Forumun amacindan uzaklasmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 açı var..
1. açı kazanamayanlar; düşündüğünüz zaman ve empati yaptığınız zaman milyonlarca içerik ve kategoriler var ve bu arkadaşlarla bu durumu paylaşmak çok mantıklı.. bu dünya fani dünya.. hayır duasından daha önemli bir kazanç olamaz.. bunu kötüye kullanan insanlar var yok değil.. ama hep benci de olmamak lazım.. kategori paylaşımını istemeyen arkadaşlar bu forumun amacı zaten paylaşımdır eğer ki siz paylaşım yapılmasın diyorsanız sizin derdiniz olduğunda burada konu açmamanız lazım değil mi? ama bu yapılıyor.. insanoğlu nankördür..
2. açı kazananlar.. Evet bu kısım da zorla bulduğu ve gözü gibi baktığı kategorisinii başka birisinin paylaşmasına haklı olarak tepki gösteriyor ve kazancının biteceğini düşünüyor.. ama şöyle bir şey var tüm bilenler bildiklerini forumda paylaşırsa kategori çokluğundan hiç bir kategori çöp olmaz.. ve bu google da inanılmaz paralar var ve herkes kazansın bence.. herşeyden önce hayır duası almak önemli olan..
Yani bu işin iki ucu b.klu değnektir :) yani iki tarafta mutlu olmayacaktır ve en iyisi bu konulara modların ve yöneticilerin karar vermesi lazım lakin görevlerini yerine getirmekte çok güçlük çekiyorlar çünkü objektif değiller ve yaş nedeniyle duygusal davranmaktadırlar.. bu sorunların çözümü basit ancak yöneticiler elini taşın altına sokmuyorlar keşke hepsi ilk kurucu gibi olabilse (serkanyt)

2 açı var..
1. açı kazanamayanlar; düşündüğünüz zaman ve empati yaptığınız zaman milyonlarca içerik ve kategoriler var ve bu arkadaşlarla bu durumu paylaşmak çok mantıklı.. bu dünya fani dünya.. hayır duasından daha önemli bir kazanç olamaz.. bunu kötüye kullanan insanlar var yok değil.. ama hep benci de olmamak lazım.. kategori paylaşımını istemeyen arkadaşlar bu forumun amacı zaten paylaşımdır eğer ki siz paylaşım yapılmasın diyorsanız sizin derdiniz olduğunda burada konu açmamanız lazım değil mi? ama bu yapılıyor.. insanoğlu nankördür..
2. açı kazananlar.. Evet bu kısım da zorla bulduğu ve gözü gibi baktığı kategorisinii başka birisinin paylaşmasına haklı olarak tepki gösteriyor ve kazancının biteceğini düşünüyor.. ama şöyle bir şey var tüm bilenler bildiklerini forumda paylaşırsa kategori çokluğundan hiç bir kategori çöp olmaz.. ve bu google da inanılmaz paralar var ve herkes kazansın bence.. herşeyden önce hayır duası almak önemli olan..
Yani bu işin iki ucu b.klu değnektir :) yani iki tarafta mutlu olmayacaktır ve en iyisi bu konulara modların ve yöneticilerin karar vermesi lazım lakin görevlerini yerine getirmekte çok güçlük çekiyorlar çünkü objektif değiller ve yaş nedeniyle duygusal davranmaktadırlar.. bu sorunların çözümü basit ancak yöneticiler elini taşın altına sokmuyorlar keşke hepsi ilk kurucu gibi olabilse (serkanyt)

Gürhanım Biz paylaşmasın demiyoruz paylaşcaksa [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=7807]gurayergun[/MENTION] gibi spama devam ederken paylaşsınlar kaynaklarını. Özgüne geçipte hava olsun diye bütün kaynakları ortaya dökmesinler. Biraz cesaretleri varsa öyle yaparlardı.

2 açı var..

birinci açıya cevap vereyim hocam 1. açıyı a ve b olmak üzere iki kısıma ayırabiliriz

1a: Armut piş ağzıma düşçüler bunlar forumda gezinirler ve birisi kategori söylesede o kategoride bulunan kanalları botumla kopyalayımcılarki bu gruptakiler genelde kıyımdan nasibini alırlar

1b. bu gruptakilerde eşleşen dünya engeli vs taktik paylaşımı konularını okurlar ve binlerce kategoriden kendilerine bir kategori çekip render vs engelleri geçtikten sonra kısa süre içinde kazananlar kısmına geçenler

Forumda elbette paylaşım olacak ve oluyorda zaten rendernasıl yapılır kanallar kapanmadan nasıl açılır adsense nasıl açılır vs vs vs. çoğaltmak mümkün sadece kategori paylaşılmasın diyoruz zaten gerçek telifle uğraşmak bize yetiyor birde başımıza sahte telifçiler ve flagcılar çıkıyor.

neydi o öyle 19 yasında bi cocuk mod olmak icin paylasmadigi sey kalmadi.biriside nabıyon sen demedi.

İçerik aramak bulmak yillarini aliyormus yuzlerce videoyu render yapmak cerceve yapmak ne kadar zaman aliyor peki ?

Sevmek bir omur boyu sevişmek bir dakika...

Onlari kopyalarken hic şikayet yok ama... Paralar Cukka....

Abi onu diyorum işte kullan üzerinde düşünelim. Burada konuşulan çoğu kategoride ilk sayfada ilk üç sırada benim videom var. Ama her gördüğümde silmiyorum konuyu, başkasını rahatsız ediyor mu, yoksa başkası bu konuyu görüp de kendi kategorisini düşünebilecek, forumdan yararlanabilecek mi bu ikilemde kalıyorum. Bir çok arkadaşımız da bu ikilemde kalıyordur tahminen. Bu nedenle şuanda ağırlıklı düşüncemiz eğer kategori ismi veriyorsa: "Film" diyorsa problem yok "300 Spartalı" diyorsa yasak.

kesinlikle katılıyorum ama direkt olarak hedef kaynağı burada açık etmek, gördüğüm kadarıyla o kaynağı tamamen yok ediyor. Çok fazla dengesiz spammer arkadaş mevcut, kendileri kazanamadıkları gibi kaynakları hiç etmede üstlerine yok. Kendi çalıştığı bir kaynağı görünce mod lar bu konuyu kapatsın, ayrıca şikayetlerde de bu husus üzerinde dursunlar.

ama şöyle bir şey var tüm bilenler bildiklerini forumda paylaşırsa kategori çokluğundan hiç bir kategori çöp olmaz

Kanka haklısın tamam da, forumda öyle bir grup var ki, alıyorlar eline botu

- Kategoriyi al
- Bota gir
- Kategoriyi yaz
- Alayını indir

yapıyorlar. Milleti kategori falan verdiğine pişman ediyorlar... Hem kazanan adamı ekmeğinden ediyorlar, hem kendileri kazanamıyorlar... Kategoriyi hoşaf ettikleriyle kalıyorlar sadece...

Kanka haklısın tamam da, forumda öyle bir grup var ki, alıyorlar eline botu

- Kategoriyi al
- Bota gir
- Kategoriyi yaz
- Alayını indir

yapıyorlar. Milleti kategori falan verdiğine pişman ediyorlar... Hem kazanan adamı ekmeğinden ediyorlar, hem kendileri kazanamıyorlar... Kategoriyi hoşaf ettikleriyle kalıyorlar sadece...
ömerim ne diyeyim haklısın :D kategoriye tecavüz edenlerde var ancak onların kanalları zaten kesin patlıyor o iş eskidendi :) velhasıl güzel bir konu açtı iwocan ve güzel güzel tartışılıyor olması da beni ayrıca mutlu etti umarım güzel sonuçlar çıkar bu konu sonucunda

bide kanal satıcıları var forumda . onlarında asıl amacı sattıkları kanalları bota bağlamak

dun birisi film hakkinda taktik vermis konu 5 dk da editlendi konuyu acan kisiye herhalde mesaj yagdirmislar konuyu editle diye yazik adamda editledi tek biz kazanlim diyor millet onlarin kazandigi videolardan baskasinin kazanmasini istemiyorlar bunu yoneticilerde destekliyor bu forum neden var paylasim icin degilmi

önerim, kategori veya kaynak paylaşırken belirli kriterler gelsin aynı satış konusu gibi. ne eksik bilgi verilsin ne fazla verilip çöpe dönmesin.

Ben kategori ve içerik paylaşımına karşıyım.Herşeyin suyunu çıkardığımız için.Herkes kategorisini kendisine saklasın bence.

dun birisi film hakkinda taktik vermis konu 5 dk da editlendi konuyu acan kisiye herhalde mesaj yagdirmislar konuyu editle diye yazik adamda editledi tek biz kazanlim diyor millet onlarin kazandigi videolardan baskasinin kazanmasini istemiyorlar bunu yoneticilerde destekliyor bu forum neden var paylasim icin degilmi

emin ol kimse tek ben kazanayım demiyordur. Bi anlamadınız arkadaş forumda defalarca kategori paylaşıldı 1 kere bile benim kategori denk gelmedi ama ben hep karşıydım ama kötü bendim tabi.

Sıradan herkesin kategorisine denk gelince millet anca yeni bozulmaya başladı.

herkez kendinde olmayanı istermiş.
katagorisi bol olan kazanan banane diyo
olmayan paylaşım istiyoo.
kimi alıp insan gibi kullanırken kimi telif flag atıyo .
arkasından birsürü şikayet atılıyo yönetim katagori ifşa ifşa diye
konuyu kitlesek paylaşım özürlü açgözlü oluyoruz.
kitlemesek beceriksiz mod oluyoruz
karışmasak modlar burda bakmıyolar bile oluyoruz
mudehale yaptıkmıda böyle etiketleniyoruz işte.

Moderatörlerden birinin kategorisi deşifre olmuş anlaşılan

eskiden böyle deilmiş on ay önceyi özlemiş arkadaşın biri .. ben forum açıldığından beri buradayım serkan abinin videolarıyla başladım bu işe. ozaman bize trafık kazasıyla komık vıdeo orneklerı verırlerdı boyle gelıpde alın arkadaşlar ..... bunu yukleyın dıye kımse gelmıyodu kı forumda bukadar kalabalık deıldı. sımdı hem ıs zor hem cok yaygınlaşıyo paylaşımlar . iyisi var kotusu var anlayış gösterın bıraz lutfen

Ben forumunum bize verdiği yetki ile bundan sonra korkarak girdiğim katagori konularında içerik gördüğümde forumun kuralını yerine getiricem.

BİRAZ BAŞKALARINA SAYGI

emin ol kimse tek ben kazanayım demiyordur. Bi anlamadınız arkadaş forumda defalarca kategori paylaşıldı 1 kere bile benim kategori denk gelmedi ama ben hep karşıydım ama kötü bendim tabi.

Sıradan herkesin kategorisine denk gelince millet anca yeni bozulmaya başladı.
iyide kardesim paylasilan videolar onlara ait degilki ne zorlarina gidiyor hani kendi cektikleri videolar olsa neyse diycemde bi ara bi dizi ismi soyledim su diziyi yukleyin telif gelmiyor diye 5 dk sonra pm kutusu doldu tasti niye ifsa ediyon diye diziyi

Mühür Kimdeyse Padişah Odur Yazılmalı Bence Forumun Grişine Bir Kısım Görevli Arkadaşlar Kendini Sultan Süleyman Sanıyor Elindeki Görevle Tabi Hepsi Bir Değil Çok Değerli görevli Arkadaşlarımızda Var Herkese Yardımcı Olmaya Çalışan

iyide kardesim paylasilan videolar onlara ait degilki ne zorlarina gidiyor hani kendi cektikleri videolar olsa neyse diycemde bi ara bi dizi ismi soyledim su diziyi yukleyin telif gelmiyor diye 5 dk sonra pm kutusu doldu tasti niye ifsa ediyon diye diziyi

size şöyle açıklıyım siz a dizisi yüklüyor olun ve telif vermiyor diye konu açın 1 gün sonra sizin kanalınızın kopyalanmış olduğunu göreceksiniz 2. günde kanalınızın spamdan gittiğini veya sahte telif geldiğini göreceksiniz işte biz bu yüzden kategori paylaşılmasın diyoruz.

sen al bu diziyi yayınla dersen ifşa edersin tabi..Adam gib idesene dizi işinde para ver dizi yükleyin yada çizgi film yükleyin de?

niye isim veriyorsun?

sen al bu diziyi yayınla dersen ifşa edersin tabi..Adam gib idesene dizi işinde para ver dizi yükleyin yada çizgi film yükleyin de?

niye isim veriyorsun?

ya birakin Allah askina ya sanki dizide bi emekleri var gibi birakin herkes kazansin torrent sitelerinden indir youtube yukle sonra diziye sahiplen yok oyle bi dunya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri