Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
13 yaşında niye para kazanma gereği duydunki
bilgisayarımı yenilemekti hayalim işte şarjı çalışmayan bir bilgisayara sahibi acayip ısınıyor
Babana söyle o alsın sen adsensede açamazsın zaten açsanda banka hesabı açamazsın hertürlü sorun yani
iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bu arada kolay değil öyle 3bin tl bulmak hemen al diyonuzda .
3 bin lira ne demek sen bilmiyorsun galiba. Git yaz tatilinde çalış para kazan. Dışarda caliski önce paranın ve ailenin kıymetini bil.git is bul ben senin pcni upgrade edicem.power supply ve hd radeon ekran kartım boşta.Diğer abilerinde yardımcı olur.bu arada kolay değil öyle 3bin tl bulmak hemen al diyonuzda .
3 bin lira ne demek sen bilmiyorsun galiba. Git yaz tatilinde çalış para kazan. Dışarda caliski önce paranın ve ailenin kıymetini bil.git is bul ben senin pcni upgrade edicem.power supply ve hd radeon ekran kartım boşta.Diğer abilerinde yardımcı olur.
mobil mesaj
Çalıştırıyorlar eşşek gibi haftalık 5 tl alıyordum zamanındahemen alma sende ozamanben ilk pc mi 17 yaşında sanayide çalışarak almıştım
Sana söyleyecek sözüm yok abicim. İlk okula gitmeden su satan.orta birde enjeksiyon isinde çalışan. 17 yaşından beri 14 senedir çalışan bir abinin boşuna zamanını çalma. Git oyun oyna sen.daha 1.50 50 kilo küçücük birisiyim kim alır beni işe benim yapcağım işten hayır gelmez
Forumu bırakıyorum nedeni ise yaşımın daha ufak olması daha katılmam için 2-3 hatta 5 sene var neyse 5 sene sonra görüşürüz muattap oldugum herkeze son kere elveda demek istiyorum .
öncelikle ömer abiden özür dilemek istiyorum ahlaksızca davrandığım için.
ve raidcalldaki herkezden özür diliyorum.
hakkınızı helal edin
benim herkeze helal olsun hakkım
13 Yaşında internet işlerine mi girilirmiş zaten 4-5 yıl sonra asosyal olur çıkarsın, sonra kendine küfür edersin belki iyi telefonun, bilgisayarın olur ama yaşıtlarının yaşadığı çoğu seyden mahrum kalırsın. Emin ol getirdiklerinin yanında ***ürdükleride çok fazla hele küçük yaslardaysanız...
Kız arkadaşın bile sanal oluyor arkadaşAl benden de okadar,asosyal oldum çıktım çevremde sevilmeme rağmen ne takıldığım arkadaşım var ne birşey bu durum cidden berbat ötesi,lanet okuyorum![]()
Kız arkadaşın bile sanal oluyor arkadaş. Aynı durumdayım. Evleneceğim insan sanaldan olacak. Hayatından çok şey ***ürüyor ama çoluğun çocuğun aç kalmadığında onları gezdirebildiğinde mutlu edebildiğindede iyiki bu işi yapmışım diyeceksin
. Her işin meslek hastalığı vardır mutlaka.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.