yalnız bu yeni birşey değilmiş.bu forumdada r10dada bunla alakalı konular açılmış 2-3 ay önceden demekki her an telif atılabilir yeni birşey değil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim sen sakin ol. millete yardımcı olmak artistlik değil. herkes bunun farkında![]()
En iysi konulara zaman ayırmamak galiba. Yardım isteğin olursa konu aç, kalan zamanlarda yt de zaman geçir paranı kazananlıyorum herkes aynı olamaz kardeşim, birisi anlamasada diğer anlıyor ve teşekkür ediyor buda yeter.
En iysi konulara zaman ayırmamak galiba. Yardım isteğin olursa konu aç, kalan zamanlarda yt de zaman geçir paranı kazananlıyorum herkes aynı olamaz kardeşim, birisi anlamasada diğer anlıyor ve teşekkür ediyor buda yeter.
Bu üslupla konuşan birinden öğrenecek hiçbirşeyim yok zaten.
Alliance Yapım(FOX TV) den telif yedim suan gercek mi sizce
Alliance Yapım(FOX TV) den telif yedim suan gercek mi sizce
aynen öyle. bazı insanlarda çekememezlik duygusu olduğu için çabuk parlayıp başkasına taş atmasını kendilerine iş edinmişler.![]()
Fox TV den bugün bende telif aldım. Fox'a bulaşma,Star'a bulaşma, Show TV bulaşma, Kanal D hiç bulaşma, ATV zaten dünya geneli
Dizi film işi olmucak sanırım
Fox TV den bugün bende telif aldım. Fox'a bulaşma,Star'a bulaşma, Show TV bulaşma, Kanal D hiç bulaşma, ATV zaten dünya geneli
Dizi film işi olmucak sanırım
En iyisi yabancı dizilerdir orijinal dilde. Ama kaynak yokki indirebileceğin.
Torrent siteleri var hocam bir çok. orda yayınlıyorlar siz kullanmıyor musunuz?
Milletin kanallarını paylaşıp durmayın sürekli rapor ediyorlar. Toplu ban çıkıcak bu konudan!
TELİF atmiş bana şimdi bu gerçekmi degilmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.