France-1453 MAHKEME SONUÇLARI.

Hocam helal olsun hakkini insllh alirsin ... 2 taraftanda mahkeme. Perisan eder adami .

!!! mobildeyim !!!

Hakkını sonuna kadar aradığın için tebrik ederim. Er veya geç davanı kazanacaksın. Bu şahısın tekerlekli sandalyede olması, sana sakın acıma duygusu getirmesin. Asıl bunlardan korkacaksın. kekemesi, topalı, engellisi vs. acımayacaksın bunlara. acıyıp güvenmeyeceksin yoksa acınacak duruma düşersin. Her gün Allah tan şifa dileyip dua edeceklerine, oturdukları yerden dolandırıcılık peşindeler. İnşallah tazminatını söke söke alacaksın.

Selam İyi Geceler Arkadaşlar..
Geçen Yıl Buradan Bir Şahıs Tarafından Bana Yardım Etmek İstemesi Amacıyla Team Vİer den Benim Bilgisayara Bağlanmıştı... ve bu kişinin asıl amacı benim bilgisayarımdaki bilgileri kopyalamakmış.. ben iyi niyetli olaraktan bu kişiye geüvenerek en büyük hatayı yaptım...
bu şahıs team dan bağlandığı zaman nasıl yaptıysa benim bütün bilgilerimi kopyalayıp bilgisayarımada eklediği bir programla beni izlemeye alıp belirli bir süre sonra hesapların şifrelerini deyişmeye başlamıştır... neticesinde bütün hesaplarımı ele geçirmiştir.. adsense paypal ve bütün youtube kanallarımı...

Bu yüzsüz pislik herif burada kendini haklı çıkarmak için bana türlü türlü iftiralar attı ve buradan bi kaç kişide o yüzsüz herife çanak tuttu..
ben ilk başta farklı kişilerden şüpelendim ama bu adamın yaptığı hiç aklıma gelmemişti... şüpelendim kişiler zaten kendini temize çıkardı.. şüpelendiğim kişilerdende özür diledim çünki panik halindeydim .. tekrardan özür diliyorum ve haklarını helal etsinler neticesinde
eleye eleye gerçek suçluyu buldum...

MNOTE Kardeşimin de yardımıyla suçlu olan kişiyi teyit ederek..

ve büyük çaplı bir araştırma yaparak hesaplarımı çalan kişinin ip adreslerine ulaştık mahkemeye hepsini delil olması şartıyla sunduk..
Mahkemenin TELEKOMİKASYON Siber suçlar araştırma birimide benim verdiğim bilgileri araştırarak teyit etmişlerdir...
Ve de zanlı yakalanıp MAhkemeye çıkarılmıştır...

Mahkemenin araştırması sonucunda ZANLININ 20 YILDIR TEKERLEKLİ SALDALYEYE BAĞLI OLAN BİR ŞAHISTIR..vede ailesinden hiçkimsenin bilgisayarına dokunmadığı gibi bilgisayarıda koruma güvenlikli ve şifrelidir polis araştırmasında emniyet birimleri bilgisayara el koymuş olup şifreyi talep etmiş şifreyide kendisinden başka hiç kimse bilmiyormuş... İsmi kimlik bilgileri ev adresi herşeyi elimde mevcut olup .. Kişiye 80 bin tl tazminat davası açmış bulunmaktayım .. birinci duruşmam oldu ikinciyi bekliyorum ..
Ayrıca Cumhur başkanımıza Hakaret ettiği için de ayrıyetten Ben ve Akparti Teşkilatına Hakaretini Belgeleyen Kanıtları Sunarak Akparti Teşkilatıda dava açmıştır..

Bunları Burada Paylaşıyorum İbret Olsun Ve kimse birdaha böyle birşey yapmaya cesaret edemesin...
Çakmakla adalet arıyorum demişti.. Sen aramaya devam et.. o tazminat davasını senden ne pahasına olursa olsun alacağım...

DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNDUĞUM ÖRNEKLERDEN BİR KAÇI...

İlerki Günlerde Mahkeme belgelerinide sunacağım Bu konu altında..
Bütün bilgilerini paylaşayım birdaha kimseye yapmaya cesaret edemesin mikrop herif..

helalsin yemin ederim helalsin

bende 2 hafta önce r10dan birisi dolandırdı 150 tl gibi rakamdı büyük yada küçük kişiden kişiye değişir öğrenciyim bana bu kazıklamayı yapacak kadar alçalıyorsa bu insan varya neyse hakkın alınacağı günü bekliyorum bende , ama küçük büyük demeden ardına düşmek vede bunlara gereken cevabı vermek gerek

helal olsun tebrik ederim yeminle

Hocam elinize sağlık iyi yapmışsınız da, Siz ya da Teşkilat neden dava açıyorsunuz CB'nin kendisinin dava etme hakkı yok mu? Önüne gelen birilerinin yerine açarsa sonu gelmez bunun.Suistimal edilmeye de müsait bir durum.İnsanlar sevmediği insanları bu şekilde şikayetlerle davalara taşıyabilir(oldu da).
Konunun Siyasete çekilmemesi için mesajınızı editlenmenizi öneririm.Ayrıca argo-Küfür-hakaret içeriklerini de mesajran kaldırırsanız daha kaliteli bir forum ortamını saglamış olursunuz.Siz ya da Siber Suçlar Şubesinin "en iyi" Polisi bile olsa " Sanık suçu mahkemelerce sabit görülene kadar masumdur-sanıktır" kaidesini bozamazsınız.
İyi Forumlar.

Fransa mahkemesi sanarak girdim konuya megerse nickmiş :) azmine hayran kaldım kardeşim helal olsun insallah tazminat davasınıda kazanırsın

tebrik ediyorum sizi, umarım zararınız karşılanır. fırsat vermemek lazım böylelerine buda örnek olsun.

kardeş görmüyonmu orada skype konuşmasında Baş çalanı iyi beslesinler diyo...

Hocam elinize sağlık iyi yapmışsınız da, Siz ya da Teşkilat neden dava açıyorsunuz CB'nin kendisinin dava etme hakkı yok mu? Önüne gelen birilerinin yerine açarsa sonu gelmez bunun.Suistimal edilmeye de müsait bir durum.İnsanlar sevmediği insanları bu şekilde şikayetlerle davalara taşıyabilir(oldu da).
Konunun Siyasete çekilmemesi için mesajınızı editlenmenizi öneririm.Ayrıca argo-Küfür-hakaret içeriklerini de mesajran kaldırırsanız daha kaliteli bir forum ortamını saglamış olursunuz.Siz ya da Siber Suçlar Şubesinin "en iyi" Polisi bile olsa " Sanık suçu mahkemelerce sabit görülene kadar masumdur-sanıktır" kaidesini bozamazsınız.
İyi Forumlar.

Bunu hukukta masumiyet karinesi deniyor. Gerekçeli karar açıklanana kadar kimseye suçlu denilemez ve ithamda bulunamaz. Şüpheli olur dava aşamasında sanık olur. Aksini söyleyen olur ise karşı dava olarak tazminat davası açılabilir.

suçlu bulunduğu için tazminat davası açtım kardeş...
yani suçu sabitlenmiş bilgisayarına el konulup incelenmiş.. benimle birlikte başka kişilerinde hesaplarını çalmış...
yani şahıs bir numaralı dolandırıcı..
Bana diyorduki ben 30 tane garibana bakıyorum.. Hırsız herif sen iğneni bile bir garibana vermessin..

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

Arkadaşlar Mahkemeden alınacak kararları paylaşacağım.. Bunu neden paylaşıyorum sizler için belkide.. İbret olsunki birdaha kimse kimseye yapmasın...
Arkadaşlar ufakta olsa hakkınızı arayın .. mahkemeler haklı olun adamın ciyerini söküyor...

Daha geçen gün burada bir üye dalga geçiyordu mahkemeden iş çıkmaz boşuna uğraşmayın diye. Bide pmden atar yapmıştı utanmadan. Demekki isteyince üzerine düşünce oluyormuş bir şeyler.

geçmiş olsun. hırsızlıktan ceza alırmı bilmem ama malum kişiye hakaretten yer. dosya aktarımmı yaptınız teamda yoksa yapmadan bi hileylemi erişim sağladı bilgisayarınıa

Konuyu ben biliyorum, olayı destekleyen bulgular kuvvetli, 1-Sunulan evraklar kişisel evraklar, mahkemenin bilirkişi raporu değil. 2-Mahkemeye güvenmeyip bişey çıkmaz diyen ezbere konusuyor. 3- Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret edildiği iddiası varsa bunu suç duyurusunda bulunmak herkesin gorevidir siyasetle alakası yok, şahsın veya her hangi bir gurubun suç duyurusu yapmasida siyaset değil, dikkat edilirse siyasi bir söylemde yok.
Forumda kimin kötü niyetli olduğunu bilemiyoruz ama umarım ders olurda dolandiricilar herseyi sanal Alem zannettmezler, birazda gerçekleri görürler.

Konuyu ben biliyorum, olayı destekleyen bulgular kuvvetli, 1-Sunulan evraklar kişisel evraklar, mahkemenin bilirkişi raporu değil. 2-Mahkemeye güvenmeyip bişey çıkmaz diyen ezbere konusuyor. 3- Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret edildiği iddiası varsa bunu suç duyurusunda bulunmak herkesin gorevidir siyasetle alakası yok, şahsın veya her hangi bir gurubun suç duyurusu yapmasida siyaset değil, dikkat edilirse siyasi bir söylemde yok.
Forumda kimin kötü niyetli olduğunu bilemiyoruz ama umarım ders olurda dolandiricilar herseyi sanal Alem zannettmezler, birazda gerçekleri görürler.

yetkili mercilere hakaret sonucunda istesede istemesesede suclu durumunda herkes cezasını ceker :)

Herkesin görevi ? Hakaret şikayete bağlı bir suçtur, yani ben suç olarak görmüyorsam şikayet etmek zorunda değilimdir :)

Herkesin görevi ? Hakaret şikayete bağlı bir suçtur, yani ben suç olarak görmüyorsam şikayet etmek zorunda değilimdir :)
TCK 301. Madde

Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama
(Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Devletin askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

(3) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.

(4) Bu suçtan dolayı soruşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

Ben gördüğüm yerde şikayetimi yaparım siz yapmazsiniz o ayrı mesele . Yapana da niye yaptın denmez ;)

TCK 301. Madde

Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama
(Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Devletin askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

(3) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.

(4) Bu suçtan dolayı soruşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

Ben gördüğüm yerde şikayetimi yaparım siz yapmazsiniz o ayrı mesele . Yapana da niye yaptın denmez ;)

Cumhurbaşkanına hakaret bu maddeye göre cezalandırılmaz, onun maddesi ayrıdır. Ve kimse biri cumhurbaşkanına hakaret etti diye kimseyi şikayet etme zorunda değildir

Valla tebrik ediyorum bu tarz mahkemeler çoğalmalı ki hem ülkedeki tüm mahkemeler bu konulara alışsın ve her kanıtları bulunan şikayet ciddiye alınsın, hem de bu dolandırıcı karaktersiz insanlar cezalarını alsınlar.

Umarım hakkınız olan neyse onu alırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri