forumda vegan olan var mı :)

"Forumda megani olan var mi? "

diye bir tek ben okudum sanirim. Benim kafa gitmis.

benimde aklım direk lada vega'ya gitti n yi yanlışlıkla yazmıştır dedim. :)
Sağlam arabadır rus tankıdır komşumuzda var 10 yıldır kullanıyor demeye hazırlanıyordum ki mevzu başkaymış.

Yaşını ben de merak ediyorum açıkcası. Küçümseme olarak değilde daha çok arayış içinde olduğunu düşündüğümden merak ediyorum.

Bu arada hayvan yemeden bir insan tabii ki yaşayabilir onda şüphe yok. Ancak vücuttaki gerekli hormonlar ve enzimler için belirli amino asitler gerekmektedir. Vücut bir çok amino asidi kendisi üretirken, üretemediği ve yalnızca hayvansal olan amino asitler mevcut. Bunları almazsa vücut gelişiminde - özellikle fiziksel gelişimde - ve vücudun kendini onarımında problemler yaşar.

Sonuçta insan yaşar mı yaşar :) Wolkswagen de araba, bizim anadol da araba :) İkisi de gidiyor mu gidiyor :)

Bi oturuşta yarım kuzu yerim valla :)
vegan olmak sanırım benim için imkansızın imkansızı

hocam bu doğanın kanunudur vahşi olan her şeyin en iyisine sahip olur (kendi habitatında) dolayısıyla bu doğada yaşıyorsam vahşi olmam gerekir ve bu da et yemekten geçer :)

bende araba veganı olan var mı diye anladım

saçmalıktan başka bi düşünce değil et yemeden hayvansal gıda tuketmeden yaşanır nasıl yaşanır unutkan olursun düşünme gücün zayıflar vücut gelişimi tamamlanmaz. vejetaryen ve bu ilk defa duydum vegan mıdır nedir hiç bir şekilde saygı duymam bana göre saçmalık bu tür saçma düşünce peşinde koşanlar bana göre arayış içinde olan kişiliği oturmamış kişilerdirki psikologlar da aynı şeyleri söylüyor. uzun oldu ama neyse :D:D:cool:

eğer ilk insanlar hayvansal ürünler tüketmeselerdi soyumuzu sürdüremezdik, suan bicle tüm dünyanın vegan olduğunu varsayarsak çok geçmez 2 nesil sonra insanlık soyu tükenir.

merhabalar, yaklaşık 3 aydır veganım. forumda başka benim gibi vegan olan var mı acaba?

veganlık:

Vegan olmaya çalışıyorum yavaş yavaş :)

Nedenmi vegan olmalı:

Bu video izleyin: https://www.facebook.com/photo.php?v=401399496576283&set=vb.93565224474&type=2&theater

Siz süt içiyosunuz diye bunlar yapılıyor
Tabi bu ufacık bir örnek bunun niceleri var

Yumurtayı çok sevenler bunuda izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=9FCai00Momg

kardeş şimdi vegan olan bi kate upton mümkün mü?
mümkün değil. lütfen :D

birde şöyle bi konu var
vegan olan darwinistler var mı varsa bunlar maymunların etinden sütünden faydalanıyor bu bi çelişki değil mi?

soya tüketiyorum dedin soya en çok genetiği değişime maruz bırakılmış besinlerden.
doğayla bağın baştan kopmuş oluyor.

aklıma bir soru takıldı hem bitkisel gıdaları hemde hayvansal gıdaları yemeyen bi topluluk var mı ? varsa ne yiyor bu adamlar :D

Ben etimi kendi hayvanimdan sutumu kendi inegimden yumurtami kendi tavugumdan karsiladigim ve bu ihtiyaclari hayvandan karsilarken ona ne sekilde davrandigimi bildigim icin hem icim rahat hemde sagligim yerinde cok sukur.
Size tavsiyem hayvansal gidalardan uzak duracaginiza eger imkaniniz varsa kendi yetistireceginiz hayvanlarinizla kommensalist bir yasam surdurmenizdir. Yani illa parazit yasamak gerekmiyor

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vegan olmaya çalışıyorum yavaş yavaş :)

Nedenmi vegan olmalı:

Bu video izleyin: https://www.facebook.com/photo.php?v=401399496576283&set=vb.93565224474&type=2&theater

Siz süt içiyosunuz diye bunlar yapılıyor
Tabi bu ufacık bir örnek bunun niceleri var

O zaman neden kendine süt içmeyi yasaklıyorsun hocam. Git dananın memesinden sağ kendine taze taze iç işte. Kimseye zararın da dokunmaz. Sen böyle yaparak kendine sütü yasaklıyorsun. Sadece yanlış imal edilen sütü değil. Hemen neden vegan oluyorsunuz ya Allah Allah. Yok yumurta yeyince şu bu. Git köy yumurtası ye derler adama. Et mevzusu da eğer bir dana kesiyorsan parasını adama veriyorsun o adam o parayla 2 tane büyütüyor. Ohoo biz sizin gibi düşünürsek yandık biz. Kapitalist dünyaya karşı çıkalım diye zevklerimizden mahrum mu kalalım. Seviyorsan ya sevmiyorsan yeme. Ne yersem dünyaya zararım dokunur diye düşünüyorsun.

Babam kebapci pide kebap dukkanimiz var ben veganim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri