FOX Telifleri geliyor DİKKATLİ OLUN!

Türkiye'de teliflerle uğraşmaktan çok sahteleriyle uğraşıyoruz, Elin gavuru bizimkiler kadar çekemezlik yapmıyor ya ona yanıyorum.

fox orjinal ve en başından beri telif atıyor ama arada bir heralde hala telif atmıyor ama bu ilerde atmaması anlamına gelmez bide buna sahte diyenler kanald ye sahte diyenler bırakın bu işi gidin inşaatta amelelik yapın daha yararlı olur

Ya boş konu arkadaşlar bu adam sahte bence. Haftaya bakarız notech kanali geri bildirim yapatiysa ve haftaya acilirsa sahte acilmazsa gerçektir :)

fox orjinal ve en başından beri telif atıyor ama arada bir heralde hala telif atmıyor ama bu ilerde atmaması anlamına gelmez bide buna sahte diyenler kanald ye sahte diyenler bırakın bu işi gidin inşaatta amelelik yapın daha yararlı olur

Haklısınız. Bu gün telif atmıyorsa hiçbir zaman atmaz anlamına gelmez. 10 günden bir felan temizlik yaparlar. Sizce konudaki sözler yada kanal sahtemi hocam? :D kanald ye sahte diyorlar bunada derler ))

fox türkiye kanalı sahte değil arkadaşlar. ama bana foxtan bu zamana kadar hiç telif gelmedi. Çünkü genelde ben kendim çekip koyuyorum videoları. fox vieolarında genelde sağ alt köşede foxun face ve twitter adresleri bulunur.

arkadaşlar bu kanal teliften kapanmamıştır.Birden fazla topluluk veya eşleşen aldığından dolayı kanal kapanmış.Telifle alakası yok.bu kanal bayadır var kanaldaki ve bunun gibi 1 kanal daha o ve bu rainerbross adlı kişi önüne gelen diziyi yüklüyorlar eşleşen meşleşen demeden kanal d dizileri dahil bu durumun olması normal.Fox ile alakası yok.

Ya boş konu arkadaşlar bu adam sahte bence. Haftaya bakarız notech kanali geri bildirim yapatiysa ve haftaya acilirsa sahte acilmazsa gerçektir :)

Kardeşim kapanan kanalı açamazsın. zaten 3 teliften sonra 2 hafta zaman veriyor. 2 hafta sonra kanal gidiyor. biraz geliştirin kendinizi :)

---------- Mesaj saat 19:08:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:33 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu kanal teliften kapanmamıştır.Birden fazla topluluk veya eşleşen aldığından dolayı kanal kapanmış.Telifle alakası yok.bu kanal bayadır var kanaldaki ve bunun gibi 1 kanal daha o ve bu rainerbross adlı kişi önüne gelen diziyi yüklüyorlar eşleşen meşleşen demeden kanal d dizileri dahil bu durumun olması normal.Fox ile alakası yok.

Okuyun anlarsınız.

3 taraf zaten yapılan teliflere deniyor.

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için Rainer Bross adlı YouTube hesabını feshettik:
Alliance Yapım(FOX TV)

adam full dizi paylaşımından yedi . hala konu uzuyor anlamış değilim. kardeşim burda hangi kanal olursa olsun diziyi full paylaşırsan telifi yersin. bu kadar basit

adam full dizi paylaşımından yedi . hala konu uzuyor anlamış değilim. kardeşim burda hangi kanal olursa olsun diziyi full paylaşırsan telifi yersin. bu kadar basit

Full paylaşım veya 10 saniyelik paylaşım diye bişey yoktur kardeşim. 10 saniyelik bile video olsa telif yapabilirler. Ve telif yapsa kanalın gider. 1 saatlik videoda başkasına ait logo veya adres olsa 10 saniyelik yinede telifi yersin.

Bende diyorum kanal neden video çekmeyi durdurdu meğersem notech kapanmış bana da 2 telif atmışlar :D

Haklısınız. Bu gün telif atmıyorsa hiçbir zaman atmaz anlamına gelmez. 10 günden bir felan temizlik yaparlar. Sizce konudaki sözler yada kanal sahtemi hocam? :D kanald ye sahte diyorlar bunada derler ))

kanka avatarını değiştir yeni anladım tural olduğunu [MENTION=3285]sitting[/MENTION] zannediyordum seni hep. aynı avatarlar o senden önce aldı:D

Bende diyorum kanal neden video çekmeyi durdurdu meğersem notech kapanmış bana da 2 telif atmışlar :D

İyiki konu açmışım :D

kanka avatarını değiştir yeni anladım tural olduğunu [MENTION=3285]sitting[/MENTION] zannediyordum seni hep. aynı avatarlar o senden önce aldı:D

Allah Allah ben görmemişim :( bu gün değiştirdim güzel avatardı hoşuma gitti bakayım aynıysa değişeyim. :rolleyes:

vay arkadaş demekki millete telif geldi diye benm videoların izlenimleri artmış :D. 2 saat içinde sayfa to 2 den 5 lere kadar çıktı. baktığımda fox videolarında gözle görülür bir artış olmuştu hayırlısı :D

Tural ders ver de gelistirelim kendimizi cok bilmiş artist. Konuşmalarında yapıcı ol bozguncu değil.

Tural ders ver de gelistirelim kendimizi cok bilmiş artist. Konuşmalarında yapıcı ol bozguncu değil.

Artist kim belli oluyor. Ben ders vermiyorum. Maksadımda yardımcı olmaktı ama görüyorum ki boşuna zahmete giripte konu açıyorum. Kim telif yerse yesin bana ne zaten. Yapıcı olmasaydım kaç saattir kafa yormazdım konulara. Sözlerinize dikkat ediniz. Ve kendini geliştir demek kötü anlam taşımaz. Araştır öğren manasını verir.

an meselesi

Tüm dizi kanallarını paylaşın bari de adamın ekmeğine yağ sürün.

Artist kim belli oluyor. Ben ders vermiyorum. Maksadımda yardımcı olmaktı ama görüyorum ki boşuna zahmete giripte konu açıyorum. Kim telif yerse yesin bana ne zaten. Yapıcı olmasaydım kaç saattir kafa yormazdım konulara. Sözlerinize dikkat ediniz. Ve kendini geliştir demek kötü anlam taşımaz. Araştır öğren manasını verir.

an meselesi

kardeşim sen sakin ol. millete yardımcı olmak artistlik değil. herkes bunun farkında ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri