Fransa da bomba patladı- 40 ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olayin geri dönüsü biz Avrupa da yasayan Türklere cok agir olacak...

Türkiye bunları yılladır çekiyor ama kimse sesini çıkartmıyor. bunu da düşünün derim....

Arkadaşlar o değilde, ölen insanlar masum sivil insanlar. Bir savaştan bahsetmiyoruz burda. Lütfen biraz dengeli yorum yapın yoksa bu işi yapan teröristlerden farkınız kalmaz ki bu işin başlangıcı sizin gibi düşünen insanlar.

Yüreğimiz parisle umarım rehineler kurtarılır ve katiller en ağır şekilde cezasını bulur her iki cihandada

Maçı izlerken bir patlama sesi gelmişti, bende ne acaba diye merak etmiştim.Meğerse bomba patlamış.
Allah bu IŞID'in belasını versin.Bunlar müslaman değiller, bu IŞID'ı toptan temizlemek gerekiyor.

bir ölüm insan elinden oluyorsa sonucu ne olursa olsun haksızdır,allahın verdıgı canı allah alır,kımse olmesın kımse oldurulmesın,suclu veya sucsuz,
sonucta bu dunyaya kazık cakmıcaz,sona dogru ılerlıyoruz.Birinci derece akrabasını
kaybedenler olumu daha ıyı anlar

Ölen tüm masum insanları Allah rahmet eylesin ama Orta doğuyu,Afrika'yı ve dünyayı bu hale getirdikleri içinde kendi pisliklerin de boğulmalarını diliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu anda Fransanın 24 kanalında Türkiye konuşuluyor İŞİD`in bu denli güçlenmesinin tek sebebi Türküyedir deniliyor.. Katılan terör uzmanları siyasiler hepsi bunu diyor.. Bundan sonra hiç bir yabancı ülke kapılarını Türklere açmaz.. ihale bize kaldı iyimi
Amaçları belli hocam son haftalarda Almanya ve Hollanda da müslüman türklere karşı eylemler vardı.. Irkçılık baş göstermişti şimdi bu patlama daha da alevlendirecek oraları.. Zaten bu kafirler türkleri ne zaman sevdi ne zaman bağrına bastıki hepsinde Osmanlıdan kalma kuyruk acısı var. Allah orada olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun

masum insanların olmesi dayanılmaz kahrediyor insanı cinsiyeti dini irki ne olursa olsun. yazik cok yazik umarım sayi artmaz rabbim geride kalanlara sabır versin.

ban korkusu salmış..
kardes sen nie bu kadar gerilldin ya.. bana bii deee hele bakem.. @Samsung u
tanımam etmem alışverişimde olmamıstır olmazda lakinnn sen bu kadar niee üstelion adamın üstüne gidion.. adam bişi sormus sen kaynatmısın arada . daglıcada şehit olan 17 kardesimde ,yüksekovada şehit olan 2 kardesimde yüksekova/tümendde el bombasıyla sehit olan 3 kardesimde nerdeydin ya. keşkee buuu çabanıı ordada görseydimm.yada görseydik. milletide vatan haini olarakk yargılama sakın ,,acaba sen bi kendine bak bu vatanın neresindesin. fransada yaşamını yitiren tüm insanlara allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır ihsan eylesinn..

kardes sen nie bu kadar gerilldin ya.. bana bii deee hele bakem.. @Samsung u
tanımam etmem alışverişimde olmamıstır olmazda lakinnn sen bu kadar niee üstelion adamın üstüne gidion.. adam bişi sormus sen kaynatmısın arada . daglıcada şehit olan 17 kardesimde ,yüksekovada şehit olan 2 kardesimde yüksekova/tümendde el bombasıyla sehit olan 3 kardesimde nerdeydin ya. keşkee buuu çabanıı ordada görseydimm.yada görseydik. milletide vatan haini olarakk yargılama sakın ,,acaba sen bi kendine bak bu vatanın neresindesin. fransada yaşamını yitiren tüm insanlara allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır ihsan eylesinn..

sen ne diyorsun ya? ne biliyorsun da konuşuyorsun? Emin ol terörist ölümleri hariç her ölümlere üzülüyorum ben. Aynı tepkiyi koyuyorum.

@rhaegar uzatmanin anlami yok,Kimse masum insanlarin ölmesinden zevk almaz ve sevinmez @Samsung un yazdigi daha dogrusu anlatmak istedigi kimsenin inkar edemeyecegi Avrupanin dolayisiyla Fransanin teröre destek verdigi ve bugünde o destek verdigi terörün kendisini vurdugu gercegidir.Tabiiki terör olmasin,kimse ölmesin,kimse vatanindan ayrilmak zorunda kalmasin ama yukarida da dedigim gibi bugün bizim basimizin belasi olan terörüde avrupa besliyor,Eger buna hayir diyorsan sana söyleyecek hic bir seyim olmaz.Hani bir atasözümüz varya ''igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir'' diye,Iste bugün malesef o cuvaldiz fransaya batti,Burada benim ve herkesin üzüldügü nokta tabiiki ülkelerin sacma politikalari yüzünden masum insanlarin zarar görmesidir.

Son düzenleme:
sen ne diyorsun ya? ne biliyorsun da konuşuyorsun? DEMİŞİNDE ..:D ekmeğini kovala boş muhabbet yapma

Çok beceriksiz bir frm uz leya...

Böyle bir konuda bile çirkinlik akıyoruz...

Kitlemek gerek sanırsam... [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Olay yeri yakin bana.Iyiki gitmemisiz maca. Bu insanlik disi bir olay !
Allah kahretsin bunu yapanlari !

işte bu arkadaş. sen gidip hükümeti bir şeyler yapıyor diye insanları ölünce sevinemezsin. seviniyorsan insan değilsin.

Hocam onun demek istedigini hepimiz anladık. sevinme değil de başına gelmeden anlaşılmıyor demek istemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri