Forumun eskileri...

vayy be bu konuyu görünce zamanın ne çabuk geçtiğini bikez daha anladım :) ama eskiden daha güzeldi forum chat bölümü falan vardı skype konferansları falan olurdu :) ne günlerdi be.bu geçen zaman allaha şükür bize çok güzel şeyler getirdi serkan abiden allah razı olsun.

Şimdi üyelik tarihime baktımda bende baya eskiymişim r10 da serkan abinin konusunu görmüştüm ondan önce de r10 da karyotip nickli bir arkadaş vardı ikisine de çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Vay be ne günlerdi diyemeyeceğim üyelik tarihime aldanmayın üye olmuşum zamanında ama devamını getirmemişim 2014 sonu aktif olarak kullanmaya başladım forumu , şimdiki en büyük pişmanlığım budur heralde...

ben bu siteyi ilk gördügümde yanlıs hatırlamıyosam forum degildi blog tarzı biseydi nerden girdiysem girmistim ozamanlar ve baktım serkan abinin yazılarını vs okudum iste böyle para kazanılır söyle kazanılır diyodu bende dedim ytden paramı kazanılırmıs diyip çıkmıstım sonra 3-5 ay sonra döndüm ve kayıt oldum ve gördümki gerçekten kazanılıyomus

bize bu kapıyı aralayan abimize burdan sonsuz selamlar diyorum :)

ama forumun eski tadı yok o bi gerçek..

vay be, harbiden ytparada yaşlandık anasını satıyım :D yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. :)

ytyi 2012nin sonunda öğrendim forumu 2013 nisan civarı öğrendim varlığını biliyordum ama girmezdim üyelik tarihim bu postun sol üstünde yazıyor heralde 2013 eylül iyiki bu foruma gelmişim büyük bir ailem oldu burada Thank Youuu!

ytyi 2012nin sonunda öğrendim forumu 2013 nisan civarı öğrendim varlığını biliyordum ama girmezdim üyelik tarihim bu postun sol üstünde yazıyor heralde 2013 eylül iyiki bu foruma gelmişim büyük bir ailem oldu burada Thank Youuu!

hacı sen çok gizemlisin ya :D bi ara kayboldun nere kayboldun. sonra ortaya çıktın nie çıktın :D açıklama bekliyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri