Fransa da bomba patladı- 40 ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saldırılar başkentlerde olmaya başladı, sakın sırayla diğer başkenlerede saldırılar yapılmasın.
Ortada büyük bir oyun dönüyor gibi. Sanki ülkeleri birşeye karşı cepeleştirmeye çalışıyorlar. Bir başkentte daha patlama yaşanırsa bu ihtimali düşünmek gerek...

Son düzenleme:
Avrupa kapısında yuzbinlerce gocmen var ve aynı zamanda surekli vede duzenli olarak goc var. vrupada cok sayıda gocmen var. Avrupada kriz var, issizlik var. Avrupa dısında hemen hemen heryerde zenginlik var, para var soyulacak. Politik oyunlar herzaman oldugu gibi fazla soze gerek yok. Sadece orda hayatını kaybeden masun insanlar icin uzgunum

Bu saldırılar başkentlerde olmaya başladı, sakın sırayla diğer başkenlerede saldırılar yapılmasın.
Sanki ortada büyük bir oyun dönüyor gibi. Sanki ülkeleri birşeye karşı cepeleştirmeye çalışıyorlar gibi. Bir başkentte daha patlama yaşanırsa bu ihtimali düşünmek gerek...
Valla kardesim,olan biz gurbetcilere olacak,Simdiden medya müslümanlara sarmaya basladi bile.Bence bu bomba pariste,Suriyelilerin avrupaya akininin önünü almak icin patlatildi.Haftalardir kivranip duruyorlardi zaten.Ben kendime degilde burada büyüyen cocuklarima üzülüyor ve endiseleniyorum.

Suriyede Tampon bölge (güvenli bölge) ısrarla isteyen devletler, Türkiye Katar ve Fransaidi. An itibari ile Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'nin G20 zirvesine katılamayacağı açıklandı...

Pariste 60 kişi öldü, ilk canlı yayına Obama çıktı başsağlığı diledi, terörü lanetledi.
Türkiyede son yıllarda onlarda patlama oldu onlarca sivil vatandaş öldü, onlarca şehidimiz oldu. Hangi batılı bir devlet lideri canlı yayına çıkıpta bir açıklamada bulundu?

Türkiyede cizre için Olağan üstü hal edildiğinde Ayağa kalkan Fransa, olurmu öyle şey diyen Fransa,
Bugünki patlamada Tüm PARİSE Olağan üstü hal ilan etti...
Tarih yazıyor bunları.

Türkiye'deki saldırılardan dolayı MİT suçludur diyen vatan hainleri;
Fransadaki 6 ayrı saldırıdan dolayı Fransız istihbaratını eleştireceklermi. Katil Hollende diyebileceklermi

Son düzenleme:
Pariste 60 kişi öldü, ilk canlı yayına Obama çıktı başsağlığı diledi, terörü lanetledi.
Türkiyede son yıllarda onlarda patlama oldu onlarca sivil vatandaş öldü, onlarca şehidimiz oldu. Hangi batılı bir devlet lideri canlı yayına çıkıpta bir açıklamada bulundu?

Türkiyede cizre için Olağan üstü hal edildiğinde Ayağa kalkan Fransa, olurmu öyle şey diyen Fransa,
Bugünki patlamada Tüm PARİSE Olağan üstü hal ilan etti...
Tarih yazıyor bunları.
La bizim kendi insanlarımız bile şu şekilde Twit atıp facebook paylaşımları yaptı
Ölü sayısına çok üzüldüm neden 1000 değilde 100 neyse bidahaki sefere artık.. İŞİD allahına kurban , Ankara merkez Patlıyor herkez , Ankara şimdi Daha güzel Böylesi twit ve paylaşımlar gördüm , Konyada Türkiye maçında Saygı durusunda Ölü yuhaladı bu ülkenin insanı dış ülkelerı bırak kendi ülkemize bak

Terör böyle bişey soldaki resim eskilerden sağdaki resim bugün fransadan , fransız bir polis SİLAHLARA DİKKAT sen silah verirsin teröristlere git suriyeyi yık diye oda gelir döner seni vurur
CTuy2zrUcAAftJg.jpg:large

Son düzenleme:
La bizim kendi insanlarımız bile şu şekilde Twit atıp facebook paylaşımları yaptı
Ölü sayısına çok üzüldüm neden 1000 değilde 100 neyse bidahaki sefere artık.. İŞİD allahına kurban , Ankara merkez Patlıyor herkez , Ankara şimdi Daha güzel Böylesi twit ve paylaşımlar gördüm , Konyada Türkiye maçında Saygı durusunda Ölü yuhaladı bu ülkenin insanı dış ülkelerı bırak kendi ülkemize bak

Hocam her türlü olay karşısında her türlü tepkiyi veren insanlar görürsün , mesela Türk askeri şehit edildiğinde sevinen o.ç. pkk destekçiside görürsün , şimdi bir,iki -100 veya 500 o.ç. Türk askerinin şehit edildiğine seviniyor diye tüm Kürtler böyle diyebilir miyiz ?

Doğru bir tanedir,doğru olan öldürülen suçsuz fransıza da üzlürsün,Şehit edilen Türk askerinede üzülürsün ama ölen o.ç pkk lıya sevinirsin, yine ölen o.ç. işidçiye sevinirsin..Amma ulan Fransa yıllarca pkk yı destekledi yıllarca bize destek çıktı vah dostlarımın başına gelene bak diyip üzülen varsa o da o.ç dur

Son olarak Konyada olan olay ölenler yuhalanmadı terör olayı yuhalandı

Son düzenleme:
videoyu yükleyen arkadaş, videonun altındaki yorumu kaldır bir zahmet.
büyük oyunlar dönüyor, olan masumlara oluyor.

Türkiye'deki saldırılardan dolayı MİT suçludur diyen vatan hainleri;
Fransadaki 6 ayrı saldırıdan dolayı Fransız istihbaratını eleştireceklermi. Katil Hollende diyebileceklermi

Evet suçludur gerekeni yapmasa bu olayda kimin ihmali varsa görevden alıp cezalandirmasa suçludur sebebi ise başka bu tür yaşanacak durumlara zafiyet verecek olmasıdır. Şimdi ankara meydanda 97 kişinin hayatını kaybettiği katliamda kimsenin ihmali yok muydu? Kusura bakma ama o bakanlar ve o kuruluşlar halkı korumak için var eğer yapamiyorsa bir sorun vardır ve o koltukta oturmaya da hakkı yoktur. Ve senin için üzülerek soyluyorum ki ben böyle düşünüyorum diye vatan haini ilan ediyorsan soylim kı umrumda degilsin.

Son düzenleme:
Valla kardesim,olan biz gurbetcilere olacak,Simdiden medya müslümanlara sarmaya basladi bile.Bence bu bomba pariste,Suriyelilerin avrupaya akininin önünü almak icin patlatildi.Haftalardir kivranip duruyorlardi zaten.Ben kendime degilde burada büyüyen cocuklarima üzülüyor ve endiseleniyorum.
Söylenecek tek şey var. Allah yardımcımız olsun...

Evet suçludur gerekeni yapmasa bu olayda kimin ihmali varsa görevden alıp cezalandirmasa suçludur sebebi ise başka bu tür yaşanacak durumlara zafiyet verecek olmasıdır. Şimdi ankara meydanda 97 kişinin hayatını kaybettiği katliamda kimsenin ihmali yok muydu? Kusura bakma ama o bakanlar ve o kuruluşlar halkı korumak için var eğer yapamiyorsa bir sorun vardır ve o koltukta oturmaya da hakkı yoktur. Ve senin için üzülerek soyluyorum ki ben böyle düşünüyorum diye vatan haini ilan ediyorsan soylim kı umrumda degilsin.
Göreceğiz bakalım hollende istafa edecekmi. Veya fransanın bu işlerden sorumlu bakanları istifa edecekmi?
Etmezler ise neden etmediklerini bir kez daha irdelemenizi öneririm.

Fransa'da Almanya'da camiler yaptırmak için Devletten para al bazı kuruluşlar için söylüyorum Camileri yaptır gelenden gidenden para topla iyice büyü Avrupa'nın verdiği bütün rahatlıkları kullan sonra çarşafa girip Şeriat için eylemler yap bazı alman sokaklarında selefi ahlak polisleri dolaşssın avrupadan bir çok müslüman ailenin çocukları yabancı arap karışık işide nusraya suriyedeki teröristlere katılsın. Bunun gibi saldırılar daha çok olucak göz göre göre geliyoruz dedi saldırılar. Olan yine masum halka fransızlara müslümanlara olucak.

Daha dün pkk terör örgütünün avrupadaki liderlerinden birisi fransa parlemantosunda konuşma yaptı. terör terördür başka ülkedekileri desteklersen başka bir terör gelir seni bulur.

Son bilgiler ölü sayısının 140 olduğu yönünde. Durumlar vahim...

ulen burdada siyaset yapıp dine imana konuyu vurmuşsunuz ya inanın hepiniz büyük insanlar olabilirsiniz , paranızıda kazanıp iyi bir hayat yaşayabilirsiniz ama o yorumu yapanlar ne adam olabilir nede insan, suçsuz bir sürü insan ölmüş, konserdeki gençleri katletmişler, bombalamışlar, hala yok müslüman, yahudi, yok mit , istihbarat muhabbeti yapıyorsunuz,

gram beyin yok yemin ediyorum , g20 öncesi rusya, abd, ingiltere, fransa ve almanya sömürücüleri arasındaki aba altından sopa göstermektir bu olay, ışid derler, mülteci derler, sonra intikam amaçlı birbirlerini vururlar böyle,

ölen insanlıktır,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri