FreeDom 5 haneli ödeme alan var mı?
aldığımdan değil , ona göre çalışmalarımı devam edeceğim.
cizgi film çalışıpta 5 haneli alan var mı?
aldığımdan değil , ona göre çalışmalarımı devam edeceğim.
cizgi film çalışıpta 5 haneli alan var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadarini odeyeceklerini sanmiyorum. Ozellikle cizgifilme.
isterse 6 haneli olsun ödemek zorundalar.Eğer sen bir şekilde ihtar telif gibi şeyler almadıysan.Sonuç olarak kendi cebinden ödemiyorlar.Senin sorunsuz fazla kazanç elde etmen onlarında işine gelir.
Ciddisin mi? Odemek zorundalar? Adamlar bos yere sozlesmeye "size ait olmayan icerik yuklerseniz kazanclariniza el koyma hakkimiz var" yaziyorlar yani? Madem o kadar eminsin su bizim bloke edilen paralari odetiversene creative nation'a.
Arkadaşım yazıyı sadece gözünle değil beyninlede okumayı dene lütfen.Dediğim gibi hiç bir ihtar telif almadıysan paranı öderler.Ayrıca İhtar telifin gelmemesi neyi gerektirir bir düşün bakalım ? tabi ki özgün çalışmayı.Ayrıca anladığım kadarıyla creative nation paranın üzerine yatmış sinirlisin sakin ol![]()
şimdi sana burda cevap verecegim ama hakaret edeceksin sinirlerim gerilecek o yüzden hiç birşey yazmamaya karar verdim. [MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] vermezler hocam 6 haneliyi hiçbirisi vermez.
Arkadaşım yazıyı sadece gözünle değil beyninlede okumayı dene lütfen.Dediğim gibi hiç bir ihtar telif almadıysan paranı öderler.Ayrıca İhtar telifin gelmemesi neyi gerektirir bir düşün bakalım ? tabi ki özgün çalışmayı.Ayrıca anladığım kadarıyla creative nation paranın üzerine yatmış sinirlisin sakin ol![]()
Sende keske dusunerek yazmayi deneseydin. Her ozgun olmayan icerik telif ihtari yemiyor. Fakat yinede bunu bloke eden networklar var. Icerik senin degil diyerek bloke ediyorlar. Senin dedigin mantikla bu kanallarin odemelerini yapmak zorundalar degil mi? Ama yapmiyorlar iste, git odet hadi. Creative nation benim paramin ustunede yatmadi acikcasi, fakat forumda hic ihtar yemedigi halde 20 bin+ dolar kaptiran insanlar var. Hayrina yardim et o arkadasa alsin odemesini.
Arkadasım artık cidden merak ediyorum.Sen benim yazdıklarımı okuyomusun ya ? Ben yukarıda dedim ki telifin ihtarın olmaması ancak ve ancak özgünle mümkündür.Şimdi ben şunu diyorum özgün çalışıyorsan isterse 7 haneli 10 haneli olsun ö-de-ye-cek-ler bunda bir kere anlaşıyomuyuz bunu bana söyle ? ayrıca yazdıklarımı düşünerek yazarım bundan emin ol o yazdığın ilk cümleyi kendin için bir okumayı dene.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.