FreeDom Haziran 2014 Kazançları Kesinleşti

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
46 günlük sağlam kanal parası ödenmemiş böyle mantıkmı olur adsense aylık ödüyor hadi 16 gün ödeme 30 gün ne olacak kısaca baktık mn iyi çalıyor bizde 1 ay çalalım enaz 1milyon $ para alırız nede olsa en çok kanal freedom bağlı bu parada bize 10 sene enaz yeter dediler

Kardesim diger konuyada yazdım gelin freedom foruma girelim aynı baslık ve aynı acıklama ile forumun heryerine konu acalım banlanana kadar.
En azından belki isyan cıkartırız :)

Tayland da mıydın sen?

Evet, Vietnam'a vizesiz gidemiyorum gerci. Turk vatandasligimiz sagolsun, gidebilmek icin 100-150 dolar civari para bayilip tur kiralamak gerekiyor. Baska turlu vize vermiyorlar :D

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

46 günlük sağlam kanal parası ödenmemiş böyle mantıkmı olur adsense aylık ödüyor hadi 16 gün ödeme 30 gün ne olacak kısaca baktık mn iyi çalıyor bizde 1 ay çalalım enaz 1milyon $ para alırız nede olsa en çok kanal freedom bağlı bu parada bize 10 sene enaz yeter dediler

Valla hocam bunuda 300 500 kanal sokanlar dusunecek simdi. Herseyin cilkini cikartmakta ustumuze yok. Iyiki life bos kanali falan kabul etmiyorda millet boyle yuzlerce kanal sokamiyor. Yoksa onlarda yapar yani, neden yapmasinlar? Kim fazladan paraya hayir der?

3 haneli ödemem yapılmış.

Kapanan bir kanalım vardı ve ödemesi kesinleşmişti freedomda, 60$ gibi bir mebla vardı ve onu henüz yatırmamışlar. Sanırım yatmıyacak kapanan kanalımın ödemesi.

benimde dashboardda duruyor param hala sıfırlanmamış ama benim param 30 eylülde yatacak yazıyor 1 ay bekle işin yoksa çok saçma freedom pişmanlıktır harbiden

Evet, Vietnam'a vizesiz gidemiyorum gerci. Turk vatandasligimiz sagolsun, gidebilmek icin 100-150 dolar civari para bayilip tur kiralamak gerekiyor. Baska turlu vize vermiyorlar :D

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Valla hocam bunuda 300 500 kanal sokanlar dusunecek simdi. Herseyin cilkini cikartmakta ustumuze yok. Iyiki life bos kanali falan kabul etmiyorda millet boyle yuzlerce kanal sokamiyor. Yoksa onlarda yapar yani, neden yapmasinlar? Kim fazladan paraya hayir der?
toplasan 15 kanal anca vardı 500k üstünde izlenip 46 gün ayakta kalan kanalım bu kanala dahi ödeme yapmadı benim gözümde hırsız ama youtube suçu ilgilenmiyor ben özgün kanalla freedom girdim hiç sorun yok 1k kazandım adamlar ödemese forum konu açsam sanane lan ödemiyoruz dese dahi hakkımızı arıyamıyoruz küfür etseler üstüne sadece bizde ederiz ama parayı alamayız haklı dahi olsak bence youtube mesela 1m kanal abonesi olan partner eğer müşterilerin %40 memnun değilse partnerden sözleşmesini fesh etmeli yoksa awe mn freedom hepsi milleti soyar

toplasan 15 kanal anca vardı 500k üstünde izlenip 46 gün ayakta kalan kanalım bu kanala dahi ödeme yapmadı benim gözümde hırsız ama youtube suçu ilgilenmiyor ben özgün kanalla freedom girdim hiç sorun yok 1k kazandım adamlar ödemese forum konu açsam sanane lan ödemiyoruz dese dahi hakkımızı arıyamıyoruz küfür etseler üstüne sadece bizde ederiz ama parayı alamayız haklı dahi olsak bence youtube mesela 1m kanal abonesi olan partner eğer müşterilerin %40 memnun değilse partnerden sözleşmesini fesh etmeli yoksa awe mn freedom hepsi milleti soyar

Ozgun kanalin olursa hakkini tabiiki arayabilirsin. Imzaladigin yada kabul ettigin sozlesme var cunku. Eger sana odemiyoruz lan derseler avukata basvurursun o parayi catir catir alirsin. Fakat spam yaptigimiz icin birsey yapamiyoruz suan, cunku sozlesmelerinde yaziyor paraya el koyma hakkimiz var diye. Yazmasaydi o zaman yine avukat araciligi ile biseyler yapilabilirdi.

Ozgun kanalin olursa hakkini tabiiki arayabilirsin. Imzaladigin yada kabul ettigin sozlesme var cunku. Eger sana odemiyoruz lan derseler avukata basvurursun o parayi catir catir alirsin. Fakat spam yaptigimiz icin birsey yapamiyoruz suan, cunku sozlesmelerinde yaziyor paraya el koyma hakkimiz var diye. Yazmasaydi o zaman yine avukat araciligi ile biseyler yapilabilirdi.
kim avukatla uğraşır üstelik aynı ülkede bile değiliz çok sancılı süreç

kim avukatla uğraşır üstelik aynı ülkede bile değiliz çok sancılı süreç

Olay avukatlik olursa kat kat fazlasini odemek durumunda kalacaklarindan dolayi ozgun kanala odememezlik yapmazlar. Freedom forumunda konu acanlara bak, cogu google translate ingilizcesiyle acilmis. Yani bi cogu turk, vietnamlilar ve kambocyalilar :) Spam yapanlar yani.

kapanan kanallarımın paraları yansımıştı. bugün kontrol ettiğimde hepsi 0 (sıfır) olmuş. Anlayamadım neden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri