nescafe3in1
Yasaklanmış
![]()
bu özelliklerle adsense peşinden kosuyorum dusunun artık.
10 sene önceki halimi hatırladım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
bu özelliklerle adsense peşinden kosuyorum dusunun artık.
10 sene önceki halimi hatırladım![]()
bu formdan casper alan olmaz diye tahmin etmiştim
Acer Aspire V3-772G NOTEBOOK CORE
İ7 4702MQ
2.2GHZ
32GB RAM
1TB HARD DISK
2GB (256 BIT Ekran Kartı)
17.3 İnç LED Ekran
Windows 8.1
Nazar değmesin memnunum![]()
32gb ram gercekten isine yariyor mu dostum
valla pek hepsini sömürdüğüm söylenemez ama renderleme işlerine başlayacağım yapmak zor geliyordu ama deneme yanılmaya girişmem lazım sanırım sömürmeye başlayacağım...
Önemli olan işlevliği işime yarayanı indirmek yaBen malesef fazla durmasına izin veremem görev çubuğunda veya pc'de gereksizleri fazla kullanmadıklarımı silerim
![]()
Az uzak masaüstünü aç da çalış ^_^
uzak masaüstü yerine android studio açmam lazım da ondan önce maaşlar yatsın bi harcıyalım))
Hahaha aynen bende 4 seneden fazladır eski bir tel kullanıyorum artık adam gibi bir şey alacağım yaHTC ONE M8, XPERIA Z2 arasında gidip geldim kararı Z2'ye verdim göreceğiz bakalım...
xperia z2 aldım 400tl zararla ikinci ele satmam iki haftayı bulmadı. ne ekranını ne dokunmatiğini ne arayüzünü beğendim. şahsen parasını hak etmeyen bir telefon bence htc one almanı öneririm.
ciddi olamazsın ya :S tam alma kararı vermiştim, htc one m8 sekmesini kapatmıştım şimdi tekrar açtım arkadaş bir türlü karar veremiyorum...
eğer yazın suda falan kullanmayacaksan kesinlikle almanı önermem. 32gb hafıza kartı bile almıştım ne hevesle. telefon gerçekten çok büyük ele sığmıyor, klavyesinde yazı yazmak resmen ölüm, ekstra hiç bir özelliği yok.
ama htc one öyle mi? boomsound hoparlör, ultrapixel kamera, sense 6 arayüz.. hepsini geçtim telefonun tasarımı yeter. (gerçi m7 tasarımı daha güzeldi) ama olsun mutlaka m8 almanı öneririm
Haklısın ses benim için önemli unsur ama diğer özellikleri kapatıyor düşüncesindeyim. 4K video çekiyor, 20.7 MP kamera çekiyor ayrıca timeshift falan gibi bir sürü uygulaması var rahat fotoğraf çekebilirsin. Pil ömrü 3200 mAh Z2'de. HTC'de 2600. Yazı yazmaya gelince bence biraz alışsan olurdu diye düşünüyorum Bir de fiyata gelince 200 tl fark oynuyor arada. Ayrıca bu hafta havuza gitme düşüncesindeyim nasip olursa deneyeceğim su altında selfie çekeceğim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.