Freedom Agustos Kazancinin Kesinleşmesi Heyecanla Bekleniyor.

yarın öbür gün kanalların kapanır ve içerde hatrı sayılır miktar kalırsa da razı olacak mısın acaba....
bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı,başınıza gelmedikçe hava hoş..

Sen benim başıma böyle bir durum gelmedi mi sanıyorsun? Geçen ay ki kaybım zaten büyük. Ama bir çözümü varsa söyle yapalım. Geriye zaten kapanmayan kanalların ödemesini beklemek kaldı.

Bak adamlar bir önceki kesinleşen miktarı sıfırladılar. Hepimiz aynı durumdayız. Ben sizi anlıyorum sizde beni anlayın... Sayın [MENTION=12033]daralll[/MENTION]
nGkdXM.jpg

Son düzenleme:
[MENTION=15226]ByM[/MENTION] videolarını artık özele al .. ne zaman nerden telif geleceği beli olmuyor. Parana yazık olmasın ..

[MENTION=15226]ByM[/MENTION] videolarını artık özele al .. ne zaman nerden telif geleceği beli olmuyor. Parana yazık olmasın ..

Özele alma durumunda Freedom tarafından bir yaptırıma ugrayabilirmiyim diye düşünüyorum. Sanki forumda birinin başına böye bir durum gelmişti. Adamı partnerden atmışlardı. O yüzden biraz tedirginim bu konuda.

c9c83bfb9b91c8f94aff14b168327824.jpg
. bizde gecen aydan 850 dolar düstüler inş öderler bu ayi agustos yuklu

4k dolar var kanal kapandı arkadaşlar sizce kurtarma şansımız var mı ?

sıkıntı şu ki bana ödemediler o parayı

üzüldüm doğrusu ödenmiş gözüküyor hocam,paypal adresinizi doğruluğu kontrol edin dicem ama hani acemi de değilsiniz,benimkilerde sizinki gibi gözükmüyor direk sildiler ödenmişler de eksi işareti var

Benim son 3 ayın hepsi 0 usd.
Mail attım ama cevapda yok.
Kac k doların üstüne yattılar hep.15 Eylülden sonra umudumda kalmadı zaten o paranın gelecegine dair.
Kesinlesen arkadaslarda cok fazla sevinmesin cünkü benimde paraya almaya yakın son birkac gün kala dashboardları sıfırladılar

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] ömer abi peki açık kanalın ödemesini yaparlar mı?

kazancın yanında No yazınca odemiyorlarmı arkadaslar bu partnerde blocked nasıl oluyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri