Freedom bu ayda yaptı yapacağını ..

• Kullanıcı HunterLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. Freedom kazançları silmiş malesef kapanan kanalların .. herkese geçmiş olsun elimizi hangi partnere atsak kurutuyoruz

kapanan ve kapanmayan kanallarım hepsi silinmiş

Freedom Bitti artık kanala bağlamayı bırak selam bile vermem ben artık bunlar
Hem parayı 2 ay geç öde hemde bahaneler uydur paranın üstüne yat
Zaten hata bizde ne bekliyoruz ki bunlardan..

benim kapanmayan kanal vardı partnerden atmışlardı 2 aylık kazancını silmişler.

benim kapanmayan kanalın kazancıda görünmüyor. ne oluyor lan bu firmalara :mad:

o zaman yapacakları şey şudur. Kapanan kanaların dashboardları geri gelmeyecek ..

Arkdaşlar aynı sorun daha öncede olmuştu. Teknik bir sorun büyük bir ihtimal. Daha öncede başıma gelmişti hatta forumda paylaşmıştım. Sonra düzeldi. O yüzden bekleyin biraz...

Geçtiğimiz günlerde de buna benzer şeyler yaşanmıştı , açık olan kanalların kazançları kaybolduktan sonra tekrar dashboarda yansımıştı. Umarım yine böyle bir durum söz konusudur.

Nedense hep su teknik sorun oluyor ayda 2 defa :D Kazanclar kesinlesmeden once, odeme yapilmaya yakin. Bu seferde ya milletin kapanan kanallarinin dsahboardlarini geri getirmeyecekler yada miktarlarda oynama yapacaklar.

arkadaş böyle rezil bir partner görmedim ya bu nasıl iştir?Daha kanal bağlarsam ben bu soygunculara ne olim,31 eylül ve 31 ekim ödemelerim kaldı bakalım akibeti ne olucak vermezlerse ben yapacağımı biliyorum...

Freedom bitti diyen arkadaşlar. Adsense çok mu sağlam şuanda? Adsense yamuk yapıyor suçu freedoma atıyorsunuz. Sanki adsense son 2 ayda sağlıklı ödeme yapıyor. Dikkat ettiyseniz adsense nezaman yamuk yaptı bunlarda ödemediler.

temiz bir sayfa açmışlar :D
kanal isimlerine kadar uçmuş.
açık olanlar geri gelir kapananlara geçmiş olsun.
vuran vurana zaten.

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

Freedom bitti diyen arkadaşlar. Adsense çok mu sağlam şuanda? Adsense yamuk yapıyor suçu freedoma atıyorsunuz. Sanki adsense son 2 ayda sağlıklı ödeme yapıyor. Dikkat ettiyseniz adsense nezaman yamuk yaptı bunlarda ödemediler.
adsensenin yamuk yaptığı geçen aydı.bunlar bir önceki ayın kazancını da ödemediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri