Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana bir sır vereceğim![]()
fox orjinal ve en başından beri telif atıyor ama arada bir heralde hala telif atmıyor ama bu ilerde atmaması anlamına gelmez bide buna sahte diyenler kanald ye sahte diyenler bırakın bu işi gidin inşaatta amelelik yapın daha yararlı olur
Ya boş konu arkadaşlar bu adam sahte bence. Haftaya bakarız notech kanali geri bildirim yapatiysa ve haftaya acilirsa sahte acilmazsa gerçektir![]()
arkadaşlar bu kanal teliften kapanmamıştır.Birden fazla topluluk veya eşleşen aldığından dolayı kanal kapanmış.Telifle alakası yok.bu kanal bayadır var kanaldaki ve bunun gibi 1 kanal daha o ve bu rainerbross adlı kişi önüne gelen diziyi yüklüyorlar eşleşen meşleşen demeden kanal d dizileri dahil bu durumun olması normal.Fox ile alakası yok.
adam full dizi paylaşımından yedi . hala konu uzuyor anlamış değilim. kardeşim burda hangi kanal olursa olsun diziyi full paylaşırsan telifi yersin. bu kadar basit
Haklısınız. Bu gün telif atmıyorsa hiçbir zaman atmaz anlamına gelmez. 10 günden bir felan temizlik yaparlar. Sizce konudaki sözler yada kanal sahtemi hocam?kanald ye sahte diyorlar bunada derler ))
Bende diyorum kanal neden video çekmeyi durdurdu meğersem notech kapanmış bana da 2 telif atmışlar![]()
kanka avatarını değiştir yeni anladım tural olduğunu [MENTION=3285]sitting[/MENTION] zannediyordum seni hep. aynı avatarlar o senden önce aldı![]()
Tural ders ver de gelistirelim kendimizi cok bilmiş artist. Konuşmalarında yapıcı ol bozguncu değil.
Artist kim belli oluyor. Ben ders vermiyorum. Maksadımda yardımcı olmaktı ama görüyorum ki boşuna zahmete giripte konu açıyorum. Kim telif yerse yesin bana ne zaten. Yapıcı olmasaydım kaç saattir kafa yormazdım konulara. Sözlerinize dikkat ediniz. Ve kendini geliştir demek kötü anlam taşımaz. Araştır öğren manasını verir.
an meselesi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.