Forumu Takip Etmekten İşten Kovulcam

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sürekli forumu takip ediyorum, kanallarımı yt kanal takipten takip ediyorum.
Yalnız fabrikada pcler izleniyor ama ben dayanamıyorum hep açık pcde forum, girmiycem diyorum girerken bile girmiycem
diyorum ama bakıyorum yine forumdayım
Bağımlılık yapıyo arkadaş hemde nası biliyomusunuz Sigara gibi alkol gibi, müptelası oldum artık :D
Şaka değil harbiden öyle, doktoramı gözüksem ne yapsam :D

[MENTION=11620]era[/MENTION] banla abi banla :( abiiii bana da öyle olduydu :D:D bi ay banlattırdım gendimi :D:D anca geldim gendime :D:D

bence foruma girme sebebin (kendimden biliyorum) ya canım sıkıldığında yada işim bittiğinde bende direk foruma geliyorum büyük ihtimal sende işte işsiz takılıyorsun :D :D

abi sen iş yapmıyor musun ? :D

bende lise 1deyken metin 2 bağımlısı olmuştum sürekli oynardım okuldan kaçıp gidip metin 2 oynardım ne günler be

hocam bu konu fabrikadan mı açıyosunuz :D

Mesai saatleri için ban alabilir miyiz arkadaşa :)

[MENTION=11620]era[/MENTION] banla abi banla :( abiiii bana da öyle olduydu :D:D bi ay banlattırdım gendimi :D:D anca geldim gendime :D:D

Olum ne banı, yataklara düşmeyim sonra :D Harbi napacam bilmiyorum,
Evde eşim bile kıskanmaya başladı arkadaş, şu forumla ilgilendiğin kadar azcık ta benle ilgilen diyo :D

bence foruma girme sebebin (kendimden biliyorum) ya canım sıkıldığında yada işim bittiğinde bende direk foruma geliyorum büyük ihtimal sende işte işsiz takılıyorsun :D :D

abi sen iş yapmıyor musun ? :D

İşler yığınla ama dayanamıyorum arkadaş :D Çok iş var :D

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

bende lise 1deyken metin 2 bağımlısı olmuştum sürekli oynardım okuldan kaçıp gidip metin 2 oynardım ne günler be

hocam bu konu fabrikadan mı açıyosunuz :D

Evet konu fabrikadan açıldı :D :D

Arkadaşlar telefon daha dikkat çekebilir. Eğer işin bilgisayardayda tamam, ama sürekli elinde telefon olursa daha büyük sıkıntı.

forumun girişine [DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR] yazın tam olsun :D Pc'yi açar açmaz foruma giriyorum arkadaş.Konuları ezberledim artık 2-3 dk da bir bişe olmasada giriyorum :D
Dipnot: F5 tuşu çürüdü 1-2 dk da bir yenilemekten :D

Olum ne banı, yataklara düşmeyim sonra :D Harbi napacam bilmiyorum,
Evde eşim bile kıskanmaya başladı arkadaş, şu forumla ilgilendiğin kadar azcık ta benle ilgilen diyo :D

Fabrikanın Müdürü, Bu yazıyı okuyosan bu güzel insanı rahat bırak , zaten çalışkan biri emin ol işini bitirdikten sonra giriyo foruma ben biliyom bak sonra ben kefilim abime etme eyleme yazık günah nolcek kii. Selametle :D:D:D

neyse abi ben kolaylaştırdım işini :D:D :D:D:D:D Artık rahat rahat foruma girebilirsin :D:D

Bende her boş vaktimde hemen telefondan bi foruma bakarım ne var ne yok yine nolmuş diye :)

Sorununu hemen çözelim. 1 ay banlayalım veya onaysız yapalım.

Yönetici dayı etme eyleme , ben ne yapam sonra hangi forumlara kafamı vuram.da acım dinsin :D

---------- Spam Engelliyici 15:50 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Kazanca bakar müdür youtube'den daha çok kazanacaksam niye zamanımı yiyimki :D

Müdür bizim buralarda iş bulmak çok zor, ben 1000 liraya çalışıyorum 1200 olacak yılbaşından sonra yani 1200 alıyosan iyisin buralarda böyle, ama yemiyo işte müdür, tırsıyorum evli olmasam, çoluk çocuk olmasa evde kira olmasa :D fıs fıs yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri