Fredoom Vs Musicnations, Vs Awe

1-Dashboard ayda 1 güncellenir
2-Freedom Pointsleriniz de ayda 1 gelir.Yani örneğin geçen ayın 2 katı kadar izleme alırsanız freedom points kazanabilirsiniz.

Google Analizlerden takip edin.
cevap için teşekkürlerde add channel olayını ne yaptılar herkesdemi yok ayrıca sildiğim kanalda 50tl felan kazanmış o parayı alamayacakmıyım

freedoom iyi diyorsunuzda sorun bendemi anlamdım 100k yakın izlenen 5kanal bağladım kazanç 3 haftadır 0$ ayrıca %400 geliştiğim halde hiç fp gelmedi onuda geçtim add channel butonu vardı yanlışlıkla bir kanalı sildim o butonda 1 haftadır yok youtubeden bakıyorum analizlere hepsi para kazanıyor freedom 0$ tamam geç yansıtırda 3 hafta oldu sorun bendemi

başka bi konuda gördügüm göre şuan fp kasmanın bi geregi yokmuş.şuan aktif degilmiş bu sistem ve aktif oldugunda şuanki puanlar silinecekmiş zaten.

Arkadaşlar konu hortlatıyorum ama Music Nations ödeme yapmıyor gibi duyumlar çıkıyor etrafta.Music Nations'dan her ay parasını alan arkadaşımız var ise bana ulaşırsa sevinirim.

awe'ye hiç bulaşma, onlar kadar dolandırıcı bir firma daha yok.Birçok partnerden sorunsuz ödeme aldım awe 5 aydır 150 dolarımı ödemiyor

Freedom Çok Saçma Bir İşleyiş İçinde Benim Nisan Kazancım 230 Dolardı Geçen gün güncelleme yaparken nisan kazancımı sıfırlamış ödeme yapmamış ve yapmicakta galiba..

ayrıca mayıs kazancımdanda 100 dolar kesmiş ben mayıstan 1500 dolar civarı beklerken 760 dolar kesinleşti güncellemeden sonra 100 dolar kesinti yapıldı.. 644 dolar kesinleşmiş var şuan ve mayıs kazancını taa temmuz 31 de yapıcaklar o zamana kadar kesinti yapmasalar bari :)

şiddetle kınıyorum..

Freedom Çok Saçma Bir İşleyiş İçinde Benim Nisan Kazancım 230 Dolardı Geçen gün güncelleme yaparken nisan kazancımı sıfırlamış ödeme yapmamış ve yapmicakta galiba..

ayrıca mayıs kazancımdanda 100 dolar kesmiş ben mayıstan 1500 dolar civarı beklerken 760 dolar kesinleşti güncellemeden sonra 100 dolar kesinti yapıldı.. 644 dolar kesinleşmiş var şuan ve mayıs kazancını taa temmuz 31 de yapıcaklar o zamana kadar kesinti yapmasalar bari :)

şiddetle kınıyorum..
%40 kendi paylarını kesmis olmasınlar ?

%40 kendi paylarını kesmis olmasınlar ?

yok ondan ziyade 16 kanalımdan 2 kanalım kesinleşmişti güncellemeden sonra 3 kanalım kesinleşti ama içinde para olan güncellemeden önce kesinleşen kanalımı güncellemeden sonra sildiler yerine diğer küçük kanallarımı koydular..

Arkadaşlar konu hortlatıyorum ama Music Nations ödeme yapmıyor gibi duyumlar çıkıyor etrafta.Music Nations'dan her ay parasını alan arkadaşımız var ise bana ulaşırsa sevinirim.

hemen hemen her partnerde oldugu gibi mndede alabilende var,alamayanda var.life/quiz hariç tamamında bu sorun var zaten,onlar hakkında bilgim yok ama sanırım bi onlar tamamen saglam şuan.o da artık ne kadar bu şekilde kalır bilinmez tabi :)

hemen hemen her partnerde oldugu gibi mndede alabilende var,alamayanda var.life/quiz hariç tamamında bu sorun var zaten,onlar hakkında bilgim yok ama sanırım bi onlar tamamen saglam şuan.o da artık ne kadar bu şekilde kalır bilinmez tabi :)
hocam ben çizgi film falan çalışıyorum.Başka videolara başlıycam.Hangi partner önerirsiniz life önerir misiniz spam için?

Ünlem sıkıntısı var hocam.Music Nations gireyim mi sizce?Yoksa başka önerdiğiniz var mı?

Valla hepsi aynı onu söyliyim life çalış ama kendine başka kategori araştır illa neden çizgi film çalışıyorsun hem telif sıkıntısı var hem rakip çok hem para alamama derdi var.

Valla hepsi aynı onu söyliyim life çalış ama kendine başka kategori araştır illa neden çizgi film çalışıyorsun hem telif sıkıntısı var hem rakip çok hem para alamama derdi var.
hocam müzik kategorisine girsem dünya engeli geçmeyi falan biliyorum ben.Life sorun olur mu?Hocam ben fail videoları falan paylaşıcam lifeda.Sorun olur mu.Günlük 30 video falan atarım 1 kanala life.10 20 kanal bağlarım fail videoları için.Öderler mi?

hocam müzik kategorisine girsem dünya engeli geçmeyi falan biliyorum ben.Life sorun olur mu?Hocam ben fail videoları falan paylaşıcam lifeda.Sorun olur mu.Günlük 30 video falan atarım 1 kanala life.10 20 kanal bağlarım fail videoları için.Öderler mi?

Faili bilmem ama müzik kanalını tutmazlar atarlar deneme yap hocam aç kanalı fail videolarla doldur 2 k yı geç başvur eğer 3 5 gün içinde atmazlarsa bi daha kolay kolay atmazlar paranıda alırsın.

Faili bilmem ama müzik kanalını tutmazlar atarlar deneme yap hocam aç kanalı fail videolarla doldur 2 k yı geç başvur eğer 3 5 gün içinde atmazlarsa bi daha kolay kolay atmazlar paranıda alırsın.
hocam şartlar nedir life'da 1 ayı geçmiş olacak mı sonra izlenim şartı falan.Deneyeceğim dediğinizi sağ olun.Bir de konu açayım şimdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri