Forumumuza Özel Conter Strike 1.6 Şifreli Server

nescafe3in1

Yasaklanmış
8393incik2124922.jpg

Server Adı:YTPara Forumuna Özel Server
Server IP: 95.173.173.160
Şifre: ytparacounter

(console a "password ytparacounter" yazın)

Adminler: [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] ve [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION]
Skype iletişim; bjkliardii veya ytpara.counter

Son üç gündür yaşanan talihsizlikler yüzünden bu konuyu tekrar açma gereği duydum arkadaşlar. Forumumuzdaki çoğu arkadaş sv'deki wall, cfg kullanan ortaokullu tiplerden şikayetçi. Sxe anticheat sistemi mevcut olsa bile yine bir yolunu bulup oyunun b.kunu çıkarmayı başarıyorlar ne yazık ki. Biraz önce oyuna girdim, duvar tarayan mı dersin mermisi sekmeyen mi dersin bir tane adam akıllı oynayan yok ne yazık ki.

Bu konuyu sv'yi birlikte satın alıp açtığımız [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] arkadaşa da söyledim ve bu sv'nin sadece foruma özel, forumdan başkalarının giremeyeceği sw olması gerektiği kararını aldık. Karmaşıklıktan dolayı çok özür dileriz. Hepinizi yeniden Sv'mize bekliyoruz. İsteklerinizi ve görüşlerinizi bu konu altında belirtirseniz seviniriz.

Server'da 6 kişiden az olduğumuzda küçük mapler (dust2 long, iceworld) fazla olduğumuzda ise kaliteli mapler dust2, westwood, inferno açılacaktır. Zaten çoğunlukla oylama yaptığımız için sizlerin seçtiği mapler açılacaktır.

Her Pazar Akşamı 23.59'da Rank Sıfırlanacak.
Rank'da 1. Sıraya Yerleşen Kişiye 1 Haftalık Youploader Botu Hediye Ediyoruz.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] kardeşime teşekkür ediyorum servere katkılarından dolayı

Conter Stike 1.6 İndir (Patch vs hepsi içinde)

sXe Injected İndir

dün girmiştim iceworld16 oynarken duvardan tarıyorum wall dediler ama ayıp o kadarı da kardeş :D

sXe linkini tazelerseniz ben de kurup geleyim hadi, baya baya çaylağım yalnız :D banlarım beni çok vurursanız :D

sxe yi kaldırdık yurt dışından gelenler için ıp : 95.173.174.150:27160

Servera connect 95.173.173.160 password ytparacounter yazarak bağlanabilirsiniz

Beni yenene partnerli kanal demek isterdim ama o zaman bütün foruma kanal vermek zorunda kalacağım için demiyorum

tekrar hayırlı olsun boş vakitlerimde uğrayacağım :)

önce consola

password ytparacounter

daha sonra

connect 95.173.173.160 yazarsanız girersiniz arkadaşlar

sxe kaldırmanız kötü oldu illa açan olacak şüphelendiğinizden ss alırdınız olurdu biterdi :)

yurtdışındanda girilebiliyor ıp yi ilk sayfadaki yorumumda vermiştim.

sxe kaldırma sebebimiz sxe koyduğumuzda yurtdışından arkadaşlarımız giremiyordu sırf onlar için sxe yi kaldırdık

Gelen geçen vurdu bana bilmiyoruz diyoruz daha çok vuruyorlar :D oynamam ben :D:D

Etkinlik düzenleyelim mesela. Bu gece Saat 23:00'da doluşalım

fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3

girmeye calıstım da error merror bi şeyler dedi :) neyimize bizim kantır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri