FreeDom Haziran 2014 Kazançları Kesinleşti

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Dasboot

Yasaklanmış
Haziran2014 kazançları panele düşmüş,hayırlı olsun herkese

Haziran kazançları Ağustos ayının sonunda ödenir.

hocam benim freedom kanalı 15 temmuzda kapandı ancak haziran kazancını nedense dashboard ekranında göremiyorum :(

hocam benim freedom kanalı 15 temmuzda kapandı ancak haziran kazancını nedense dashboard ekranında göremiyorum :(

Benim temmuz başı kapanan bir hesap vardı kesinleşmiş hocam sorun yok,bekle birkaç gün derim gecen ayda bazı hesaplar 1 hafta kadar geç kesinleşmişti.

evet ödemeler yapılmış beklediğimin altında para bırakmış 100$ kesintiyle 60$

bu partner çizgifilme ödeme yapıyormuydu arkadaşlar

kesinleşmişde saten paraya ortak oluyorlar %40 kesinti birde 31 agustos ödeme

Evet kazançlar kesinleşti.. Kapanan kanallarımın kazançlarının hepsi yansımış. Şimdi ise ödemeyi bekleyeceğiz :)
Jun 2014 $139.51 USD
Jun 2014 $90.09 USD

Evet kazançlar kesinleşti.. Kapanan kanallarımın kazançlarının hepsi yansımış. Şimdi ise ödemeyi bekleyeceğiz :)
Jun 2014 $139.51 USD
Jun 2014 $90.09 USD

hocam benim kanal geçen ay kapandı, 2 hafta ayakta durabildi :)
teliften kapatıld, bende freedoma yeni kanalla başvurup tekrar başladım o da teliften kapandı.

şimdi panele giriyorum geçen ayınki kazanç gözükmüyor
yüklü bir kazançtı

[MENTION=15226]ByM[/MENTION] benim suan 5 teemuzdan yana gunluk senin kazancına yakın para geliyor bu mesajımı not al ödememi alırsam sana vds yada bot hangisini istersen onu hediye edicem :)) bu mesajın yuzumu guldurdu kapanmıs kanal bile kesinleşmiş bide ödeme aldığına dair yüzümü güldürürsen tamamdır :D

Geçen ödemede de aynı şey başıma geldi. Genelde ödemeleri yapıyorlar.
Adamların dediği şu; adsense bize öderse bizde size öderiz. O yüzden kolay kolay ödememezlik yapmıyorlar. Ama sonrasını bilemem.

Sizleri anlamak gerçekten zor. Ödemiyor niye ödemiyor ödeme almadım gitti. E adamlar ödüyor yaw buda ödememi diyip geçiyosunuz. Beyler ne istiyorsunuz.

Dört dörtlük firmamı kim babasının hayrına size çalışır ki ?

Okuduğunu anla önce sen,niye yazmışım o mesajı bi oku.

800$ dolardan 400$ kesınlesmıs yuh yaa paypala giden para benım cebıme kaç kalıcak ilk defa partnerden para alıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri