Freedom Hakkın Tüm Sorularınızı Sorabilirsiniz.

Hocam, freedom dashboarda google+ yönetimi üzerindne giriş yapın, bilgilerinizin doğru olduğuna eminmisiniz. değiştirilmiş olmalı. Ayrıca kanalınız teliften vs kapanmışmıydı. Kapanmışsa üzerinden ne kadar zaman geçti.

Ayrıca bu ay yapılan ödemeler mayıs ödemesiyse, Kazancınız haziran ayıysa, bu ayın 31'inde yatacaktır

bu ödeme bana freedomdan mı gelmiş hocam emin olamadım freedom ve music nation ile çalışmıştım hangisi bu [email protected] adresinden gönderilmiş ödeme

bu ödeme bana freedomdan mı gelmiş hocam emin olamadım freedom ve music nation ile çalışmıştım hangisi bu [email protected] adresinden gönderilmiş ödeme

Any.tv Freedomun gerçek ismidir hocam, Freedom aslında Any.tv ye bağlıdır.

Ödemenizde Freedom tarafından yollanmıtırç

Ayrıca Kısa bir not: Freedom her ayın sonunda yapar ödemeyi, Music nations her ayın 2. haftasından itibaren

emin olmak için soruyorum , bir kanalı bu şekil partner+recruiter başvurduk diyelim
şu an dashboarda girdiğimde orda ref linki yazıyor..
bu linküzerinden başvurduğum kanallardan yüzde 6 alıyorum değil mi..
bir de bu link üzerinden başvurmanın bu kanala faydası var mıdır puan olarak onu sorayım.

ha bir de başvuran kanallardan gelecek kazancı göstercek bi panel oluyor mu.

Son düzenleme:
emin olmak için soruyorum , bir kanalı bu şekil partner+recruiter başvurduk diyelim
şu an dashboarda girdiğimde orda ref linki yazıyor..
bu linküzerinden başvurduğum kanallardan yüzde 6 alıyorum değil mi..
bir de bu link üzerinden başvurmanın bu kanala faydası var mıdır puan olarak onu sorayım.

Evet hocam, %6 yani her 100 dolardan 6 dolar alırsınız. Bu soruyu bende merak etmiştim, evet puan getiriyor hocam. Bunu denedim. Ama puanlar beta bir işe yaramıyor şuanlık.

Ayrıca lütfen başvurularınızı bizim aracılığımızla yapın. Teşekkürler. Avantaşlarımızdan yararlanmanız için. Bu %6 ya bizde %2 ila %6 arası veriyoruz. Rec bayilerimize. Ayrıca durumlarına göre freedom'a yolluycağımız onlar tarafından kabul edilirsin ek bir yüzde daha alabilrsiniz. Ancak bu son bahsettiğim çok iyi olan bayilerimiz içindir.

Ekleme: Evet başvuran kazançları görebilir, kazançlarınıda kesinleştiği zaman ayrıntısıyla görebilirsiniz

Bol Kazançlar

Any.tv Freedomun gerçek ismidir hocam, Freedom aslında Any.tv ye bağlıdır.

Ödemenizde Freedom tarafından yollanmıtırç

Ayrıca Kısa bir not: Freedom her ayın sonunda yapar ödemeyi, Music nations her ayın 2. haftasından itibaren

mayıs kazancı diye yollanmış hocam ben freedomdaki kanallarımı takip bile etmiyordum bende ytr network yolladı sandıydım :D aslında ederdim de şifrelerini emailerini unuttum acaba önümüzdeki ay ne kadar alacağım mayıs ödemesi olarak gelmesinin nedeni blocke konması mı ?

mayıs kazancı diye yollanmış hocam ben freedomdaki kanallarımı takip bile etmiyordum bende ytr network yolladı sandıydım :D aslında ederdim de şifrelerini emailerini unuttum acaba önümüzdeki ay ne kadar alacağım mayıs ödemesi olarak gelmesinin nedeni blocke konması mı ?

Bizim aracılığımızla başvurmuşolsaydınız, size her kesinleşme tarihinde kazancınızı söyleyebilirdik. Ancak bizde olmadığı iin görme/müdahale etme imkanımız yok.

Bizlerde partnerlere kanal bağlarken sadece bağlayıp, yüklemeyi yapıp çıkıyoruz sonra o kanal kalır öyle ne gireriz ne bakarız, en iyisi sürpriz oluyor ve çokta gücel oluyor.

Freedom'da block olayı yok, bu ay zaten mayıs ödemeleri alındı, ağustos 31 dede haziran ödemesi alınacaktır.

Hocam, freedom dashboarda google+ yönetimi üzerindne giriş yapın, bilgilerinizin doğru olduğuna eminmisiniz. değiştirilmiş olmalı. Ayrıca kanalınız teliften vs kapanmışmıydı. Kapanmışsa üzerinden ne kadar zaman geçti.

Ayrıca bu ay yapılan ödemeler mayıs ödemesiyse, Kazancınız haziran ayıysa, bu ayın 31'inde yatacaktır

hocam 1 kazançlar mayıs ödemesi olacaktı digerleir yattı bunda sıkıntı ,
2 kanalda 1 telif vardı spamdan kapandı kanal haziran basındaydı galiba
3 içindeki kazanç kesinleşmişti kesinleşen tutar niye yatmaz
4 das bilgilerinde kesinlikle sorun olmaz çünkü hepsi pcde ve defterde kayıtlı baktım ikiside aynı yani bendeki bilgiler kesinlikle dogru
5 google + ile giriş yapamıyorum cünkü google hesabım devre dısı diyor

hocam 1 kazançlar mayıs ödemesi olacaktı digerleir yattı bunda sıkıntı ,
2 kanalda 1 telif vardı spamdan kapandı kanal haziran basındaydı galiba
3 içindeki kazanç kesinleşmişti kesinleşen tutar niye yatmaz
4 das bilgilerinde kesinlikle sorun olmaz çünkü hepsi pcde ve defterde kayıtlı baktım ikiside aynı yani bendeki bilgiler kesinlikle dogru
5 google + ile giriş yapamıyorum cünkü google hesabım devre dısı diyor

Hocam şu şekilde açıklim, eğer freedom panel girişin silinirse bu yüzden yatmayabilir. Çünkü sistem üzerinden görülemiyor. Otomatik ödeme talimatı yapılıyor sonuçta, panel yoksa ödemede olmuyor. Bunun için bir çözü sunucam, hem videolu anlatım hemde yazılı anlatım olarak. Çok basit bir yolla bundan sonra bu ve bunun gibi durumları aşabilirsiniz.

Ayrıca kesinleşen tutar mayıs mı? Haziran mı?

Bizim aracılığımızla başvurmuşolsaydınız, size her kesinleşme tarihinde kazancınızı söyleyebilirdik. Ancak bizde olmadığı iin görme/müdahale etme imkanımız yok.

Bizlerde partnerlere kanal bağlarken sadece bağlayıp, yüklemeyi yapıp çıkıyoruz sonra o kanal kalır öyle ne gireriz ne bakarız, en iyisi sürpriz oluyor ve çokta gücel oluyor.

Freedom'da block olayı yok, bu ay zaten mayıs ödemeleri alındı, ağustos 31 dede haziran ödemesi alınacaktır.

o zaman bu bana çok iyi bir haber oldu :) demek ki kapanmayan ve sürekli kazandıran bir kanalım var ama kendisini tanımıyorum :D bakalım ne zamana kadar ödeme alacağım :)

Hocam şu şekilde açıklim, eğer freedom panel girişin silinirse bu yüzden yatmayabilir. Çünkü sistem üzerinden görülemiyor. Otomatik ödeme talimatı yapılıyor sonuçta, panel yoksa ödemede olmuyor. Bunun için bir çözü sunucam, hem videolu anlatım hemde yazılı anlatım olarak. Çok basit bir yolla bundan sonra bu ve bunun gibi durumları aşabilirsiniz.

bu dediğinize göre yani google + ile değil de normal kayıt olursak ödemeyi her türlü alırız değil mi

bu dediğinize göre yani google + ile değil de normal kayıt olursak ödemeyi her türlü alırız değil mi

Bu dediğim, panelde ek bir kanal bulundurma olayı bu sayede, bir kanalınız kapanırsa diğer kanal ayakta olduğu için panel girişiniz silinmez ve böylece kazançlarınız kesinleşirse yatar.

hocam kesinleşen tutar mayıs tutarı.
Pekalagösterecegin yöntem ile bu parayı alabilirmiyim ben?

hocam kesinleşen tutar mayıs tutarı.
Pekalagösterecegin yöntem ile bu parayı alabilirmiyim ben?

Hayır hocam, çünkü panele girip başka bir kanal eklemen gerekiyor. panele giremiyorsanız üzgünüm. Bundan sonraki başvurularınızı bizim aracılığımızla yaparsanız bu yönden daha avantajlı olursunuz

hocam,panele girmek için k.adı ve şifre kullanayım dedim ama giremiyorum.kanala giriş yapıp,google üzerinden girebiliyorum freedom paneline.dashboard a baktım,username degiştirme var ama şifre degiştirmey yok mu?sırf karıştırmamak için kanalın k.adı ile şifresini ekledim bi kanalımı freedoma girerken ama şifreyle giremiyorum.reset password dersem belki yeniden şifre belirlememi ister dedim ama reset password tuşuna tıklayınca "undefined" diye hata veriyor ve işlemi gerçekleştirmiyor...direk k.adı ve şifreyle nasıl giricem ben bu panele?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri