Forumda'ki Nickim Hakkında Yardım İstiyorum

UzmanTescil

Kayıtlı Üye
Merhabalar, Hayırlı geceler

Forum daki nickimin değiştirilmesini istiyorum, bu konuda hakkında '' ADMİN ''e mesaj attım fakat herhangi bir dönüş sağlanmadı, lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar acil olarak.

Nickimin değişmesini istediğim sebeb; UzmanTescil adlı firmadan ayrıldım ve bu üyelik kendime ait kişisel üyelik ben almıştım. Daha sonra ayrılınca nick değişimi için '' ADMİN '' e mesaj attım fakat geri dönüş sağlamadı, Nick'de firma ismi geçtiği içinde konu açamıyorum LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!

geçenlerde marvel miydi neydi bi arkadaş vardı nickini değiştirmişti konu açmıştı hatta nickimi değiştirdim yeni nickim bu diye yasak değil diye biliyorum

hocam sen hangi nicki kullanmak istiyorsan buraya yaz biz öyle okuruz öbür türlü pek yöneticiler uğraşmıyor

Oda yok. Varsada yöneticilerde var. :)

doğrudur :) era ile ilgili görüşme yapılmıştı bi ara bu konuyu başka biri açmıştıda sanki değiştirebilenler vardı diye hatırlıyorum . bencede yoktur büyük ihtimal yoktur hocam takılmayın öyle isime felan pek önemli değil forumun tadını çıkartın :)

Bencil olarak bir problem yok fakat, nickim kurumsal bir firmaya ait olduğu için sıkıntı yaratır o yüzden nicki değiştirmem çok iyi olacak yoksa rahatca kullanamam.

NOT: Davetiyesi olan varsa ben davetiye havuza bildirim açayım bana davetiye yollasın davetiyesi olan bu şekilde sorunu çözebiliriz bu üyeliğini banlattırırım :)

Aslinda degisim olmali bende degistirmek istiyorum dizi zamaninda dizi ismi koydum simdi dizide. Bitti trip oluyorum bu isme heryerde kullanici adim ayini r10 olsun ref5 olsun ama bi burda farkli bazen unutuyorum o yuzden 1 kereye mahsus degisim olmali

Aslinda degisim olmali bende degistirmek istiyorum dizi zamaninda dizi ismi koydum simdi dizide. Bitti trip oluyorum bu isme heryerde kullanici adim ayini r10 olsun ref5 olsun ama bi burda farkli bazen unutuyorum o yuzden 1 kereye mahsus degisim olmali

Haklısın üstad.

forumun veritabanına zarar verdiği için nick değişimi yapılamıyor

[MENTION=11620]era[/MENTION] öyle açıklamıştı diye hatırlıyorum

Nick değişiminin yasaklanmasının en büyük ve mantıklı sebebi, dolandırıcılığın önüne geçmektir.
Lakin gerçekten gerekçeler ile ciddi bir şey söz konusu ise, örneğin "Linux Marketing" adında bir firmada çalışıyorken bu adı almışsam ve kurumsal firmadan işten ayrılmam sonucu Nick değişim talebim hoş karşılanmalı ve bu yapılmalı.
Tabi ki yönetimin kendi düşüncesidir.

Nick değişiminin yasaklanmasının en büyük ve mantıklı sebebi, dolandırıcılığın önüne geçmektir.
Lakin gerçekten gerekçeler ile ciddi bir şey söz konusu ise, örneğin "Linux Marketing" adında bir firmada çalışıyorken bu adı almışsam ve kurumsal firmadan işten ayrılmam sonucu Nick değişim talebim hoş karşılanmalı ve bu yapılmalı.
Tabi ki yönetimin kendi düşüncesidir.

Katılıyorum sizlere, acaba rica etsem yetkili kişileri etiketleyebilir misiniz?

forumun veritabanına zarar verdiği için nick değişimi yapılamıyor

:D

kehet3.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri