Forumu bırakıyorum arkadaşlar

• Kullanıcı #Sweat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin yaşında olacaktım ben var ya gece gündüz çalışırdım o kadar çalışırdım ki, harvard oxford yale ne varsa bitirip kainatın sırrını çözerdim.

o degilde arkadaslar yazmıssın abilerim yazsaydınya birde foruma +18 uyelik gelmesini yonetimden istiyorum. bunu senin icin degil genel adına yazıyorum. Sonra ogreniyorlar bir kac sey sahte telif lutfen sara hastasıyım gibi seyler yapıyorlar . Youtubedan once twitter calısıyordum. 2 3 cocugun eline ***** script gecmis simdi gir twittera herkez panelci olmus. takipci fiyatları 1 lira bile degil. yani demek istedigim +18 olsun bizim olsun . 13 yasında spammer olup da ne yapacaksın ? git dolaş gez bozma o güzelim gözlerini . boşuna strese girme . zaten kolay bir şey degil youtube işi.

13 yaşında niye para kazanma gereği duydunki

bilgisayarımı yenilemekti hayalim işte şarjı çalışmayan bir bilgisayara sahibi acayip ısınıyor

Babana söyle o alsın sen adsensede açamazsın zaten açsanda banka hesabı açamazsın hertürlü sorun yani

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu arada kolay değil öyle 3bin tl bulmak hemen al diyonuzda .
3 bin lira ne demek sen bilmiyorsun galiba. Git yaz tatilinde çalış para kazan. Dışarda caliski önce paranın ve ailenin kıymetini bil.git is bul ben senin pcni upgrade edicem.power supply ve hd radeon ekran kartım boşta.Diğer abilerinde yardımcı olur.

mobil mesaj

Senin yaşlarında olmak isterdim genç adam :). O yaşlarda hackerliği merak ederdim. Herkesin öyle başlamıştır bu işleri. Ama sen baya erken başlamışsın.

3 bin lira ne demek sen bilmiyorsun galiba. Git yaz tatilinde çalış para kazan. Dışarda caliski önce paranın ve ailenin kıymetini bil.git is bul ben senin pcni upgrade edicem.power supply ve hd radeon ekran kartım boşta.Diğer abilerinde yardımcı olur.

mobil mesaj

daha 1.50 50 kilo küçücük birisiyim kim alır beni işe benim yapcağım işten hayır gelmez

13 Yaşında internet işlerine mi girilirmiş zaten 4-5 yıl sonra asosyal olur çıkarsın, sonra kendine küfür edersin belki iyi telefonun, bilgisayarın olur ama yaşıtlarının yaşadığı çoğu seyden mahrum kalırsın. Emin ol getirdiklerinin yanında ***ürdükleride çok fazla hele küçük yaslardaysanız...

hemen alma sende ozaman :D ben ilk pc mi 17 yaşında sanayide çalışarak almıştım
Çalıştırıyorlar eşşek gibi haftalık 5 tl alıyordum zamanında :D. Sıcağın altında. Hey gidi günler heyyyy...

daha 1.50 50 kilo küçücük birisiyim kim alır beni işe benim yapcağım işten hayır gelmez
Sana söyleyecek sözüm yok abicim. İlk okula gitmeden su satan.orta birde enjeksiyon isinde çalışan. 17 yaşından beri 14 senedir çalışan bir abinin boşuna zamanını çalma. Git oyun oyna sen.

mobil mesaj

Kardeşim 12 yaşımda knıght online denen oyundan char satarak başladım para kazanmaya ondan sonra netten para kazanma hevesim başladı paypal olsun turbobit vs. bu tür şeylerle uğraştım sonra face sayfa kasma falan derken buralara geldim . Az çok birşey kazanıyorum ama açıkçası pişmanım hemde çok .

Kısaca demek istediğim bu daha yaşın küçük derslerine odaklan güzel bi lise kazan ondan sonra ünivde yaparsan ohh hayat senin olur :)

Ders çalış ders çalış sadece bu .

Kafana göre takıl abim kimseyi dinleme zaten biz ne desek boş gelecek sana anlıyorum seni sana tek tavsiyem yaşının kıymetini bil hayat çok güzel ve gerçekten bir şeyi hayal ettiğinde istediklerini elde edebilecek kadar mucizeli umarım hayat senin için güzelliklerle dolu olur başarılar

Forumu bırakıyorum nedeni ise yaşımın daha ufak olması daha katılmam için 2-3 hatta 5 sene var neyse 5 sene sonra görüşürüz muattap oldugum herkeze son kere elveda demek istiyorum .

öncelikle ömer abiden özür dilemek istiyorum ahlaksızca davrandığım için.
ve raidcalldaki herkezden özür diliyorum.

hakkınızı helal edin

benim herkeze helal olsun hakkım

genc ben senin yasindayken basladim bu ise simdi pes edersen 5 yil geriden gelirsin 5 yil sonra hatta 10 yil

13 Yaşında internet işlerine mi girilirmiş zaten 4-5 yıl sonra asosyal olur çıkarsın, sonra kendine küfür edersin belki iyi telefonun, bilgisayarın olur ama yaşıtlarının yaşadığı çoğu seyden mahrum kalırsın. Emin ol getirdiklerinin yanında ***ürdükleride çok fazla hele küçük yaslardaysanız...

Al benden de okadar,asosyal oldum çıktım çevremde sevilmeme rağmen ne takıldığım arkadaşım var ne birşey bu durum cidden berbat ötesi,lanet okuyorum :(

Al benden de okadar,asosyal oldum çıktım çevremde sevilmeme rağmen ne takıldığım arkadaşım var ne birşey bu durum cidden berbat ötesi,lanet okuyorum :(
Kız arkadaşın bile sanal oluyor arkadaş :). Aynı durumdayım. Evleneceğim insan sanaldan olacak. Hayatından çok şey ***ürüyor ama çoluğun çocuğun aç kalmadığında onları gezdirebildiğinde mutlu edebildiğindede iyiki bu işi yapmışım diyeceksin :). Her işin meslek hastalığı vardır mutlaka.

Kız arkadaşın bile sanal oluyor arkadaş :). Aynı durumdayım. Evleneceğim insan sanaldan olacak. Hayatından çok şey ***ürüyor ama çoluğun çocuğun aç kalmadığında onları gezdirebildiğinde mutlu edebildiğindede iyiki bu işi yapmışım diyeceksin :). Her işin meslek hastalığı vardır mutlaka.

Evet :) Sanaldaki arkadaşlarım bir ordu kadar :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri