenme sayım çok az para kazanamıyorum.![]()
![]()
![]()
Belliki siz spam yapıyorsunuz. Yasak hocam video yada kanal paylaşmak özgün değilse eğer reklam amacı ile.
Ayrıca bu forumdan öyle 5 bin 10 bin izlenme ve 200-300 abone gelmez sana öyle düşüncelere ve beklentilere hiç kapılma. Çareyi başka şeylerde ara. Daha fazla video yükle daha fazla araştır daha iyi kategoriler bul.![]()
Zaten 14 tane videom var hala abone sayım aynı ve izlenme sayımda hiç artmıyor. yok denecek kadar azneyse yinede teşekkür ederim.
Forumu araştırın hocam iyice okuyun. Farklı kategorilere yönelin. Farklı taktikler üretin sürekli bir arayış ve sabır içinde olun emin olun kazanırsınız![]()
O kanalı yıkarlar![]()
Herkez öyle diyor da ben anlamadım yani nasıl yıkarlar bana tam olarak açıklarmısını? Kanalı çökertme gibi bir şeymi ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.