Fredoom ve bent pixsel partner, partnerden çıkma ve paypall sorunu

prenscem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mrb, elimde 2 sağlam kanalım var. Biri fredoom da diğeri bentpixselde, şimdi bu paypal sorunu çıkınca ben bu partnerlerden ödemeleri nasıl alıcam, hangi kısımdan neyi değiştiricem,
2. Bir hususta bu partnerlerden çıkmak istesem nasıl çıkacağım.
Bu arada bent piksel çok sağlam bir partner oldu eskisi gibi değil, ödemelerde hiç aksaklık yaşamadım ki artık 1k aboneli kanalda olsa almıyor ama kesintisi çok o yüzden çıkartmak istiyorum. Ayrıca fredoom partnerede yeni bir kanal bağlamıştım yaklaşık 10-15 gün oluyor oda sağlam bir partner ama ondan da soğudum. Bana bu kanalları ordan çıkartıp kendi kapanana ödeme yapan partnere sokma hususunda yardımcı olacak bir arkadaş varmı,
veya olmadı ben bu paypal hususunu ne yapacağım. Ne ile nasıl ödeme alacağım ve hangi bilgileri nerden değiştireceğim?

şu anlık yurtdışı pp açmaktan başka çare yok gibi bende çözüm arıyorum

BİRDE BANA BENT PİKSELDEN ÖNCEDEN BİR MSJ GELDİ. ÇEVİRİSİNİ YAZIYORUM,

Sevgili Ortağım,

Bu yeni YouTube Partner Programı na dahil değil bu acil bir öğüttür. Bu programa 1 NİSAN tarafından tercih etmelisiniz, 2016 veya YouTube üzerinde içerik para kazandırmak için yeteneğini kaybeder.

YPP 2016 yılında sunulan yeni özellikleri daha hızlı erişim sağlamak için tasarlanmış bir YouTube girişimdir. Bir hatırlatma olarak, hala Bükük Piksel ortak olacak ve operasyonel anlamda hiçbir değişiklik yok, ödemeler de dahil olmak üzere. Kolayca YPP yaratıcısı studio ziyaret ve YPP bildirimi tıklatarak katılabilirsiniz. Bilgileri ile tüm metin alanları doldurun emin olun. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, Nick Mariano, ağ Müdürü ulaşmak için tereddüt etmeyin. Sizinle çalışmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz!

BUNUN ANLAMI NE NE DEMEK İSTEMİŞ BU

freedomla ırtıbata gecebılcek bırı varmı bende skype da bı yonetıcı eklı cevap vermıyor bence yenı odeme yontemı eklerler

şimdilik ben bir gelişme bulamadım, paypal bilgilerimizi silselmi acaba, adamlar paypal bilgisi mevcut diye yollarlar para askıda kalır veya biz yolladık gerisi sizin sorununuz derler mi?

Bi anda oldu bitti ile Paypal ile anlaşamamakta nedir, ne hallere getirdiler insanları, yazıklar olsun.

bentpixels paypal dışında nereye ödeme yapıyor arkadaşlar bilen var mı? ödeme yapıldı mı bide? normalde 13 15 de yapılıyodu. Ya bu kadar insan madur edildi yazıklar oldu başka bir şey demiyorum. Sinirden çıldırıcam.

Bu iki MCN'in ağında bulunan özgün Turk kullanıcı az. Gerçi spam da az. PayPal onlar için büyük bir sorun olmayabilir.

Bent hem bir MCN hem de bir yazılım firması (Paladin). Yazılımlarına bunu ekleyebilirler 3rd party için ama doğrudan bir güncelleme yapacaklarını ben sanmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri