Freedom Artık kapanan kanalın parasını ödemiyor!

deli oluyorum hak ettiğim kanalım açık,ödeme yapılmadı caps ekliyorum olmuyor üzerine paypal caps ekliyorum, halen zırvalıyor ticketdeki kişi... kazanmış olduğunuz parayı ödemiyoruz diyinde bizde ümit bağlamayalım nedir bu bugün git yarın gel....... (anlayışı)...

son mesajı gel işin içinde çık şimdi

Kod:
Sometimes, while trying to pay out our partners, something goes wrong and the payment won't be transferred properly. This is a very rare occurance though, usually one of the solutions below will explain why you didn't get paid.

1. Your payment wasn't due this month

Our payment system runs with a two month timespan in order to make sure all money will be transferred correctly, securing this takes about two months. 

For more information on our payment system you can check this FAQ.

2. The views on your channel are botted views

If you or someone else has been botting (Make computers bots refresh your video) the views on your channel, the views won't be legit. In other words: these videos haven't been watched as much as you think, so the advertisements on your videos haven't been watched either. Sometimes your analytics will still show estimated earnings, this is because these earnings are only an estimation.  

3. The content on your channel isn't your content

Often, people upload scenes from tv series or highlights from soccer matches and then try to earn revenue from these videos. In this case, the revenue will also show up in your estimated earnings, but again: these earnings aren't yours. This is because the video isn't yours either. It's not more than reasonable that you need to put effort in your videos in order to earn revenue off of it. 

4. Your channel got terminated

We don't get your earnings from YouTube if your channel got terminated before pay day. Sometimes we do have your payment and we will have to pay it back to YouTube, we can't send you this money because it's against YouTube's rules.

Do these solutions don't apply on your channel and you haven't been paid? Don't hesitate to send us an e-mail with a screenshot of your PayPal overview (Proof of not being paid), the months which weren't paid out and of course your Custom ID. 

Ticket: http://freedom.support.tm/helpdesk/tickets/2986

Kind Regards,

--Joshua St.Germaine 

-Freedom! Support

Don't forget to rate your experience with me.

Forumlarına girdim üyelerin alayı sövüyor siz hırsızsınız diye General Support | Freedom! gece gece insanın huzurunu kaçırıyorlar gelde yat uyu ...

Partnerden çıkmak istiyorum "Bağlantının kaldırılmasını iste" ye tıklıyorum sonra pasif kalıyor ne kan emici vampirmiş bunlar partnerdende çıkamıyorum yoksa sadece bendemi böyle

ingilizceme güvenseydim gidip bende söverdim :)

Google'ın bu partnerlerin neler çevirdiğinden haberi olması için imza kampanyası yapalım bence.Baya baya aldıkları parayı ödemeyeceğiz diyolar bu da Google'a göre suç. Yttalk vs bu tür forumlarda da paylaşırsak kısa zamanda dikkat çeker

bende uzak durdum 2 ay geriden ödeme yaptığını duyunca sade elımde 2-3 kanal vardı

Benim şu dünya engeli olayı için kullandığım bi kanal vardı onlarda zaten sonra sildim gerçekten bulaşılacak bir partnere benzemiyo en başından

Google'ın bu partnerlerin neler çevirdiğinden haberi olması için imza kampanyası yapalım bence.Baya baya aldıkları parayı ödemeyeceğiz diyolar bu da Google'a göre suç. Yttalk vs bu tür forumlarda da paylaşırsak kısa zamanda dikkat çeker

Benim şu dünya engeli olayı için kullandığım bi kanal vardı onlarda zaten sonra sildim gerçekten bulaşılacak bir partnere benzemiyo en başından

forumda bunun yüzüne konu açmıştım :) freedom tepkilerim vardı ve çalışma sistemini beğenmemiştim :D forumda abilerimiz adına ifşa etmek istemem ama :D @Darall :D ne var efendim 2 ay geride geliyor 2 ay sonra ödeme aldıkdan sonra her ay ödeme gelir diye tepkiler veren abimiz :D şimdi oda mağdur :D o zaman kimse beni tepkimi önemsemedi şimdi herkes mağdur kanalı sağlam olanda kanalı kapanan parasını alamayanda :D "kapitalizm" böyle bişey........para onların elinde insanları köle niyetine kullanır çalıştırır ,az para verir,sonra iyi niyetli medeni insanlar kredi verir sonra elindeki tüm herşeyi kaybeder ,dünya ve maneviyatını şimdi dediklerim saçma gelebilir bu olaylar zincirleme reaksiyon

Son düzenleme:
hırsızlar öder diye bi umut bekliyoruz

Freedom patnerde çalışan elemanı dövecem tam bir sahtekarlar.......

Freedom hesapdan kanalı silmiştim, çıkmak için ama çıkamamıştım.
Sign in to Freedom!

2 gün öncede eklemiştim.......şimdi bu sahtekarlarda paramı ödeyin diyorum....nedese beğenirsiniz...

According to our system, it looks like you've joined 2 days ago. Meaning your payments are not supposed to be paid until your 2 month waiting period.

pvQnG0.png

pvQn6a.png

Freedom patnerde çalışan elemanı dövecem tam bir sahtekarlar.......

Freedom hesapdan kanalı silmiştim, çıkmak için ama çıkamamıştım.
Sign in to Freedom!

2 gün öncede eklemiştim.......şimdi bu sahtekarlarda paramı ödeyin diyorum....nedese beğenirsiniz...

According to our system, it looks like you've joined 2 days ago. Meaning your payments are not supposed to be paid until your 2 month waiting period.

pvQnG0.png

pvQn6a.png

Ağlasakmı Gülsekmi bilemiyorum artık...

Arkadaş parayı vermediği yetmiyor kanaldan çıkmayada izin vermiyor hiç bi kanalımı çıkartamıyorum partneren hastamı bu adamlar nedir.

hocam çok doğru diyosun...başlatırsan sevinirim çığ gibi büyür

Ağlasakmı Gülsekmi bilemiyorum artık...

Freedom Sahterkarlık Vol1 serisi diye :D konu açıp paylaşmak lazım

bunlara birşey yapmak lazım artık bu iş böyle bekleye bekleye olmayacak. biz bekledikçe adamlar daha da köklüyor.

google'a - youtube'a falan şikayet edemiyor muyuz bu dallamaları ?

sırf şunların forumda saymak için ingilizce öğrenesim var.
Ben 2 konuyada yazdım ama tınlayan olmadı.
Aynı baslık ve acıklama ile en büyük inputlarla forumun heryerine konu acalım o zaman is ciddiye biner.
Ama ne yazık ki 1 kisi dahi gelipde gel kanka yapalım demedi :)
Ben tek basıma yaptım admin bana pm attı flood yapma supporta mail at hallederler dedi :D

bu sabah kapanan kanallarıma baktıgımda daha önceden kesinleşen kanallarımın parasını göremedim. sanırım el koydular.

Günlük hatırı sayılır kazancı getiren kanalımın videolarını siliyorum umarim yine de ambargo koymazlar paraya ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri