FreeDom Haziran 2014 Kazançları Kesinleşti

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Ya bir kanalın ödemesi gelmiş diğeri gelmemiş. Ödemesi yapılmayan muhtemelen dünya kupasında kazandığım ve sonra kapanan kanal olabilir. Keşke o gelseydi de diğeri gelmeseydi. :/ Eve gidince bakacağım hangi kanal olduğuna.

Son düzenleme:
4.90 $ yatırmış Freedom dört gözle bekliyordum ilaç gibi geldi. :D :D

Dashboard'da bence degisiklik yapıp spamdan kapananların parayı silelim derken yanlıslıkla baskalarınında sildiler bence.
10 dan fazla kanal soktum hepside kapandı hangisinin kazancı ne kdardı yazmadımda hic bir yere.
Eger ödemelerim gelmezse 1 kanal bile sokmam daha buraya.
Dasboard böyle olan partnerden ne hayır beklenir ki.

kesinleşen miktarı sıfıra düşen veya azalan sonradan düzelen biri var mı????

Ben zaten bu partneri kullanmıyacam artık 2 ay bekle paranın yarısını bunlara ver.Bi de ödeme alma da sıkıntı yaşa, panelden kazancın sıfırlansın , hiç gerek yok.

0.57 dolar gelmiş..geçen ay 0.05 dolardı
gitgide daha iyi olacak inşallah :/

yuh ya çok kötü kesinti yapmışlar eğer bu bi hata değilse freedom'da bitmiştir. :mad:

yuh ya çok kötü kesinti yapmışlar eğer bu bi hata değilse freedom'da bitmiştir. :mad:

Hocam kesintiyi bırak. Adamlar panelde yazan 1 doları ödemişler. Panel düzelcek diyorlardı sorunluydu dün ticketta attım düzelcek dediler. Bu ne Şimdi ya :confused:

%40 kesintisi olduğunu biliyorsun değil mi onun üstüne başka kesinti de mi yapmışlar?

biliyorum tabiki.
yüzde kırktan bahsetmiyorum ben ayın 15inden sonra panele yansıyan paradan da yüzde 35-40 uçmuş.Tabi son 2 gün içinde kazançlarda gidip gelme durumları falanda oldu panelde.

biliyorum tabiki.
yüzde kırktan bahsetmiyorum ben ayın 15inden sonra panele yansıyan paradan da yüzde 35-40 uçmuş.Tabi son 2 gün içinde kazançlarda gidip gelme durumları falanda oldu panelde.

aynı olay bende de var % 40 kesilmişti 15 inde yansınyanda simdi bakıyorum o paradan yine kesinti var ve yaklasık toplam kesinti %60 hiç yatırma daha iyi.

biliyorum tabiki.

Düzelecek falan diyorlar, sorun var falan cart curt hiç inanmıyorum ,düzelen biri var mı hiç ?

Freedom işim olmaz senle,paranın üstüne mi yattın yedin mi bişey söyle kanalı attın mı beğenmedin mi kazandıklarımız nerde?Yok şu sebepten de teliften de topluluktan de attım şu kadar paranı vermiyorum de yok anca abudik gubudik mailler...
İşine gelen dashboarda işine gelmeyen çantanda mı?Türkiye olmasa aç kaldınız aç partnerler hadi yürü freedom işim olmaz senle artık ...Kalan paramın da üstüne yatın bakalım tam olsun...

Freedom'un bu ay suyu ısınmıştır. Kapanan kanallara asla ödeme yapmıcaz dediler. Benim kaybım çok oldu bu ay. Yolumu ayııracağım. Aweye döndü bu network.

kapanana ödemezse awe nin eline su dökemez.
eğer ödemezlerse hiçbir partner freedom daha kötü olamaz mn 1 ay sağlam kalınca %70 para alıyoruz bunda 2 ay sağlam kalıcak kanal birde %40 kescek yahu daha kötü partner valla olamazdı kesinti %30 düşer inş diyordum ödemede 1 ayda 1 yapılır derken bomba patladı para ödemeyeceklermiş kapanana heralde life cebinden veriyor kapanan kanala yada önceden freedom cebinden vermiş kapanan kanallara parayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri