hiç bilgim yok öğrenirim berbere gittiğim zaman
Minoxidil diye bir madde var saç çıkardığı biliniyor ama uzun zaman kullanmak gerekiyormuş ve bırakınca dökülme tekrar başlıyormuş. Hem maliyetli hem zahmetli, tabi yan etkileri de oluyormuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiç bilgim yok öğrenirim berbere gittiğim zaman
Ağrı oldu mu ekme işlemindesormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar 2016 yılında saç ektirdim gayet memnunum fiyat olarak 2000 tl ödemiştim o zaman şimdide 2500 tl civarında ekiyorlar galiba benim ektirdiğim yer kuzenimede ektirdik geçen sene oda memnun .
Ağrı oldu mu ekme işleminde
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok ucuzmuş hocam normalde fiyatlar 4k ile 10k arası nerede ektirdinsormak istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar 2016 yılında saç ektirdim gayet memnunum fiyat olarak 2000 tl ödemiştim o zaman şimdide 2500 tl civarında ekiyorlar galiba benim ektirdiğim yer kuzenimede ektirdik geçen sene oda memnun .
Ne tesadüfPazartesi günü dayıma saç ektirdik. O günden bugüne yatıyor, anestezide dolayı ve uyguladıkları sıvıdan dolayı 4 gün yatmak zorunda yoksa kafasındaki şişlik suratına ineceğini söylediler. Saç ekimi nereden baksanız 8 saat sürdü. Kafası hala kıpkırmızı ekilen yerler, yarın da gidip ilk defa yıkaması gerçekleştirilecek.
ektirme işlemi ağrılı mı peki? benim de yanlar açılmaya başladı iyiden iyiye özellikle duşta saçımı sabunlarken elime 30-40 tel geliyor toplamda
çok ucuzmuş hocam normalde fiyatlar 4k ile 10k arası nerede ektirdin
benim bildiğim kötü ekim yerlerinde öyle oluyor
benim bildiğim kötü ekim yerlerinde öyle oluyor
reklam olarak algılanmasını istemem isim vermek istemiyorum ama ektirdiğim yerden çok memnunum 10 20 k para verip ektirenler benim ekimim kadar verim alamadı çoğuşükürler olsunki ben memnunum ektirecek arkadaşlara önerim sacekim forumu var orada herkes paylaşımını yapıyor oradan takip edebilir.
4 sene önce Arenamed de ektirdim 8 saate yakın sürdü,çok memnunum resmen 10-15 yaş gençleştim diyebilirim..Adamlarda kök sayı sınırı yok,alabildiğince alıp ekiyorlar .
saç ektirdim bu arada3 ay oldu sonucu paylaşırım burada
saç ektirdim bu arada3 ay oldu sonucu paylaşırım burada
özelden yazdımSonuç ne zaman belli oluyor
Hocam merakla bekliyorm
Konuda mesajım bulunsun. Kısa sürede bende düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.