nescafe3in1
Yasaklanmış
Server Adı:YTPara Forumuna Özel Server
Server IP: 95.173.173.160
Şifre: ytparacounter
(console a "password ytparacounter" yazın)
Adminler: [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] ve [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION]
Skype iletişim; bjkliardii veya ytpara.counter
Son üç gündür yaşanan talihsizlikler yüzünden bu konuyu tekrar açma gereği duydum arkadaşlar. Forumumuzdaki çoğu arkadaş sv'deki wall, cfg kullanan ortaokullu tiplerden şikayetçi. Sxe anticheat sistemi mevcut olsa bile yine bir yolunu bulup oyunun b.kunu çıkarmayı başarıyorlar ne yazık ki. Biraz önce oyuna girdim, duvar tarayan mı dersin mermisi sekmeyen mi dersin bir tane adam akıllı oynayan yok ne yazık ki.
Bu konuyu sv'yi birlikte satın alıp açtığımız [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] arkadaşa da söyledim ve bu sv'nin sadece foruma özel, forumdan başkalarının giremeyeceği sw olması gerektiği kararını aldık. Karmaşıklıktan dolayı çok özür dileriz. Hepinizi yeniden Sv'mize bekliyoruz. İsteklerinizi ve görüşlerinizi bu konu altında belirtirseniz seviniriz.
Server'da 6 kişiden az olduğumuzda küçük mapler (dust2 long, iceworld) fazla olduğumuzda ise kaliteli mapler dust2, westwood, inferno açılacaktır. Zaten çoğunlukla oylama yaptığımız için sizlerin seçtiği mapler açılacaktır.
Her Pazar Akşamı 23.59'da Rank Sıfırlanacak.
Rank'da 1. Sıraya Yerleşen Kişiye 1 Haftalık Youploader Botu Hediye Ediyoruz.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] kardeşime teşekkür ediyorum servere katkılarından dolayı
Conter Stike 1.6 İndir (Patch vs hepsi içinde)
sXe Injected İndir