Forumunun Heny Belası ve YT Paranoyası

dombalak

Yasaklanmış
Bir süredir gözlemliyorum, forumda bazı paylaşımlar yapılmak isteniyor ama Heny ve YT ajanları paranoyası yüzünden paylaşım yapılamıyor.

Aklıma gelen forumda private bir bölüm açılması ve bu yöntemlerin orada paylaşılması. Fakat o zamanda private bölüme hangi insanlar alınacak, kim ajan kim değil nasıl ayrılacak sorusu çıkıyor.

Paralı üyelik yapsan Google da para mı yok sanki ajanlarını üye yapmasın :)

Buna bir çare bulmalıyız Private bölüm mutlaka olsun, paralı da olsun hatta mülakatla üye alınsın, hatta sabıka kaydı bile istensin :) Bende paranoyak oldum ama böyle bir şey yapılmalı bence.

Bazı kriterler oluşturulsun ve buna uyanlar private bölümüne girebilsin.

Hadi beyin fırtınası yapalım...

Öneri 1 : referans sistemi getirilsin, forumda birbirimizi tanıyorsak ve güveniyorsak o kişiler referans olsun.

Öneri 2 : private bölüme girmek isteyenler garanti vermek için kazandıran kanallarını private sorumlusuna sunsun en azından bir tanesini, kanalın min. gelir şartı olsun

Son düzenleme:
Filmlerde katile kufur edip , ilk oldurulen gozluklu sisman genc geldi aklima :)

Bir süredir gözlemliyorum, forumda bazı paylaşımlar yapılmak isteniyor ama Heny ve YT ajanları paranoyası yüzünden paylaşım yapılamıyor.

Aklıma gelen forumda private bir bölüm açılması ve bu yöntemlerin orada paylaşılması. Fakat o zamanda private bölüme hangi insanlar alınacak, kim ajan kim değil nasıl ayrılacak sorusu çıkıyor.

Paralı üyelik yapsan Google da para mı yok sanki ajanlarını üye yapmasın :)

Buna bir çare bulmalıyız Private bölüm mutlaka olsun, paralı da olsun hatta mülakatla üye alınsın, hatta sabıka kaydı bile istensin :) Bende paranoyak oldum ama böyle bir şey yapılmalı bence.

Bazı kriterler oluşturulsun ve buna uyanlar private bölümüne girebilsin.

Hadi beyin fırtınası yapalım...

Öneri 1 : referans sistemi getirilsin, forumda birbirimizi tanıyorsak ve güveniyorsak o kişiler referans olsun.

Öneri 2 : private bölüme girmek isteyenler garanti vermek için kazandıran kanallarını private sorumlusuna sunsun en azından bir tanesini, kanalın min. gelir şartı olsun

Belikide bir paronaya yaparsak o ajanlardan biri sensin ve şuanda forumdaki esas beyinleri bir araya toplayıp direkt olarak kanallarımızı ele geçirip banlatıcan :D

forumu kapatın kesin çözüm :D :D :D

yada üyelikleri cv alarak yapın :D özgeçmişle beraber :D

vurun kırbacı :D :D :D

Böyle bir cevap verileceğini bekliyordum beğendim o yüzden

Az önce ses eşleşeni geçen arkadaş forumda açıktan paylaşamayacğını söylemişti heny yüzünden. oradan geldi aklıma bu fikir

Tc No olayı güven için yeterli değil, belki henynin de tc nosu vardır :)

Kendi çalışma sonuçlarmı açıkçası forumda bende paylaşmaya korkuyorum ve ilk olarak aklıma kapalı ve gizli bir face grup kurmak geldi ama ytpara varken olmaz dedim

özel bir bölüm açalım ve o bölüme üye olmak isteyenler forum yöneticilerine ikametgah + nüfus sureti ve 1 fotoğraf yollasın böylelikle kimin ne olduğu belli olur :D

ya etimiz budumuz googleın elinde,hangi mesajı saklican hangi görüşmeyi gizli tutucan,yüz yüze yapılan görüşmeler en mantıklısıdır...

Kimin ne olduğu belli olmuyor hocam. Her bilgisi doğru dahil olsa. Şunu çok emin kaynaklardan aldığım bilgi doğrultusunda söylüyorum. Bazı arkadaşlar 3 kuruş bonus ikramiye tarzı ödeme alacağım diye Google'a ellerinden geldiği en kısa sürede yöntemleri yetiştiriyorlar forumda takılıp. Ki bu arkadaşlar platin üyeliğe bile sahip olabilir. Hiçbir kısıtlama bu arkadaşları engelleyecek gibi gelmiyor bana. Peşindeyiz ama çok umutlu değilim.

amaç googlenin açıklarından faydanılarak iş yapmaksa ve bu açıkları burda yada başka yerde paylaşarak ancak kazandırırsın. HANGİ TAHTADA BU HİZMETİ VERMEYİ PLANLASANDA BİLİNKİ TAHTANIN SAHİBİ BİLE ŞÜPHE ALTINDADIR.

yüzyüze nasıl görüşeceğiz hepimiz ülkede farklı şehirdeyiz :)

yok mu başka önerisi olan

Kimin ne olduğu belli olmuyor hocam. Her bilgisi doğru dahil olsa. Şunu çok emin kaynaklardan aldığım bilgi doğrultusunda söylüyorum. Bazı arkadaşlar 3 kuruş bonus ikramiye tarzı ödeme alacağım diye Google'a ellerinden geldiği en kısa sürede yöntemleri yetiştiriyorlar forumda takılıp. Ki bu arkadaşlar platin üyeliğe bile sahip olabilir. Hiçbir kısıtlama bu arkadaşları engelleyecek gibi gelmiyor bana. Peşindeyiz ama çok umutlu değilim.

hocam bu emin kaynağa sorun biliyosa açıklarını yakalmış demekki inan baydı son 2 aydır paylaşan suçlu paylaşlamayan suçlu oluyor taraflar arasında ki bende paylaşılması taraftarıyım forum amacından saptı iyice

Benim kapalı ve gizli face grubu kurma fikrim kuvvetleniyor ama ytpara da olmasını istiyorum.

Şartlarım;
1-ytparadan mutlaka referansı olmalı
2-gruba katılmak için para ödemeli

YTPara'ya özel bir bot yapılsa bu botun işleyişi yazılımcılar tarafından vs anlaşılamayacak bir şekilde düzenlenip tüm formüller o bota yerleştirilse olmaz mı yani var mı bunun imkanı?

O kadar insana yardım ettik görenlerden 1 tanesi şu kaldırılan konu hakkında yardım etmedi yazıklar olsun .

iPad'dan gönderildi .

sorunların çözümleri bulunduğu halde konular 1 dakika içerisinde kapatılıyor.. bu bir değil iki değil.. buna ilişkin konu açtım konum kapatıldı..? forum yöneticileri bir açıklama yapsa artık.. özelden pm attım ancak verilen cevaplar hiç tatmin edici değil benim konumun taşınılmasından haberdar değiller.. bu foruma güven iyice azalmaya başlıyor

bence sorun şununla alakalı.. kişinin kimligi

forumda özel bir bölüm açılmalı ....
bu özel bölüme sadece kimliğini kanıtlayanlar girebilmeli ....
bu bölüme önemli bir arkadaş görevlendirilmeli...
o zaman bu bölüme sadece kendini ve kimliğini kanıtlamış üyeler girip paylaşımda bulunur ve sadece kanıtlı üyeler bu bilgileri alabilir...
ama tabi kimliğini nasıl kanıtlaması kısmı karışık biraz ama öyle bir durum olursa ben her türlü kanıtlarım kimlik web cam ...
hatta sözleşme bile imzalatabilirsiniz...
VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEGİ BİLE OLABİLİR YANİ :d :d :d (bu sakaydı tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri