Forumdaşların PC Özellikleri ?

ssd nin render gibi işlemciye yönelik işlerde hemen hemen hiçbir etkisi yok ama genel olarak performansı inanılmaz etkiliyor. windowsun açılış hızı, programların açılış hızı vs. 2 kattan daha fazla oynuyor. bilgisayarın ağırlaşmasını engelliyor yani ssd genel olarak. yeni bir bilgisayarda ssd şart gibi bence 128gb bile olsa alınmalı. ben notebookta cd romu çıkartıp oraya ssd taktım 30 liralık bir aparatla. imkan varsa her bilgisayar için öneriyorum. ssd siz i7 dense ssd li i5 i tercih ederim ki genel perforans olarak çok daha iyi olacaktır. tabi vegasta render alırken i7 her trlü daha iyi performans verir i5 e göre işlemci ağırlık bir program olduğu için ama genel performansta açılış sürelerinde vs. ssd li düşük cpu lu bilgisayar çok daha avanajlı. birebir gördüm, denedim.

Bazı arkadaşlar sanırım hala ekran kartının gigabyte'ının çok da önemli olduğunu kavrayamamış hala. 1gb ekran kartım var diyip geçiştiriyorlar :)
Benim sistem
Kingston 8gb ram 1866mhz
intel i5 4570 3.2 ghz
Asus GTX 660 Nvidia Geforce 192 Bit 2 gb
başlıca bunlar:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri