Freedom bu ayda yaptı yapacağını ..

• Kullanıcı HunterLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Ne telaş yapmışsınız ya kimsede görünmüyor kazançlar teknik sorun işte.

Yabanci bi forumda , George un daha once yaninda calisan bi eleman , George un ne kadar ikiyuzlu oldugunu , insanlari kandirdigini vb. gibi uzun bi yazi yazmis , dolandiricinin teki diyorlar onun icin :D

bug mug deyip arada malı götürüyor adiler.

Kapanan kanaların dashboardını 1 onceki ay getirmemişlerdi. Aynısı başımıza gelecek diye telaş ediyoruz. Kanaları kapanmayanlar için hava hoş :)

1.jpg

şu tipe bak arkadaş ya nasılda geçirdim gitti der gibi. inşallah araban kaza yaparda geberip gidersin diye beddua etmiyeceğim. ama inşallah bi kadına kör kütük aşık olursunda paranın ağzına .ıçar...

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

ingilizcem yok. bana biri şu partnerden en hızlı şekilde nasıl çıkabilirim anlatabilirmi. Kaç gün önce çıkma isteiği gönderdim hala bekliyor.

Mübarek para alacağımız hafta dashboarda 50 kez bakım yapıyorlar, gidiyor geliyor updatedi , bugtu derken para muhakak eksiliyor.

kazançlar görünmüyorsa eğer hiç problem yoktur bug var diyorlar ayar çekiyorlar.sordum ben onlara screenshot attılar kazançlarım duruyordu.kısa sürede düzelir dediler yani.

Bende düzeldi arkadaşlar dashboard'daki kazanç bölümü, sizde bir kontrol edin isterseniz.

kardeş geçmiş olsun herkesi alan partnerlere girmek ayıyla yatağa girmek gibi. bana kalırsa machinima gibi kuralları ağır olan herkesi almayan özgün çalışmalarla partnere girilmeli.

S.a arkadaşlar .. Freedom kazançları silmiş malesef kapanan kanalların .. herkese geçmiş olsun elimizi hangi partnere atsak kurutuyoruz

Kazançlar geri geldi. İlk belayı atlattık :) 1 ekime kadarda hayırsıyla bisey olmazsa alırız parayı

Hatadan dolayı kazanclar görünmüyordur diye kendinizi bosuna umutlandırmayın.
Adamlar bunu ilk defa degil 3 4 ay öndecen yapmaya basladılar.
Freedom konularının hepsinde 1452474244 kere yazdım.
Bu adamlardan uzak durun, paranız Dashboard'da 1 ay 25 gün görünür fakat ödeme zamanına 5 7 gün kala Dashboard'ları sıfırlarlar.
İnşAllah bundan sonra en azından bu adamlardan uzak durursunuzda bosuna emekleriniz cöp olmaz.

S.a arkadaşlar .. Freedom kazançları silmiş malesef kapanan kanalların .. herkese geçmiş olsun elimizi hangi partnere atsak kurutuyoruz

Lutfen konu editlesin suanda herhangi bir sifirlanma soz konusu degildir. Once emin olun sonra konu acin arkadaslar en ufak bir sorunda hemen konu acmak uygun degil. Kapanan kanallarin panelinde sifir (0) yazmadigi surece kazanclar silinmis diyrmeyiz. Ayin 29da hersey belli olur.

Gelin freedom kanallarinizi bize tasiyalim ilk odemenizde kesilen miktarin bir kismini geri iade edelim.

Herkese bol kazanclar

ben gecen ay olanlardan beri 1 tane freedom partner kullanmadim, akliniz varsa uzak durun bu partnerden..

Lutfen konu editlesin suanda herhangi bir sifirlanma soz konusu degildir. Once emin olun sonra konu acin arkadaslar en ufak bir sorunda hemen konu acmak uygun degil. Kapanan kanallarin panelinde sifir (0) yazmadigi surece kazanclar silinmis diyrmeyiz. Ayin 29da hersey belli olur.

Gelin freedom kanallarinizi bize tasiyalim ilk odemenizde kesilen miktarin bir kismini geri iade edelim.

Herkese bol kazanclar

Yanlis anlamada bu sence cok iyimser olmamis mi? Gecen ay sifirlananlar nerede?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri