S.a arkadaşlar .. Freedom kazançları silmiş malesef kapanan kanalların .. herkese geçmiş olsun elimizi hangi partnere atsak kurutuyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
S.a arkadaşlar .. Freedom kazançları silmiş malesef kapanan kanalların .. herkese geçmiş olsun elimizi hangi partnere atsak kurutuyoruz
bende 0 da yazmıyor neden ? tek sorun bendemi
benim de tüm kanallarım öyle kapanan ve kapanmayanlar senin sağlam kanallarında mı böyle?
aynen saglam kanaldada oyle içinde 4 haneli var birde teknik sorun gibi geldi hayırlısı
o zaman yapacakları şey şudur. Kapanan kanaların dashboardları geri gelmeyecek ..
aynen ben de böyle olacagını düşünüyorum ona bile razı olacak durumdayım
adsensenin yamuk yaptığı geçen aydı.bunlar bir önceki ayın kazancını da ödemediler.Freedom bitti diyen arkadaşlar. Adsense çok mu sağlam şuanda? Adsense yamuk yapıyor suçu freedoma atıyorsunuz. Sanki adsense son 2 ayda sağlıklı ödeme yapıyor. Dikkat ettiyseniz adsense nezaman yamuk yaptı bunlarda ödemediler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.