fox.copyright-notice.com düzenbazlığı

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bende cok arastirdim en sonunda mailin gercek oldugu kanisina vardim. Ama adamarlarin calisma düzenleri farkli kafalarina göre bazen iyi izlenen videolara telif atmazken az izlenene atiyorlar. Sonra gidip iyi izlenenlere de atiyorlar acayip yani anlamadim ben :D

Az çok bakmadan 65 videoya telif atmış. Bu arada çok iyi çalışıyor her kimse daha dün açmıştım kanalı.

Gerçek diyenler incelesin şuraları önce ;

copyright-notice.com
http://web.archive.org/web/20110208041438/http://copyright-notice.com/
Welcome to use ExtMail

Son kayıt tarihi 2013 ağustos gözüküyor.Ondan sonra komple index kaldırmışlar.NE hikmetse tamda youtubenin yeni yeni para kazanmalarının başladığı zamanlar index uçmuş.

Ayrıca Whois sorgusuna bakın ;

Domain Name: COPYRIGHT-NOTICE.COM
Registrar URL: http://www.godaddy.com
Registrant Name: Registration Private
Registrant Organization: Domains By Proxy, LLC
Name Server: NS47.DOMAINCONTROL.COM
Name Server: NS48.DOMAINCONTROL.COM
DNSSEC: unsigned

For complete domain details go to:
http://who.godaddy.com/whoischeck.aspx?domain=COPYRIGHT-NOTICE.COM

Information Updated: Fri, 31 Jul 2015 13:53:37 UTC

Yani domain kim regledi ise tüm bilgilerini gizlemiş.Fox veya Warner reglese niye bilgilerini saklasın kocaman şirketler.

Bu kişiler benim gözümde youtube mafyasıdır.Youtube'de hiçbir önlem almıyor...

Sanmıyorum bunların teliflerinin kanallarıma yeteceğini :F Az önce kanalı komple teliflemiş 25 videoya telif nedir. Koskoca foxun işi gücü yok bütün videolara telif atıcak 2-3 tanesine atar geçer. Bencede bu sahte telif.

Abi warner cbs fox bunlarin hepsi kendi uzantilari ile atiolar ben 1 yildir karsi bildirim atiorum %30 geri gelio %60 flaglanio %10 da cevapsiz kalio... bu tamamen kategori mafyalarinin isi ama tum kanallarini biliorum bu itlerin

daha 2 gun önce [MENTION=28712]sony[/MENTION] uzantılı mail üzerinden telif yedim gerçek olmus olacakki bütün kanallarım ucurdu dizi kanalıydı

Sanmıyorum bunların teliflerinin kanallarıma yeteceğini :F Az önce kanalı komple teliflemiş 25 videoya telif nedir. Koskoca foxun işi gücü yok bütün videolara telif atıcak 2-3 tanesine atar geçer. Bencede bu sahte telif.

Sacmalamayin. gercek telif

Beyler Aklınıza Bu youtubenin pisligi diye geliyormu acaba ??? çok merak ediyorum adamlar senelerdir beri disney warner vs büyük ve izlenimi çok olan artı olarak telif hakkında üstüne üstüne basan firmaların videolarına telif geliyor youtube bu kadar salakmı sizce cok merak ediyorum Bence düşünün o domain youtubeye ait bir domain olmasın :))

Bunlardan hala telif geliyor ya bu nedir böyle :S

atılan çoğu telif sahtedir. Şimdi ağzımı açsam neler söyleyecem de, o zaman tadı kalmaz. Birçok kategoride var böyle kişiler. ve bu maillerin kayıtlı olduğu bir site var. o site sayesinde bu gibi insanlara gün doğuyor işte. warner'dan tutun, disneye kadar o kadar çok kayıtlı mail adresi var ki site de, açgözlülük almış başını gitmiş. kategoriler bildiğiniz kapatmış adamlar. Size burada ekmek yok diyorlar açıkçası. Bununla ilgili bir çalışma yapmak istiyorum ve bu maillerin sahte olduğunu yt'ye ispatlamak istiyorum ancak bir sonuç alamayacağımı bildiğim için vazgeçiyorum. Er yada geç bu işin peşine düşeceğim ama... 3-5 bilgisayarla yeni tanışmış çapulculara pabuç bırakmayacağım.

hocam hos dıyosunuzda hadı bız bılmıyoruz adam atıyor telıfı bu cakallar banada telıf atmıstı bıraz arastırdım gercek olma ıhtımalındne dolayı sesımı cıkartmadım ..
bır zahmet fox veya baska fırmalarda bu cakallara engel olsun telıf atsın kapartrsın aval aval bakmasın

konuyu yine hortlatiyorum ama bu adam 2 videoma daha telif atti. site acilmiyor bile bence kesinlikle sahte bir mail cünkü manuel tespit edildi diyor yani manuel atiyor anlamadigim yillardir nasi sahte telif atabiliyor eğer sahte ise? sizede geliyormu hala?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri