Fotoğraf yada Videoyu nereden satabilirim ?

MrJoney1sTR

Kayıtlı Üye
Hatırladığım kadarıyla bazı sitelerde 3-5 dolara belki daha fazlaya fotoğraflar videolar vs satılıyordu telif hakkıylada uğraşmıyordun site uğraşıyordu onunla bu siteler hangileriydi acaba ?

stock video konusun da envato en iyilerden.
aynı şekilde fotoğraf konusunda fena değil. tek ücret ile iki sinden yararlanabilirsin.
+ envato üyeliğin de Audio Jungle seslerine ücretsiz şekilde erişebiliyorsun.

bütceniz fazla ise:

Shutterstock
adobe stock'a bakabilirsiniz.

bazı forumlar da aylık cüzzi miktarlar da bu sitelerin satışı var araştırabilirsiniz.

aynı şekilde fotoğraf konusunda fena değil. tek ücret ile iki sinden yararlanabilirsin.

bütceniz fazla ise:

Shutterstock

bazı forumlar da aylık cüzzi miktarlar da bu sitelerin satışı var araştırabilirsiniz.

Bu sitelere üye olmak ücretlimi hocam satış yapmak için?

bütceniz fazla ise:

Shutterstock

Bütçeyle ne alakası var hocam ben çektiğim video ve resimlerin satışı için sormuştum

Bütçeyle ne alakası var hocam ben çektiğim video ve resimlerin satışı için sormuştum

alış için arıyorsunuz sandım hocam

envato da en rahat satılabiliyor sanırım. bağımsız çok fazla kişinin oraya yükleme yaptığını gördüm.

Diğer belirttiğim yerlerde satış yapılabilir ancak prosedürü nedir bilmiyorum.

Adobe de sadece resim satabilirsiniz stock video hizmeti eskiden vardı artık yok

---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Bu sitelere üye olmak ücretlimi hocam satış yapmak için?

hocam yanlış okumuşum

bildiğim kadarı satış yapmak için extra ücret ödemiyorsunuz.

ekstra üyelik ücreti yok fakat örneğin müzikleriniz sıkı bir incelemeden geçiyor. kabul edilirseniz satabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri