FreeDom May 2014 Kazançları Kesinleşti

• Kullanıcı ByM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
fp nasıl artıroyorsunuz ayrıca bende kazanç 0 olarak görünüyor

Bende kazanç hala 0... Başka kazancı kesinleşmeyen var mı acaba?

yaw arkadaş bi benimkimi kesinleşmedi . Başka varmı benim gibi kesinleşmeyen.

Büyük miktarda olduğu için ödemeyeceklermi yoksa.

yaw arkadaş bi benimkimi kesinleşmedi . Başka varmı benim gibi kesinleşmeyen.

Büyük miktarda olduğu için ödemeyeceklermi yoksa.

Viev detailede tıklayınca
2014 May
|
Empty... çıkıyor.

Bir hesapta 600 dolar civarı kesinleşti,diğer bir hesapta 200 civarı kesinleşmesi lazım ama 0 gözüküyor yani meblağın büyüklüğüyle alakalı bir durum yok bence en azından 3 hanelilerde

Bir hesapta 600 dolar civarı kesinleşti,diğer bir hesapta 200 civarı kesinleşmesi lazım ama 0 gözüküyor yani meblağın büyüklüğüyle alakalı bir durum yok bence en azından 3 hanelilerde

iyi bari kesinleşmeyen birini daha görmek güzel oldu. Sende de empty mi yazıyor view detaile tıklayınca. Kanal gözükmüyor dimi ?

iyi bari kesinleşmeyen birini daha görmek güzel oldu. Sende de empty mi yazıyor view detaile tıklayınca. Kanal gözükmüyor dimi ?

evet empty yazıyor details kısmında ama ben gecen ay networkten attıkları bir kanalın parasını bile almıştım sanmıyorum bu meblağlarda pislik yapacaklarını bugün de geçsin irtibat kurarız.

Yok Benim 16 Kanaldan 2 si Kesinleşti %110 Beklerken %60 Kesinleşti Partnerden Çıkmak İçin Neler Yapmam Gerekiyor Beyler ? Çıkma İsteği Gönderdim.

Benimde hala kesinleşmedi. 2 hesabım var ikisi de empty yazıyor

Arkadaşlar ben sordum...
"Arkadaşlarımın çoğunun mayıs kazançları kesinleşmesine ragmen benim kazancım hala panele yansımadı" diye...
Cevap Yazmışlar...
"Panele yansımayan kazançlar hala mevcut... Güncelleştirme devam ediyor. Bugün kazançlarınız tamamıyla panele yansıyacaktır" diye...
Bekleyelim bakalım. Bugün, hadi olmadı yarın sabaha kadar yansımış olur...

Arkadaşlar ben sordum...
"Arkadaşlarımın çoğunun mayıs kazançları kesinleşmesine ragmen benim kazancım hala panele yansımadı" diye...
Cevap Yazmışlar...
"Panele yansımayan kazançlar hala mevcut... Güncelleştirme devam ediyor. Bugün kazançlarınız tamamıyla panele yansıyacaktır" diye...
Bekleyelim bakalım. Bugün, hadi olmadı yarın sabaha kadar yansımış olur...

İnş. Öyledir Nereye Sordun Tam Olarak İngilizcemi Sordun Hocam Kime Sordun Benim İçinde Bi Soru Sorarmısın ?

Çok Sorunluyum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri