biz noktadan sonrasına (3 haneli) seviniyoruz :/Ödeme yapılmış şu an arkadaşlar bana. (xx.xxx)
böyle rakamları görünce aşırı hırslanıyorum .d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz noktadan sonrasına (3 haneli) seviniyoruz :/Ödeme yapılmış şu an arkadaşlar bana. (xx.xxx)
Ödeme yapılmış şu an arkadaşlar bana. (xx.xxx)
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] size de silver üyelik hediye edicem ..
Profilime daha önce bakmış olan bu arkadaşlara da silver üyelik " [MENTION=17069]KulGazi[/MENTION] [MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=10645]mikon5[/MENTION] [MENTION=10536]SoNDaYI[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] "abi alırsam 200 dolları dağıtıcam .. hadi hayırlısı daha gelen giden yok
benim merak ettigim bisey daha var :d ümitlenebilirim yane .. şu ödemesini alan arkadaşlar tüm kanalarını toplu mu aldılar? yada ödemeyi alıp daha beklemede olan kanalınız var mı
sözünü tut hocam![]()
![]()
azıcık silver olalım
![]()
![]()
sayende
![]()
![]()
bu arada hayırlı günlerde harca
21.26 352 dolar
21.46 60 dolar
teşekkür ettim hocamlisteyi gönderdim walla .. mnote listeyi istedi 20 dk once daha ses seda yok griayı tek silver yapmıs daha baslamadı galibabide ödemeyi alırsam demiştim
almadığım halde hediyelerinizi gönderiyom
![]()
senin kanalar açıktı ama demi ugur
senin kanalar açıktı ama demi ugur
kanalın kapalıysa boşa ümitlenme son 2 aydır kesin karar aldılar google el koyuyormuş gerekçesiyle ödemeyecekler.
Kanalı kapanmayıp ödemesi daha yatmıyan var mı?
yada kanalı kapanıp ödemeyi alabilen var mı?
[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=7803]dRaCk[/MENTION] sizin kanalar kapandı galiba
Arkadaşlar ödeme limiti neydi: 1$ altı ödeme alan var mı?
Benimkini ödememişlerde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.