Forumda Saç ektiren var mı?

bayburt16

Kayıtlı Üye
büyük ytpara ailesinden illaki saç ektirenler vardır var mı tavsiyeler?

bu sene canıma tak etti daha fazla kel kalmadan sorunu çözmek istiyorum :D ramazandan sonra Türkiye ye gelme düşüncem var

Ben ismini veremeyeceğim ünlü bir sanatçının doktoruna sorduk onların içinde domuz yagı maddesi varmış yani olmayan yok eger olmazsa zaten saça tutmuyormuş. iyi arastırın karar verin ben o yüzden prp yaptırıyorum seans bitene kadar anam ağlıyor dayanılmaz bir acısı var kısaca aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Hocam bende 25 yaşındayım bir kaç yer ile görüştüm ama benim dökülmüş durumda değil. Şuan için erken olduğu ekim yapılırsa 3-5 yıl içerisinde bir operasyon geçirebileceğim söylendi bilginiz olsun. Erkeklerde dökülme 30-35 yaşlarına kadar devam ediyormuş

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

Ben ismini veremeyeceğim ünlü bir sanatçının doktoruna sorduk onların içinde domuz yagı maddesi varmış yani olmayan yok eger olmazsa zaten saça tutmuyormuş. iyi arastırın karar verin ben o yüzden prp yaptırıyorum seans bitene kadar anam ağlıyor dayanılmaz bir acısı var kısaca aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Şahsen 6 seans yaptırdım prp yaptırdığım esnada gerçekten inanılmaz bir acısı var. Ama prp anlık işe yarıyor hocam. Prp yaptırmayı bıraktıktan sonra hiç bir tedavi görmemişsiniz gibi devam ediyor dökülme

Hocam bende 25 yaşındayım bir kaç yer ile görüştüm ama benim dökülmüş durumda değil. Şuan için erken olduğu ekim yapılırsa 3-5 yıl içerisinde bir operasyon geçirebileceğim söylendi bilginiz olsun. Erkeklerde dökülme 30-35 yaşlarına kadar devam ediyormuş

Şahsen 6 seans yaptırdım prp yaptırdığım esnada gerçekten inanılmaz bir acısı var. Ama prp anlık işe yarıyor hocam. Prp yaptırmayı bıraktıktan sonra hiç bir tedavi görmemişsiniz gibi devam ediyor dökülme

yes orası öyle ne demişler kelliğin ilacı olsa bilmem kim başına çalarmış nasip.

ektirme işlemi ağrılı mı peki? benim de yanlar açılmaya başladı iyiden iyiye özellikle duşta saçımı sabunlarken elime 30-40 tel geliyor toplamda

prp dediğiniz nedir hocam?
Kök saçtan yapıldığı zaman bir sakıncası var mı?

kel kalmaktansa o konuya takılmam gereksiz bir detay :)

valla hocam şöyle diyeyim ne 35 i 30 da kafada saç kalmaz babamın kafa zaten belli :D genetik olduğu için sıkıntı bu sene kesin ektirecem 30 35 de protez takarız 40 da jony sins oluruz yapcak bir şey yok :D

Geçenlerde arkadaşın tanıdığı losyon kullanmış, önce ve sonra fotoğrafını gösterdi ve kel adamdan resmen saç çıkmış. Yalan olup olmadığını anlamak için berber arkadaş deneyecek sonuçları söylerim. Benim kafa da seyrek.

Geçenlerde arkadaşın tanıdığı losyon kullanmış, önce ve sonra fotoğrafını gösterdi ve kel adamdan resmen saç çıkmış. Yalan olup olmadığını anlamak için berber arkadaş deneyecek sonuçları söylerim. Benim kafa da seyrek.
Hairforte falan mı?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim berber de aynısını söyledi geçen de :D ürünü satanın işi herhalde :D

arkadaslar kalabalık bır subede calısıyorum enaz 4 arkadas ektırdı kısa bır sure sorunlu olsada kızarıklık veya cıkmama sonunda suan orjınal sacı neyse o okdr ıyı duruyor yanı
tavsıye ederım ama ıyı bıryere yaptırın ve kesınlıkle pazarlık edın

Losyon ilk defa duyuyorum Hocam fiyat bilgisi varmı

fiyatını öğrenirim ama pahalıdır kesin. Bir de berberler aracılığıyla bu tip ürünleri uçuk fiyata satıp milleti dolandırıyor olabilirler, o yüzden fotoğrafla değilde tanıdığım kişinin kafayı görerek emin olmam lazım, bekleyip görecez bakalım.

Saç ekiminde doktor bir arkadaşım var ona bir sorabilirim isterseniz. Arkadaşımın da onayını alıp görüştürebilirim aklınızda ki soruları sorabilirsiniz hem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri