Ya bu tarz şeyler neden benim başıma geliyor anlamıyorum ki nerde antin kuntin insan var beni buluyor.. Partnere kabul edildim dashboard bilgilerim gelmiyor desteğine yazıyorum. ''That's because you aren't fully accepted yet'' diyor. Neyin kafasını yaşıyor arkadaş çözemedim bizzat partnerde olduğuma dair resim yolladım adama yol alt bayiden mi başvurdun ilginç cart curt diyor bi kaç gün bekle diyor. Bekliyorum bana yine aynı yazıyı ''That's because you aren't fully accepted yet'' diyor.
Töbe yarabbi, kabul edilmediysem ayarlarda neden senin ismin yazıyo o zaman, dashboarda nasıl google accountu ile girebiliyorum? Ben kabul edilmediysem bu izlenmelerden kazandığım, analyticime yansıyan param nereye gidiyor? Yok arkadaş ya yok kafayı yedirtecekler bana
Töbe yarabbi, kabul edilmediysem ayarlarda neden senin ismin yazıyo o zaman, dashboarda nasıl google accountu ile girebiliyorum? Ben kabul edilmediysem bu izlenmelerden kazandığım, analyticime yansıyan param nereye gidiyor? Yok arkadaş ya yok kafayı yedirtecekler bana