öyle diyorsunuzda yemek çok seçiyorum haftada 3-4kez et türü tavuk da olabilir yemeden beslenemiyorum hiçbirzaman karnımı otla doyuramadım ama şöyle 2 kilo kuzu eti 1litre ayran mükemmel oluyor (kola tüketmiyorum 1 yılda yalnızca 3kez içtim) birazda bir süre spor yaptım ondan protein ağırlıklı besleniyorum fakat şöyle bir durumda var insanlar çikolata yer mutlu olurya ben 1kilo çikolata yerine 1kilo kuzu etini tercih ederim bu bir aşk hocamvalla mutluluk hormonu salgılıyor et ürünleri bende mesela hiçbir et ürünü yemem deme işkembesinden tut kokoreç sakatatına kadar yenebilen heryerini yerim ama bunları yerken bugün mesela 1 kilo domates yedim elma yer gibi domatesde yerim yani biraz farklıyım az ekmek sebze ve et süt yumurta ağırlıklı beslenirim 2 yıl spor yapmayım pc başından kalkmayım vücudum yağ oranı %6geçmez hiçbirzamman göbek felan olmadı neyse klasik lafımızı söyleyek alakasız ama no pain no gain
hocam mesajınıza güleyim mi ağlayayım mı bilemedim gerçekten
hocam tek sorum var kurban bayramında ne kesiyosun ( patates mi ) tamam her insan etti sevmek ya da yemek zorunda değilde her şeyin aşırısı zarar
vicdani sebeplerden dolayı yemiyorum ve kesilmesine de karşıyım
Rabbime sonsuz şükür ediyorumki bu nimetleri vermiş yoksa otla karınmı doyardı hocam elhamdülillah diyelim gene yazım hatası yaptıysam affola uykum geldi zor yazıyorum
3 aydır bitkisel bir şekilde gayet doyuyorum